CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 23-7-2022 08:48 PM | Show all posts
haritu ugut netizen, pastu ugut founder inai lain, ni ugut agent pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
So camno?yennai bakalan kambus belakang rumah?kalo mende natural boleh la jd baja kot...?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
RM5 je kat shoppee weh..cop nama sskjp terus mark up RM35. Kegilaan apakah ini
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi baru tengok berita tv3 uols , inai ni masuk berita kerjasama dgn umt tunjuk la sah solar ke tak.. Tak tengok sgt detail Sbb malas ambil part
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 23-7-2022 08:12 PM
Awat takleh bukak uols

Jah bungkos kata...
Korang jangan derhaka.
Ada satu seller... Derhaka segala benda.
Derhaka measurement.
Derhaka bancuhan air. Tak ikut pantang larang. Sebab ape?  Sebab Dia derhaka

#Jahderhaka


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
takkoser replied at 23-7-2022 12:55 PM
Tadi baru tengok berita tv3 uols , inai ni masuk berita kerjasama dgn umt tunjuk la sah solar ke tak ...

.
Aku pun tgk td tp malas nk ambil tau...yg aku nmpk ada ramai reputs...

Ada wartawan berita tv3 interview dia dan bini
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 23-7-2022 08:48 PM
Konpem SIL uolls durhaka kat tohan nilopak sbb tu jadi kuku pomen

Tatau laa durhaka kat jahkubis ke, langgor pantang ke.. hahahahahah

iols mampu ketawa je lah nengok nya.. sampai kuku kaki dia pakai.. hahahaa skali anak2 buat muka pelik

Priceless betholl tengok reaksi muka depa
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak kesian..sendiri yg budus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Love dan Ustaz Riz banyak membantu ekonomi ummah. Walaupun kak love dan ustaz riz dikecam dari segenap penjuru, namun kak love dan ustaz riz tetap tenang tidak melatah. Innai keluaran kak love hebat dan mesra muslim, kak love dan ustaz riz kan orang beragama pasti tidak akan memperjudikan hal ibadah.

Berkenaan harga innai kak love dan ustaz riz, mungkin sedikit mahal berbanding inai lain namun innai kak love dan ustaz riz telah diruqyahkan dengan 500kali khatam Al Quran dan abang riz dah bacakan kalimah2 suci maklumlah ustaz riz kan beragama orangnya. Anggaplah bayaran innai sebagai jalan sadaqah ke jalanNya.
Jazzemine Freida Bushra binti Ngadiman
KPTM Kepala Batas
Agent NunHa No 001639
Part Time Menunggu PTPTN

#savePalestine
#TeamUmmuFarehah
#AgentNunHa
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 23-7-2022 09:02 PM
Kak Love dan Ustaz Riz banyak membantu ekonomi ummah. Walaupun kak love dan ustaz riz dikecam dari s ...

Ya robbana…. Yinnai rukhyah pulekkkk…
Mmg sah jual agama.
Patutlah x pernah jadi biz dia.
Lepas ni nak jual apa lagi ?
Seliper mesra wudhuk dah..
Mohon jual pahala dan keampunan please
Serious annoying couple nunhauk ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:09 PM | Show all posts
Agent tu kalau 1 kali terkena aku anggap nasib x baik. Kalau kali ke2 ke3 tekena lagi dgn entiti yg sama, itu bodoh ya
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 23-7-2022 09:02 PM
Kak Love dan Ustaz Riz banyak membantu ekonomi ummah. Walaupun kak love dan ustaz riz dikecam dari s ...

Astaga.. kalau mcm ni gayanya, tak payahlah kesian kat agen ni semua.
Mmg pekat betul benak nya

Benak mcm ni , kalau jahpamtek dgn bini dia jual air basuh kaki pun  ramai beli.

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 23-7-2022 08:40 PM
.
Aku baru dgr pompuan kat tpt keje semlm cerita...depa pakai inai cheta lepas tu layer dgn inai l ...

Itu la. Kwn iols pun siap compare pakai inai brand lain xsekata la, yg lain pakai pewarna la. Adoi. Iols tenang je pakai peel off nail polish, tak perlu protective defensive.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
aku syal dorang dh kena bomoh laa
walau berkali tertunggeng dgn produk ni
tetap setia..

semoga diberikan hidayah..tlg percikkan air bacaan ya sin supaya semua sedar...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 23-7-2022 01:17 PM
Itu la. Kwn iols pun siap compare pakai inai brand lain xsekata la, yg lain pakai pewarna la. Adoi ...

.
Entah le, pakdol ni tak tau psl inai² ni hah
Tp pakdol dgr pompuan² ckp mula² pakai inai cheta kemudian baru sapu inai jah haha gitulah pakdol dgr
Aku syak pompuan² tu benak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Marion caunter jugak bagus..x payah ejen2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa pulak anak beranak kardashie kelate ni menjual takde masalah? Rasanya setiap produk mereka jual ade masalh kot. Yg bodoh nya netizen nilah taksub sangat nak kayakan keluarga ni. Nak mintak kena jemput pg gala dinner muka keluar ig keluarga ni ker
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:45 PM | Show all posts
princessmiang replied at 23-7-2022 09:02 PM
Kak Love dan Ustaz Riz banyak membantu ekonomi ummah. Walaupun kak love dan ustaz riz dikecam dari s ...

500x khatam
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
takkoser replied at 23-7-2022 08:55 PM
Tadi baru tengok berita tv3 uols , inai ni masuk berita kerjasama dgn umt tunjuk la sah solar ke tak ...

Org peduli apa jv dgn UMT...dgn warna burok, mahal, cerewet bagai..sure org dh x nak belinya dgn reputasi yg buruk tu...sian..trpksa masuk brta TV3..brp pulak tu byar tv3 ..hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 07:52 AM GMT+8 , Processed in 0.220069 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list