CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 92532|Reply: 1053

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 23-7-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by anggeriklatifah at 24-7-2022 12:06 PM

Nampak kat tiktok, Agent inai nunha risau stok inai masih tak abis dijual..customer cancel order last minit

https://vt.tiktok.com/ZSRNVBSL3/?k=1

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh. Tu je nak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa suh kayakan artis yg dah sedia kaya..klu artis jual harga mencekik darah x yah beli..itu je satu2 cara nak ajar artis tu jgn bongkak sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 23-7-2022 04:41 PM
Siapa suh kayakan artis yg dah sedia kaya..klu artis jual harga mencekik darah x yah beli..itu je sa ...


Ada yg mengaku jadi agent sebb dia selebriti.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bahalul!! sapa suruh jd hamba pd retis yg tahu nk duit je. jual pn hrga yahudi. pdn la muka! benak smua ni..x pernah nk insaf. haahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mampu gelak je.bos inai sibuk gi majlis thomas n fren

Hamba sahaya sibuk risau jualan x abis
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 23-7-2022 08:41 AM
Siapa suh kayakan artis yg dah sedia kaya..klu artis jual harga mencekik darah x yah beli..itu je sa ...

.
Aku sokong komen ko..

Bukan aje retisnya bongkak...pemenat dia pun sama bongkak suka hina dan mengutuk org lain ...harap retis tersebut sila nasihatkan pemenat anda...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 23-7-2022 08:46 AM
Ada yg mengaku jadi agent sebb dia selebriti.

.
Itulah psl...dia igt bila dia sebut nama idolat dia...semua org berlelah nak beli hahahaha...adan uke..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian. Tak laku inai tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:57 PM | Show all posts
korang pun asal lopak jual je sanggup jd stokist, agen , dah tak terjual tu sapa yg rugi, inai je pun kalut nak ambik punya byk
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lah cukup2xla gunekan agent untuk kaya...walhal product tak terjualpon.. Product tak solid tuk dijual.. Main hentam saja produce... Asal boleh niaga.. Pastu kaya sbb agent pulin semue.. Tak pulun kene terminate... Berkat kaaaaaa?

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasibla. Bukan baru sekali jadi macam ni. Sendiri yang tak ambil pengajaran.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
iola ada join group wasap inainunhasabahslgor tu sbb dia ada iklan kat fb.. sj join nak tgk2.. dlm group tu dia mcm promot stokis area selangor yg nak cari agen.. bagi iols mmg mahal sbb bukannya untung byk mana pun.. kesian agen klo tak dpt cover modal
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
toet2meoww replied at 23-7-2022 04:58 PM
Nasibla. Bukan baru sekali jadi macam ni. Sendiri yang tak ambil pengajaran.

Jgn risau, esok2 jah ronsen nih juai produk lain pulak, akan gigih jugak deyols beratoq nak jadi agent
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul, kesian kat stokis2 dan agent2 tuh. Semoga dipermudahkan segala urusan mereka. Memang terasa sgt perit nak cari duit di kala ekonomi teruk merundum.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 23-7-2022 09:02 AM
Kalau betul, kesian kat stokis2 dan agent2 tuh. Semoga dipermudahkan segala urusan mereka. Memang te ...

.
Anggaplah duit tu sedekah pd idolat depa...benak kan suka kalau idolat depa kaya..
Yg x habis tu cer terai buat racun tikus ka...mana tau mujarab
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 23-7-2022 04:57 PM
Dah lah cukup2xla gunekan agent untuk kaya...walhal product tak terjualpon.. Product tak solid tuk d ...

Masalahnya uolls, dah berkali-kali jadi benda yang sama. Yang agent2 dia ni tak serik2 tul.
Kata bodoh macam tulip dan stinger kang, marah

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap jangan ada yang menggunakan duit simpanan KWSP untuk dibuat modal
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn baru sekali jadi tp benak rela kena cmtu..tgk kat tt pn ade few yg update selonggok tak packing lg..propa je jah kilang baru la qc baru la ape jadah la..dah la jual nrg pn bkn caru end uder tp sibuk cari agent je manjang..padan la muka agent2
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ejen² ni adakah org yg sama utk produk jah.. mamakentut tu.. ?
Tak ambik pengajaran laaaa
Klu nk jadi dropship pilih yg kita xyah simpan stok. Biar HQ yg post.
Ntahla dah duit habis dah
Hadapla
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 05:51 AM GMT+8 , Processed in 0.094642 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list