CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
milafida replied at 4-7-2022 08:46 PM
Ala setakat sultan ada apa hal .kata tolip .artis lain dapat jemputan branded stuff

Xder saper ker nak kata faz hantar beg gucci lv kat istana atau sponsor tiket free kat sultan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 4-7-2022 08:16 PM
mendonia ya fattzura smpai masuk buletin tv3
harap tiada hati2 yg tersakiti yach

Mustahil x sakit hati. Lembaga tu beria cakar pintu istana ni dlm slh 1 list istana. Hujung2 yg the upmost position yg baik dgn fazura. Xpayah susah2 cakar pon
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:23 PM | Show all posts
fazura aja boleh kelihantan cantik berpakaian macam tu..kalau orang lain persis acik2 pergi pasar ja..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Simple jer Faz..tetap cantik and menutup aurat. Tak perlu nak lilit badan dgn kain bermeter2 meleret sapu lantai...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 4-7-2022 10:03 PM
Apa perasaan Rimau dgn Bungkus.

Bukan main nk mencakar. Sekali kene tendang sbb try hard sgt.

Sbb nmpk sgt kot niat mencakar tu xbaik. Kalau rilex2 je mesti boleh kekal jd kwn mcm ni. Ni xpernah sekali dipanggil oleh istana kelantan, johor apatah lg selangor ukt sekadar mkn2
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoshhi at 4-7-2022 11:05 PM

Apasal tiap kali aku baca komen dkt ig, org kata faz preggy. Btolka chuols? Iols duk gua x prnh tgk prmpuan preggy dpn mata so x tau mcm mne physical preggy women
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 4-7-2022 11:03 PM
Apasal tiap kali aku baca komen dkt ig, org kata faz preggy. Btolka chuols? Iols duk gua x prnh tgk  ...

Google jer gambar "mengandung" atau "Pak guard boroi" nanti ada gambar ngandung
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gittew bff dengan istana. Sorang lagi tu kena kerja keras lg. Kot la fattah ke faz dapat datuk. Mau meroyan tunjuk terus gambar si ain hahaha. All lights on me only pleasee!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 4-7-2022 10:08 PM
Naseb juga Jah dpt merasa makan dlm pinggan yestana, idok la kempunan sgt wpun tak dpt mencakar ye ...

Entah2 family sskjp ni ada je nonton MK
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sadis kaka tgk gambar yg ditefek..

Selalu raja ditgh2 di apit rakyat jelata..tp pic ni terbalik..rakyat jelata diapit raja n permaisuri..

Tentu jah xlena tidur mlm ni..wedding dia pon ank raja bff terpaling xsudi kepit eh apit yach.kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 01:17 AM
Sadis kaka tgk gambar yg ditefek..

Selalu raja ditgh2 di apit rakyat jelata..tp pic ni terbalik..ra ...

kan kaka.. iols tkejut jugak gmbr tu fattzura yg kt tgh. skali ig royal selangor yg upload gmbr tu.. very humble yach. humble2 mcm tu pn lembaga kena kick. apalah spoil lembaga agknya
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 5-7-2022 12:13 AM
Xder saper ker nak kata faz hantar beg gucci lv kat istana atau sponsor tiket free kat sultan?

Hahahahaha sehingga kini resit beg bibik dia xtefek2..Dr bln pose ke bln raya dan dh nk masuk raya haji masih gagal tefek sembang seekor porumer terpaling!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 5-7-2022 03:28 AM
Fly_over replied at 5-7-2022 03:19 AM
kan kaka.. iols tkejut jugak gmbr tu fattzura yg kt tgh. skali ig royal selangor yg upload gmbr tu ...


Bkn takat jah dik

Sekali dgn samdol yg perli fazz konon xlyn andartu dulu sudah pasti ketap bibir

Masakan filem si kayu jati blh pecah panggung siap dpt pujian serata alam

Heshe yang menang byk award sah2 tercabar..Dan pastinya klu xde aral...Hujung taon ni xpon taon depan bamtah dpt tercalon pembantu pelakon terbaik..or even better menang bergondol2 award yg ada sbb dia lg mendonia Dr si AP yg jd MK

Rezeki baby no 2 ka ini?ulang tayang fenomena fattzura

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 4-7-2022 07:53 PM
.
Ada org pernah mkn ayam dipingan yestana sampi tinggal tulang...kekenyang sambill berdengus buny ...

Sambil mamanyaa mengupload gambar anak bertuah di ig dgn caption alhamdulillah khennn
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 4-7-2022 10:13 PM
Xder saper ker nak kata faz hantar beg gucci lv kat istana atau sponsor tiket free kat sultan?

Sebab itewww aku bertanya dari tred sebelah lagi....dalam kes sebegini...siapa menumpang glamer siapa?

Takda makhluk yg berani jawab....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:11 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 4-7-2022 11:11 PM
Google jer gambar "mengandung" atau "Pak guard boroi" nanti ada gambar ngandung

Ko dulu nak rasainya sendiri tapi belum bersedia utk bergelar isteri....apa yg ko buat? Kongsi la citer...

Wakahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 01:26 AM
Bkn takat jah dik

Sekali dgn samdol yg perli fazz konon xlyn andartu dulu sudah pasti ketap bibir ...


Bila makyeh(dlm kes ini si kayu) mendapat bunga mula terasa diri lebih hebat dari the hero himself......kheunz?  tetiber 'mendonia'?

Kahkahkahkah

Tapi dia tak sedar kekayuannya telah berjaya ditenggelami bukan kerna meritnya sendiri dlm lakonan tapi oleh the super strong casts and line ups around him?

Sebab iteww bak kata anak jiran aku yg 3 tahun iteww, dia hanya lebih 'diperalatkheun' sebagai 'senjata' utk layan the crowd...

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols dpt rasakan bahang benang ini akan meletusssss volcano nanti.. anytime beb
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 4-7-2022 10:23 PM
fazura aja boleh kelihantan cantik berpakaian macam tu..kalau orang lain persis acik2 pergi pasar ja ...

You are now entitled to one tiket bertuah bagi bulan ini..bagi cabutan akhir bulan july...untuk berpeluang memenangi coach handbag warna dambaan pilihan hati....

Tahniah...semoga berjaya

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 5-7-2022 04:21 AM
Iols dpt rasakan bahang benang ini akan meletusssss volcano nanti.. anytime beb

Ko nak volunteer jadi bahan pembakarnya raindrop?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:28 AM GMT+8 , Processed in 0.085518 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list