CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 4-7-2022 10:23 PM
fazura aja boleh kelihantan cantik berpakaian macam tu..kalau orang lain persis acik2 pergi pasar ja ...

You are now entitled to one tiket bertuah bagi bulan ini..bagi cabutan akhir bulan july...untuk berpeluang memenangi coach handbag warna dambaan pilihan hati....

Tahniah...semoga berjaya

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 5-7-2022 04:21 AM
Iols dpt rasakan bahang benang ini akan meletusssss volcano nanti.. anytime beb

Ko nak volunteer jadi bahan pembakarnya raindrop?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 4-7-2022 08:27 PM
Ko nak volunteer jadi bahan pembakarnya raindrop?

Kahkahkahkahkahkah

Hahahaha....iols just baca je sambil gelak goling goling...manak punya carut sape bleh lawankannn..iols is takut hokehhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Takda wartawan yg bertanyakheun tuanku akan rating tuanku terhadap awangkayu kewww?

Wasted sunset
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:34 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 5-7-2022 04:28 AM
Hahahaha....iols just baca je sambil gelak goling goling...manak punya carut sape bleh lawankannn. ...

Jgn suker gunakheun istilah carut...tapi gunakheunla istilah PEMBAKAR SEMANGAT...akan lebih nampak suci dan syumul .......

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 4-7-2022 08:34 PM
Jgn suker gunakheun istilah carut...tapi gunakheunla istilah PEMBAKAR SEMANGAT...akan lebih nampak ...

Hahaha bongokssss arr manak.. kalau asik kepala but lah pookey mark arr tu apa manak..kesian derang manak bleh mental dengan manak ni...suka sgt menyakat derang..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 5-7-2022 04:38 AM
Hahaha bongokssss arr manak.. kalau asik kepala but lah pookey mark arr tu apa manak..kesian deran ...

Istilah carut  has always been tagged with negative connotation sebab iteww aku tak suker perkara negative ini terus bergelumang dlm sanubari kita , sebab iteww aku lebih ingin mendidik masyarakat bagaimana terminology serta kata kata kimarkkkk. Pala boo toe , Kakak lu punya serunding, ini semua dirangkumkheun dlm kumpulan tatabahasa/kosakata PEMBAKAR  SEMANGAT

Kita lihat sahaja jiran sebelah kita…selama ini istilah Pekerja asing adalah terma serta istilah yg selalu digunapakai sehingga kini bila mereka ingin memertabatkheun maruah mereka dgn kini diubah  istilah nya menjadi pekerja hijrahan…..

Makes the panggilan lebih bermaruah kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 01:17 AM
Sadis kaka tgk gambar yg ditefek..

Selalu raja ditgh2 di apit rakyat jelata..tp pic ni terbalik..ra ...


[Selalu raja ditgh2 di apit rakyat jelata..tp pic ni terbalik..rakyat jelata diapit raja n permaisuri..]


Pernah dengar istilah SECURITY PROTOCOL utk org org VVVVIPS tak? Dalam keadaan keadaan tertentu the positioning of org org yg dilindungi harus mengikut protocol yg telah ditetapkheun oleh pasukan pelindung...

Itewwla rakyat marhaen macam ko mana tahu istilah protocol protocol ini kheunz?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-7-2022 08:58 PM
Istilah carut  has always been tagged with negative connotation sebab iteww aku tak suker perkara  ...

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah bff dgn TPS mcm ni besar la chance kakak faz/husben dpt gelar la kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 5-7-2022 05:23 AM


Kalau yg muntah iteww ko...biar aku jadi  badang....jilat sampai kering...

Wakahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 5-7-2022 05:35 AM
Dah bff dgn TPS mcm ni besar la chance kakak faz/husben dpt gelar la kan

Impian setiap rakayat jelata kheunz?

Dgn gelaran iteww juga boleh jadi bekalan masuk kubur....exemption 2-3 soklan kubur.....

Ko ghaser?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 01:17 AM
Sadis kaka tgk gambar yg ditefek..

Selalu raja ditgh2 di apit rakyat jelata..tp pic ni terbalik..ra ...

Haah kan baru perasan mcm 2 ketui tu plk raja n permaisurinya
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 4-7-2022 08:52 PM
MK ni bukan produksi Sol kan? Sol director je? Layak dpt bonus jugak..

Haah produksi studio kembara. Pemilik hosp az zahra bangi katanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh teringat si bungkos pernah up gambar tulang ayam atas pinggan yestana mestika (istana hinggap RMS) balik dinner nenektini kertu up kat ig gambar dia dengan bungkos dengan caption alhamdulillah... as if cakaran ke pintu istana selangor masa tu dah berjaya kohkihkoh hihahiha
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 4-7-2022 09:03 PM
queen ni rajin kan turun kalau ada aktiviti artis dia suka,mcm haritu masa konsert slam pun dia dtg  ...

Mummy tima siap ddpt follow ig private tps gicheww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 01:17 AM
Sadis kaka tgk gambar yg ditefek..

Selalu raja ditgh2 di apit rakyat jelata..tp pic ni terbalik..ra ...

Kerana comment mu kaka norm, terus meolls scroll back up tengok, betul la fattzura yang diapit oleh raja dan permaisuri gittu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 5-7-2022 06:48 AM
Oh teringat si bungkos pernah up gambar tulang ayam atas pinggan yestana mestika (istana hinggap RMS ...

Hahaha
Tq ramos sebab tak jadiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 5-7-2022 04:58 AM
Istilah carut  has always been tagged with negative connotation sebab iteww aku tak suker perkara  ...

Suara halus neelofa sudah berkumandang....



Suara halus neelofa membisik di telinga Pak gad...
Pssst... mereka2 ini meminta di carutz. Carutzz mereka manaakkkk....manaakkkk

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 01:17 AM
Sadis kaka tgk gambar yg ditefek..

Selalu raja ditgh2 di apit rakyat jelata..tp pic ni terbalik..ra ...

Ada aje gambar Raja diapit oleh fattzura tapi ig royal x guna. Raja berjiwa rakyat kaedahnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 11:03 AM GMT+8 , Processed in 0.115738 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list