CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 23-7-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-7-2022 06:42 PM
skrg musim org kawin....sedekah jer lah inai itam tu utk door gift, bridal shower

at least tak paya ...

Hahahhaha
Ghisau yg tukang dapat tu pom hanya memandang sepi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh. Padan muka. Tu je nak ckp.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:02 PM | Show all posts
samshik replied at 23-7-2022 07:00 PM
Dulu iolls rs peminat spore n brunei jer yg tersgtla kayakan retis mesia.. Jual slipar celup tepung  ...

tapi ejen produk jah ni tak cerdik cerdik
next round ntah produk apa mesti ada gak yg nak jadi ejen
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 23-7-2022 05:41 PM
Kawan iolss agent/stokis inai jah ni. Boleh tahan bongkak eh kawan iolss tu. Sebelum keluar product  ...

Bongkak dia mmg menurun dari lembaga eh?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg pakai inai mcm makan nasi??? Serious la u all. Org bukan makn inai tetiap hri, tetiap bulan. Org kawin pun biasanya sekali je pki inai. Itu pun kalau jenis tak nak pakai inai putih tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2022 06:06 PM
kerabat SSKJP hajjah......

Huduh banga color yinnai dia!!! Baik pegi nail parlour je apply cutex..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
TERINGATTTTTT KATA2 ARWAH TAN SRI P.RAMLEE... TU PUN TAK MASUK AJAR LAGI.. *SIGH*

https://youtu.be/bgb6PIZXNHk

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:08 PM | Show all posts
ingat lagi dulu iols ada reply yang iols kesian kat agen jahlop sebab beli tudung warda bertimbun2... hujung2 jual rm10 kat shopee dan haritu diskaun clearance pun tak habis dan tak laku sampai ke harini...

forumer bagitahu iols jangan kesian sebab cikki2 ni jugak yang gigih hadap nak jadi agen dan nak tolong kambus belakang rumah produk2 jahlop ni...

tapi memang betul apa acik2 porum kata tu ye... dah theyols yang gigih hadap nak beli produk idolat bertimbun2 dengan harapan boleh dapatkan income... hadap je la kambus belakang rumah dan sorok celah2 bucu katil dan langsir tu.. sooo? pandai2 la serik dan belajar dari pengalaman yatch... kalau hujung2 jahlop bawak keluar pencuci chepit pun ko beli bertimbun2 jugak memang patut di kambus dengan engko sekali dik kat belakang rumah tu... takpun humban je ko ke planet marikh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh family paki budu bukak kedai acheh je. Jual semua dlm satu kedai. Tak payah nak pakai konsep agent ni. Aniaya orang je.
Yang agent pun jadilah bijak jangan selamanya kena tipu!
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Inai nunha ni mahal. RM35 sekali pakai. Pastu byk pantang larang. Sebab tu hype sekejap ja.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mini.Me at 23-7-2022 07:22 PM
anggeriklatifah replied at 23-7-2022 05:39 PM
Ramai rse rugi
Warna hitam cam korek bontot helang mne ada ramainyg mint..yg ada minat pon dlm 1 p ...


Betholll...warna inai syok sendiri...jah tu memang sedia putih lawa...kuku serpih berkerak pon nampak lawa kalo tangan dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheila1987 replied at 23-7-2022 07:20 PM
Inai nunha ni mahal. RM35 sekali pakai. Pastu byk pantang larang. Sebab tu hype sekejap ja.

Serius laa skali pakai je? Bukan ke ade 4 5 tiub ke dlm 1box tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:27 PM | Show all posts
Edited by MatDeghem at 23-7-2022 07:28 PM





business concept Air Lior


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyalah tu menyesal. Nnti ada produk baru join jd agent lg
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni dah boleh bg yinnai utk door gift kenduri. Takpun infaq dkt mana2 macam susu esen
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape yea founder2x ni bila pakai agent mesti agent nak letakkan sekian amount baru. Boleh amik product dan jadi agent...
Nape xbole bg je agent2x ni amik. Berape banyak stok yg depa mampu sahaja..
Contoh ade agent hanya mampu keluarkan modal untuk 5 box saja... Haaa kasila agent tu beli 5 box saja... Nape nak kene kerah agent beli sampai 20 box... 30 box... Banyak tuu.. Product belom tentu laku...
Mcm susu asen pisang die tu... Agent kene amik berbox2x... Bukan ade market pon susu asen die tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2022 05:55 PM
korang jangan durhaka .... Jah Bungkos sampai naik kuda jual inai hokeyyyy



Kenapa eh bila nak promote inai kena show off ala² Arabian?
Cer luaskan cara marketing utk Malaysian...hahaha
Kena hire marketing team yg paduuuu
Ni balik² asal nak promote inai kena pakai niqab..ala² music arebbb..
Inai dia to me ok la..ada yg pakai mcm brownish skit..tapi ikut la pada individu...tapi utk harga tu..aku mmg rasa mahei...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:11 PM | Show all posts
Edited by liton at 23-7-2022 08:16 PM

Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari group. Kalau tak puas hati, dia boleh pulangkan duit. Takde masalah

https://m.youtube.com/watch?v=iZP6eUOOAzM&t=27s


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 23-7-2022 08:11 PM
Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari  ...

Awat takleh bukak uols
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:14 PM | Show all posts
ni jd agent dgn hrpn bertemu retis pujaan dgn bini dan ank xde muke kah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.213580 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list