CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 12:29 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 12:20 PM
aku bru tgk video faz tepek kt ig dia ms tgk wayang dgn SS TPS, manja si fattah ni..

bila org pakat ...

halahhhhh. fattah mellewww la tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-7-2022 11:37 AM
Jagan fattah dpt lg skali artis paling fofuler sudah kaka

Nama tgh mewangi kan

Iols aamiin kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 12:20 PM
aku bru tgk video faz tepek kt ig dia ms tgk wayang dgn SS TPS, manja si fattah ni..

bila org pakat ...

Bamtah tu memang garit chuolss..dulu zaman bercinta pn ada je dok usik2 faz..tp masatu nampak faz lari2..maybe abb dia xnk la jd balik mcm kes samdol kn cute kan deols ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 5-7-2022 12:25 PM
aku pakai inai rambut bertajuk henna tu je utk letak kt kuku
ambik kaler brown.. santek ja tp lama ...

kan memang jakun..aku memuda dari sek men stakat kutex kaler itam tu biasa je..tiap minggu pakai konon gothic..lipstick pun itam..ni punya nak jd inai terpaling..paling itam paling mahal sampai jd terpaling jakun…
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:54 PM | Show all posts
woww tung arrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 5-7-2022 12:08 PM
I selalu ingat kan diri, never rendah kan orang  OR gelakkan orang lagi2 ikut standard n darjat. Sel ...

Setuju cuols. Hidup ibarat roda. 1 masa akn kt bawah. Lg ko aniaya org , pndang rendah kt org lg cept la kt bawah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:59 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 5-7-2022 12:51 PM
kan memang jakun..aku memuda dari sek men stakat kutex kaler itam tu biasa je..tiap minggu pakai k ...

tau takpeeee.. gincu gelap kemain ahhahahakesian ke lembaga, baru separuh berpijak di bumi yg nyata.. sebelum ni diAWANG-awangan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku cuma tertny2..katalah bukan faz fam yg berlakon...adakah turun tgk jua?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 01:04 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 5-7-2022 01:00 PM
Aku cuma tertny2..katalah bukan faz fam yg berlakon...adakah turun tgk jua?

mungkin tgk kat istana je kut
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 5-7-2022 12:59 PM
tau takpeeee.. gincu gelap kemain ahhahahakesian ke lembaga, baru separuh berpijak di bumi yg nyat ...

you sebut di Awang awangan kang lembaga terus terbayang bayang maklom ostad balik lambat tiap hari nak jd trendsetter inai itam
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:09 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 11:47 AM
kn dia ad buat igs puji laki dia balik 2-3pagi kerja kuat kira stok inai kt gudang. hahaah.kelakar ...

3-4 pagi chuols, tapi orang tak nampak HAHAHAHA
Kerja keras ler tu dok bungkus innai pre order, sekali dapat innai buruk bancuh sendiri pulak tu
Ingat susu anak dia si bilal grey ain je kena bancuh, innai pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 5-7-2022 04:06 AM
Sebab itewww aku bertanya dari tred sebelah lagi....dalam kes sebegini...siapa menumpang glamer si ...

So ko rase saper tumpang saper?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:09 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 5-7-2022 01:41 PM
you sebut di Awang awangan kang lembaga terus terbayang bayang maklom ostad balik lambat tiap hari ...

awang mat kilau lentik jari bersilat tauuuu
awang innai lembaga??? tebar roti syanai kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 5-7-2022 12:25 PM
aku pakai inai rambut bertajuk henna tu je utk letak kt kuku
ambik kaler brown.. santek ja tp lama ...

Oh neelofa jual inai? Apa namanya?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:16 PM | Show all posts
Edited by She-Ra at 5-7-2022 02:17 PM
zamzam replied at 5-7-2022 02:10 PM
Oh neelofa jual inai? Apa namanya?

yennadey haahaaa
ntah apa nama ntah.. produk nunha

jap google.. ok INNAI nama diberi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 02:18 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 5-7-2022 02:09 PM
3-4 pagi chuols, tapi orang tak nampak HAHAHAHA
Kerja keras ler tu dok bungkus innai pre order, se ...

gigih betul. kalau btul bisnesman, xdenya masuk kilang 2-3pgi smata nk kira stok inai. part tu org bg kt pkerja je buat..gigih nk tnjuk kt mertua yg laki dia berguna bekerja keras pdhl stkt jual inai yg kt shopee rega 4-5ringgit je pn. mengalahkan org jual kereta hahahahhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopa bolehlah bawa tengku iman anak agong yg sulung tu tonton mk
Kerabat juga kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 5-7-2022 02:09 PM
3-4 pagi chuols, tapi orang tak nampak HAHAHAHA
Kerja keras ler tu dok bungkus innai pre order, se ...

benak2 pun sama kena bancuh dgn idolat..apa idolat jual beli je.:.idolat pakar membancuh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:39 PM | Show all posts
Faz berubah pakai tudung, xder pun nak jadi terpaling alim
Tak mcm artis lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 08:12 PM GMT+8 , Processed in 0.089116 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list