CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 23-7-2022 06:06 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 23-7-2022 05:59 PM
Ada acik2 lobenaks dlm ni jadi mangsa tak?








kerabat SSKJP hajjah......






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 23-7-2022 05:41 PM
Kawan iolss agent/stokis inai jah ni. Boleh tahan bongkak eh kawan iolss tu. Sebelum keluar product  ...

Bakor la sikit line dia ....acah2 tnya ok ka kayy oo
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah sendiri sebab suka diperbodohkan oleh si penonggeng agama
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:10 PM | Show all posts
padan muke tp dlm masa yg sama kesian la plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 23-7-2022 10:10 AM
padan muke tp dlm masa yg sama kesian la plak

.
X payah kesian²
Selamanya ni ada depa nk kesiankan org?
Tgk ms depa gaduh kat benang cheta tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2022 06:01 PM

Hahabahbahahhhaahahhqhqhqg
Mcm g skim cepat kaya dah aku tgok
Beriyaaa iyaaa
Pastu nangis2 kena pack box bertimbum2 dgn tak laku...pastu memanjng doookk memuji2 inai cantik..mesra wuduk plus kondem inai produk lain...demi melakukan berbox2 belakang rumah yg menimbun tak laku org nak beli tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Jual innai harga yahudi.. Padahal innai ja pon... Ramai seller yg jual harga bawah rm20... Ade yg bawah rm10... Jah jual harga sampai rm35... Sebab kene markup la untuk stokist sekian margin.. Untuk agent sekian margin...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:22 PM | Show all posts
Inni yenna masjid hindia lagi cantik lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2022 06:01 PM

800 ko yg jd ejen
Tah2 stink pn sama ejen dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2022 06:06 PM
kerabat SSKJP hajjah......

Forumer cari kah? Id apa? Nak ucap takziah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri bodoh, pastu sendiri merempan meroyan merintih produk menimbun x terjual.. Dr stokist zaman tudung, susu overclaim skang inai plak.. Pusing2 smp AJM terus tunjuk kebodohan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:37 PM | Show all posts
princessmiang replied at 23-7-2022 05:18 PM
Benak pernah plak bijak...benda sama dkt shopee leh dpt rm5 ko beli dengan bungkos dan bini harga 35 ...

korek bontot burung antooo....

kalau aku dah beli inai ni aku tak tergamak  nak pakai
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku try nk puji lawa bila tgk kuku2 gelas yg pakai
Tp ttp la huduh..rebel ...masa memuda tknak gothic sekali nunhauk jual inai snggp bergetik
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolls mmg jarang beli produk local yg guna ejen, stokis etc semua ni. Bcoz dah tau harga yahudi sbb banyak level nak kena bayar. Even produk internasionale yg guna kaedah ni pin mzz bolayan. Koserrrrr lepas tu nnt yg duk jual dah level2 manager tu kemain duk buat ayat sampai bila nak mkn gaji? sampai bila nak miskin etc.

manager my ass
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:42 PM | Show all posts
skrg musim org kawin....sedekah jer lah inai itam tu utk door gift, bridal shower

at least tak payah susah korek lubang nak kambus
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutla di label benak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-7-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 23-7-2022 06:24 PM
800 ko yg jd ejen
Tah2 stink pn sama ejen dia

Stink tu aku konpomm.. lagi satu lolipop..mne ye si lolipop?lme tak nmpk.se era perkahwinan jahtek dialah yg jadi pembackup tegar..ntah2 dia yg asa 500 box tak laju tu kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn kayakan retisss. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe bolh cuci balik buat talk agama
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu iolls rs peminat spore n brunei jer yg tersgtla kayakan retis mesia.. Jual slipar celup tepung pun ada yg hadap beli.. La ni mai sejenis mktg mikimsus yg dok pasang agent.. Mmg mendapatla kowang.. Founder pedulik apa die dah blk modal.. Maka kulat2la kowang teriak nk abeskn stok or tanggung rugi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.212945 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list