CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 23-7-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh fitnah ni. Semua ni propaganda competitor untuk jatuhkan jah. Jah dah siap nak keluarkan 2nd batch kot. Tak baik la jatuhkan jah… yinnai jah yang paling cantik kot kat market
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 10:09 PM | Show all posts
kesian cuma nak tulis tu jelah
cakap bodoh karang kesian juga
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 23-7-2022 08:11 PM
Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari  ...

Panjangnya rempanan dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok kat shoppee mcm sendu gak ...Ada tu dah kurang harga jadi RM32 RM33...ada pulak jual both nunha n Che ta....ada pulak beratus sold tapi rupanye inai brand lain dia dah jual lama dulu.. baru skrg tukar product description ke nunha...yg sendu. Product sold tu tak sure diaorang kira kotak atau sachet. mcm mask lah claim jual 800keping tapi jual in boxes.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 23-7-2022 09:02 PM
Kak Love dan Ustaz Riz banyak membantu ekonomi ummah. Walaupun kak love dan ustaz riz dikecam dari s ...

Kijamnya menghanjeng!!
Kira kalo pakai henai ni boleh elak gangguan jin makhluk halus jugak ke caneh sis?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena banyak kali pun masih bod**... Bila tah nak cerdik?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-7-2022 10:22 PM
Aku tengok kat shoppee mcm sendu gak ...Ada tu dah kurang harga jadi RM32 RM33...ada pulak jual both ...

Ada aku nmpak jual 1.8k kononnya..rupanya 1.8k tu bukan nunha inai punyaa..inai yg brand2 lain...tapi gambar depan letak inai nunhaa..bila click yg nak pilih option..brand inai2 brand lain..hahaha..bongokk kannn
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 23-7-2022 09:02 PM
Kak Love dan Ustaz Riz banyak membantu ekonomi ummah. Walaupun kak love dan ustaz riz dikecam dari s ...

Kebodohan apakah yg aku telah baca ini?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 23-7-2022 05:02 PM
Jgn risau, esok2 jah ronsen nih juai produk lain pulak, akan gigih jugak deyols beratoq nak jadi a ...

Nnt muke yg same gak berebut nak jadi agent Dl adela rase kesian. Sekarang? Lantakkan aje. Bukan sekali jahlop buat macam ni. Jahlop kesah ape? Janji stock semua da tolak kat agent. Habis ke tak, bukan hal die
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 23-7-2022 10:27 PM
Ada aku nmpak jual 1.8k kononnya..rupanya 1.8k tu bukan nunha inai punyaa..inai yg brand2 lain...t ...

Haah betul..sebab kita boleh tengok review2 tulis tu n pic video post bukan nunha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 23-7-2022 10:35 PM
zaman kejatuhan lopa ke. pemenat lopa acah2 neutral kata lopa tu tgh dibenci netizen pastu karatz fa ...

Rmai dah Lobenaks skrg acah2 neutral...dah x mampu nk defense idolat trpaling..ujung2 acah neutral hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:42 PM | Show all posts
princessmiang replied at 23-7-2022 09:02 PM
Kak Love dan Ustaz Riz banyak membantu ekonomi ummah. Walaupun kak love dan ustaz riz dikecam dari s ...

Nk tgk kt mana post benak nie???
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:47 PM | Show all posts
ketupatnasi replied at 23-7-2022 10:22 PM
Kijamnya menghanjeng!!
Kira kalo pakai henai ni boleh elak gangguan jin makhluk halus jugak ke ca ...

hahaha...jgn bagi idea kat jah

kang dia pergi jumpa dukun suruh buat kajian sama ada innai nunha boleh kalis ain
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Weyyy aku baru jmpa jiran
Aku tnya ko pakai nunha ke

Tak yah aku ckp , dia yg cakap buruk ahh
2layer dia pakai ...nasibla cerah sikit kulit dia
Mmg kaler coklat tak naik seri cam kusam
Dia ckp nyesel beli ..dia ckp ko nak tak

Aku ckp esok aku petik daun dpn umah mak ko

Tak s3wuai kot acik2 pakey kaler gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:50 PM | Show all posts
Edited by Kitty_catz at 23-7-2022 10:52 PM

cash je lah kat jampamteknai and agent2

nak meniaga tp tak cerdik. pehtu sombong pulak tu...

ada ke blame kastemer sbb inai macm kuku berok.. padahal inai tu yg xde quality.. cost dia beli ntah2 tak sampai singgit satu set.. lelain tu jahpamteknai menggunakan kuasa kepam dia kut, tu yg ramai nak jadi agent. tu yg selling price set at rm35/ea.. so rm34 tuk bau2 kempam sheols.. mmg la tak laku chuolsss

memasing gigih nak ada kuku mcm berok, mcm orang utan tp result sedeyyyyy.. orang utan pun tersenyum sinissss balik la korang calit kutek je masa datang peyod, selesai masalah, takde nak derhaka resepi ke apa sbb sebelum jahpamteknai wujud pun menatang tu dah ada.. tried and tested lagi



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg betul2 nak niaga cari duit lebih. Yang lain2 tu pentaksub je.. Biarpun x pulang modal. Sanggup berkikis bulu betis, dgn harapan jahzouk notice dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 23-7-2022 10:35 PM
zaman kejatuhan lopa ke. pemenat lopa acah2 neutral kata lopa tu tgh dibenci netizen pastu karatz fa ...

Bila waktu peak dia eh? Time memang dewiremaja?

Time meletop banyak je video dia viral tak treat guest elok elok n kualiti dia hosting orang kutuk walaupun memang award, bersepah orang perli

Time jual produk, sampai tutup kedai dah produk produk orang jv ngan dia yg krim ke ubat apa untuk cantik dulu tu, itu first kot kakak dokter kat UK tu tegur rakyat Malaysia jgn telan benda bukan bukan. Pun buruk mama dia

Time dia kecoh tudung sold out sales juta juta, orang kantoikan benda tu tolak kat agent je baru yg sold out bukan betul betul jual kat customer

So nak kata dia sekarang jatuh... Tak tepat?
Mungkin orang yg sentiasa jatuh tergolek tapi bertahan. Liat betul orang kata. Ada hidden hands ke hidden kabel dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik betul masih ramai lagi sokong produk rega yahudi..inai rani kat mydin rm3 je
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
patut la lopak gelupor baru2 ni. sbb sales jatuh rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-7-2022 08:22 PM
Benak kn claim jah dr erab walau jah tu dr yindia pakistan je.  Jah pun perasan dia dr erab cuols. ...

Arebbbb sangatttt...kalau Arab mana maunya kudaaa....Untaaa laa ????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:35 AM GMT+8 , Processed in 0.246277 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list