CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 22-8-2022 04:23 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 21-8-2022 05:57 PM
Rasanya klau product low class...cerewet n mahal.,pggil sesapapun x mnjadi...yg mgsanya hnya ejen  ...

Tp kt tred 1 lg ada sekor duk menyalak tiket konsert x sold out… sape yg rugi xtau lh klu x sold out pn yg dia susah hati knapa?? …. Dlm tred ni menikus so bleh komen gini
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan laaaagiiii

https://www.instagram.com/reel/ChfBvgbJSfZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=


Ganja leh tlg tepek lah..  Aishhhh.. Td beriyer ko kesat air mata.. Ni dok geletis plk.. Ari yg sama rsnyer
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
She-eh replied at 22-8-2022 04:23 AM
https://www.instagram.com/reel/ChhsWr5JRld/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Mengumpat orang jahat di benarkan untuk elak orang lain jadi mangsa kejahatan. Juga supaya orang jahat itu gagal buat jahat lagi. Tak ada lah bertimbun dosa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-8-2022 04:53 PM
tak sangka jahlop sggup downgrade bisnes jual mcm2 produk sampai hire andika putera jd speaker. an ...

Dah itu la level yang masih mudah terpedaya dengan air mata buaya dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 21-8-2022 11:38 PM
Sebenarnya mmg boleh makan LG ke coklat dah expired?

Tak tau la u
YG nK beli tu I tgk ada YG tgh preggy
Takkan all shedap belajar Jual barang expired Dr jah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 09:22 AM | Show all posts
aechae replied at 22-8-2022 05:43 AM
Tp kt tred 1 lg ada sekor duk menyalak tiket konsert x sold out… sape yg rugi xtau lh klu x sold  ...

Tu pakghard hitam yg jijik tu....dia tu mmg bodoh nak mampus
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 09:26 AM | Show all posts
She-eh replied at 22-8-2022 04:23 AM
https://www.instagram.com/reel/ChhsWr5JRld/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

penunggang agama mmg tak di benar kan...apalagi yang menganiaya orang ....lari dari cukai....jual produk yg melara kan....bagi susu expired....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Menangis tu, bakalan sold out segala barang. Benak mana bule tgk Tohan sembahan mereka sedih. Mohon laju-laju benak buat personal loan utk happykan Jahtek.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 22-8-2022 05:54 AM
Mengumpat orang jahat di benarkan untuk elak orang lain jadi mangsa kejahatan. Juga supaya orang j ...

Ya, pnah dgr ustaz cerita ttg umpatan ni..ada 7 perkara yg blh kta umpat utk pastikan keburukan yg dibuat olh org trsebut tidak diikuti olh org
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:21 AM | Show all posts
jah nangis tu betul2 ke auta? kata chill je, eh koyak sampai nangis pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah try innai dia. Warna dia cantik woiii tapi tu lah susah sikit nak guna. Harap Jah bolehi mprovise
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:28 AM | Show all posts
samshik replied at 22-8-2022 05:53 AM
Dan laaaagiiii

https://www.instagram.com/reel/ChfBvgbJSfZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

sah mental si jah ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:53 PM GMT+8 , Processed in 0.165875 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list