CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 01:17 AM
Sadis kaka tgk gambar yg ditefek..

Selalu raja ditgh2 di apit rakyat jelata..tp pic ni terbalik..ra ...

Iols pun tgk gambar mcm woweee sangat.. diorg yg kena apit dgn raja & permaisuri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 5-7-2022 10:04 AM
dua tiga hari ni takde stori lembaga...syukurrr

porum rancak psl azri - azra catfish, PS Sol IK,  ...

Senjata terakhir
Tunjuk wajah billie kikiki..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:12 AM | Show all posts
Incanto replied at 5-7-2022 10:04 AM
dua tiga hari ni takde stori lembaga...syukurrr

porum rancak psl azri - azra catfish, PS Sol IK,  ...

lemabga dh kena humban ke dasar paling dlm ke? cukurrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalunya king and queen duduk tgh2 bila bergambar.. pergh another level ni terbalik .
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sok lusa lopak tayang muka billie.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 5-7-2022 09:49 AM
Rasanya faz yg tulis mula2 kat ig nya, lepas tu fattah edit sikit,  mungkin faz bantu

Mungkin la
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:45 AM | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 09:41 AM
Mawi world guru kafa terjun jd retis..xpyh caya laaa ckp dia tu..dia bukan penerbit otai Pon..br n ...

memang ada 25% entertainment tax

aku gugel

dah lama producer  n owner panggung wayang diskus dgn gomen suruh turunkan tapi belum lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 5-7-2022 09:19 AM
terbaca pulak dan terpanggil utk tinggal komen ahahhahahaa

td ternampak gamba2 dia.. pakaian ya h ...

Boleh ke pakai heels tggi nak mampos? Lopa n bini dia ni tgh cipta agama baru ke? Seram tgk xmcm pure islam. Sorry la i terus terang. Ciri2 jah x ada yg gmbarkan islam sebenar2. Tp kalau faz, bg i lebih pd true muslimah compare jah. Berjubah tp warna gold, metallic, pakai heels tggi, berpurdah tp mekap kening n mata x tggal. Islam x ajar mcm ni. Tu i rasa seram tgk jah mcm sesat pon ado. Bahaya jd ikutan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:52 AM | Show all posts
~boolean replied at 4-7-2022 10:23 PM
fazura aja boleh kelihantan cantik berpakaian macam tu..kalau orang lain persis acik2 pergi pasar ja ...

hahah betul amat
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 5-7-2022 06:48 AM
Oh teringat si bungkos pernah up gambar tulang ayam atas pinggan yestana mestika (istana hinggap RMS ...

Ni dlm hati jah cakap, takpe terlepas yestana yg tu. Skunk lagi bangga dah bff dgn clan yestana negara, mak dia pun bangga betul prnh dpt backup dari kwuinn masa dulu kena serang pasal daging dia tu hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:54 AM | Show all posts
newyork replied at 5-7-2022 10:13 AM
Selalunya king and queen duduk tgh2 bila bergambar.. pergh another level ni terbalik .

tu la tu...

iouls pun terfikir...mak aiih...king n queen apit derang....

event pengantin pun klu king n queen dtg pengantin jadi pengapit kan..?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 5-7-2022 10:52 AM
hahah betul amat

Naturally dan UNIQUELY, FAKE....

KAHKAHKAHKAHKAHKAH
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 5-7-2022 06:48 AM
Oh teringat si bungkos pernah up gambar tulang ayam atas pinggan yestana mestika (istana hinggap RMS ...

Yg up gmbar tulang ayam tu mamakentut ke jah? X silap i mcm mamakentut. Jijik yach upload gmbar tulang ayam saki baki makan mcm tu. Lepas tu nk seluruh warga malaysia tau ank dia tgh kenal2 ramos. Rupanya itu lah jemputan pertama n terakhir terus kena reject klau mamakentut x menyibuk, dah elok jah n patah.

Ni kesian dpt menantu kena kerah ke kilang dari pg smpai lewat pagi tgk production inai hitam. Kilang production timbang kilo mmg 24 jam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:59 AM | Show all posts
seri_mawr replied at 5-7-2022 10:54 AM
tu la tu...

iouls pun terfikir...mak aiih...king n queen apit derang....

pengantin di tengah kalau makan meja beradab, king queen apit

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:02 AM | Show all posts
lopa ke faz ke dua dua i tak minat. lopa i mmg block terus dari keluar feed ig. Tapi semalam lalu pulak video faz pg kelantan. cringe nya video tu. terus aku block jugak hahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 5-7-2022 10:04 AM
dua tiga hari ni takde stori lembaga...syukurrr

porum rancak psl azri - azra catfish, PS Sol IK,  ...

lembaga tgh pening settle innai kat kilang..ostad blk 4 5 pagi punya uruskan hal bisnes..hebat kan..nak jugak terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-7-2022 10:55 AM
Yg up gmbar tulang ayam tu mamakentut ke jah? X silap i mcm mamakentut. Jijik yach upload gmbar tu ...

Apa yg terjadi dgn izin Allah, sebab tu Jah bertemu  jodoh yg sesuai dgnnya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 5-7-2022 12:02 AM
Entah2 family sskjp ni ada je nonton MK

Aku rasa tak.  Sebab diaorg takde sifat kemelayuan pun.  

Bak kata lemak melayu ank anyin

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.199223 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list