CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 02:46 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 02:18 PM
gigih betul. kalau btul bisnesman, xdenya masuk kilang 2-3pgi smata nk kira stok inai. part tu org ...

Kena paham dia pun pekerja jugak, kang tak dapat gaji kang.. So barang dah mahal, dia kena lah OT
Sape nak beli beras kalau bukan dia  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 02:47 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 5-7-2022 02:21 PM
benak2 pun sama kena bancuh dgn idolat..apa idolat jual beli je.:.idolat pakar membancuh

Apa benda inai harga sampai RM 35 dalam sachet pulak, ha buh pergi bancuh sendiri
Pandai2 la korang nak bancuh macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:49 PM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 5-7-2022 02:51 PM
Masukkeluar replied at 5-7-2022 12:24 PM
yg pnting besederhana la. bkn nk jd yg terpaling beragama. konon akulah terpaling hebat, berniqab  ...

Tetap hodoh ye, apa benda pakai jubah tapi dok pakai kasut tinggi
Tak penah2 dibuat orang, yg tidak2 je yg dibuat
Pelik2 perangai, ada laki pun tak tegur bini, sibuk nak tegur orang ramai

Pakai niqab lagi tebal ujub dan riak dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:57 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 5-7-2022 02:47 PM
Apa benda inai harga sampai RM 35 dalam sachet pulak, ha buh pergi bancuh sendiri
Pandai2 la kora ...

aku bc komen kt tiktok, ramai yg xpuas hti sbb inai dia xsecantik warna seperti yg niqabis claim. lepas tu terus niqabis buat igs knon mrh2 dgn seller sbb xreti bancuh, jgn derhaka dgn step bancuhan katanya. pdn la muka sapa suruh gigih beli inai nunha, rumit kne bancuh ikut sukatan mcm susu bilie..hahahhha.

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:59 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 5-7-2022 02:49 PM
Tetap hodoh ye, apa benda pakai jubah tapi dok pakai kasut tinggi
Tak penah2 dibuat orang, yg tidak ...

xleh tnjuk muka, so tnjuk la kuku inai kaler hitam. hari hari dia topup inai supaya kuku tu maintain kaler hitam. bkn aku kata, tp dia sdri mgaku ye.

slh konsep dh tu. org berniqab ni smua bnda nk sorok, sembunyi, sederhana. tp tidak utk sorg niqabis ya. makin galak berhias. gila.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 02:57 PM
aku bc komen kt tiktok, ramai yg xpuas hti sbb inai dia xsecantik warna seperti yg niqabis claim.  ...

Beli mahal2 kena bancuh pulak. Awat dia tak buat mcm inai india tu, penyet je. Kata dh r&d bagai
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:05 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 12:20 PM
aku bru tgk video faz tepek kt ig dia ms tgk wayang dgn SS TPS, manja si fattah ni..

bila org pakat ...

sweet

  

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 5-7-2022 02:09 PM
3-4 pagi chuols, tapi orang tak nampak HAHAHAHA
Kerja keras ler tu dok bungkus innai pre order, se ...

Seriouss laaa Jahlop dok gigih up pak setad dia kerja kuat 3-4pagi eveyday...mentang2 awang dok dlm sungai ada buaya koi 3-4 pagi jugak...nak jugak cerita bini dia pun berguna gak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 02:59 PM
xleh tnjuk muka, so tnjuk la kuku inai kaler hitam. hari hari dia topup inai supaya kuku tu mainta ...


Mak aiii kasut tongkol diaaa....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:15 PM
Mak aiii kasut tongkol diaaa....

Apo kono eh kau jahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:47 PM | Show all posts
mcmmana nk tepek promo jahpamteknai dgn bini naik kuda? dgn pakai niqob gold mcm pleopatra je meols x reti tepek.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:48 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 02:57 PM
aku bc komen kt tiktok, ramai yg xpuas hti sbb inai dia xsecantik warna seperti yg niqabis claim.  ...

kobis siap cakap ada yg tiru inai dia tu, so bila dapat tak cantik mcm dia punya
lol padahal mmg buruk, salah kan oranag salah bancuh pulak
dah terang2 situ dia bagi sukatan air lah apalah
dah buruk tu buruk la, tak terima pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:49 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 02:59 PM
xleh tnjuk muka, so tnjuk la kuku inai kaler hitam. hari hari dia topup inai supaya kuku tu mainta ...

ada baca agent dia punya, katanya makin topup makin cantik kaler inai nya
cantik ke masalahnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:49 PM | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:07 PM
Seriouss laaa Jahlop dok gigih up pak setad dia kerja kuat 3-4pagi eveyday...mentang2 awang dok dl ...

Dia mana boleh kalah, nak jugak orang nampak laki dia tu.. laki dia kerja kilang, betul punya bersusah payah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:02 PM | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:15 PM
Mak aiii kasut tongkol diaaa....

tinggalkan dunya .... begini gayanya
rasa macam dah gila lah dia ni, makin merepek astaghfirullah al azim
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:15 PM
Mak aiii kasut tongkol diaaa....

astaghfirullahalazimmmm..menatang apa ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 5-7-2022 02:16 PM
yennadey haahaaa
ntah apa nama ntah.. produk nunha


INNAI...ya ok. Thank you.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 5-7-2022 02:39 PM
Faz berubah pakai tudung, xder pun nak jadi terpaling alim
Tak mcm artis lain

Suka tgk fazura bertudung bawal. Manis jer.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-7-2022 10:49 AM
Boleh ke pakai heels tggi nak mampos? Lopa n bini dia ni tgh cipta agama baru ke? Seram tgk  ...

Tu la tu,smpi aku pon x pham.berjubah berniqab tu utk ape.jika colour pkaian tu obviously utk tarik org bgi perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 5-7-2022 02:47 PM
Apa benda inai harga sampai RM 35 dalam sachet pulak, ha buh pergi bancuh sendiri
Pandai2 la kora ...

Amboi mahalnya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 08:25 PM GMT+8 , Processed in 0.087760 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list