CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 13-7-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-7-2022 07:30 PM
Kebolehan pada pergerakan silat YES...nothing out of the ordinary coz he has silat background...ta ...

Hi jahlop. Busuk betul hati kamu, sebusuk warna yinnai mu????????????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2022 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
NickiMinaj replied at 13-7-2022 12:27 AM
Hi jahlop. Busuk betul hati kamu, sebusuk warna yinnai mu????????????

Aku bukan penjilat pencacai bangkai macam ko....

Maruah aku tidak boleh digadai dan dibeli seperti mana ko menggadai maruah diri ko dan laki ko menjadi socai.....retis ....

Sorry....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 12-7-2022 08:02 PM
.
Aku tak pernah tgk drama apa 2 makhluk ni berlakon hahaha...
Tak hingin la aku nk tgk kerek² ni ...

Masing2 ada peminat biarlah dorang tgk. Kita yg tak minat boleh tgk citer lain yg kita minat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 12-7-2022 09:39 PM
Apa pendapat diorang? Ok ke idok

Balik tak henti2 bercerita.....hahaha....sukalah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 13-7-2022 05:24 AM
Aku bukan penjilat pencacai bangkai macam ko....

Maruah aku tidak boleh digadai dan dibeli sepert ...

Lah dia yg pencacai jahlop kata kita pulak pencacai artis? Ke kau mmg jahloppppppppp. Hahahahhha
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 12-7-2022 07:31 AM
opkos kita ada aiman laki zahirah as sedap mata memandang
crowd puller myb tok adi since kena  ...

Sorry.. Aiman walaupon hensem iols tak rasa Heols crowd puller
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 14-7-2022 11:48 PM
Sorry.. Aiman walaupon hensem iols tak rasa Heols crowd puller

Kan..body pun x tegap..x da lar hensem mana..tp blh lar utk watak sampingan
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
NickiMinaj replied at 14-7-2022 11:09 PM
Lah dia yg pencacai jahlop kata kita pulak pencacai artis? Ke kau mmg jahloppppppppp. Hahahahhha

Fatwa yg dah digazettekhen dalam board ini adalah ko komen negative ttg pazzpizzpuzz atau patahalmulk...ko secara otomatis adalah  lobanak ...

Kimarkkkk kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2022 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 15-7-2022 12:50 AM
Kan..body pun x tegap..x da lar hensem mana..tp blh lar utk watak sampingan


Patahkayu yang hapal surah al mulk,tegap,boleh mencairkhen gumpalan darah piyed ko.....masih tetap watak picisan dan bukan leading role..why? Kerna kekayuannya mengatasi segalanya.....

Wakahkahkahkahkahkahkahkahkah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 11-7-2022 09:55 PM
Ada org yg punya Anak jiran yg tak membesar dan sentiasa tiga tahun tu mmg tak boleh terima kenyataa ...

Saya mempersembahkhen pazzpizzpuzzz.....

Haussssssssssssss

Kahkahkahkhakahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 12-7-2022 08:02 PM
.
Aku tak pernah tgk drama apa 2 makhluk ni berlakon hahaha...
Tak hingin la aku nk tgk kerek² ni ...

Kalau COACH handbag warna dambaan pilihan hati?

Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 7-7-2022 10:05 PM
Kan Kaka....tak rasa pun Fazz cakap pasal rizman...buat apa dia nak keruhkan lagi keadaan dgn ex t ...

Style apa yang pazzpizzpuzz ada?

Kaki gaduh tak perlu style...JUST DO IT...konsepnya....

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak jiran x membesar, jiran dia lagi lah tak berkembang.

Jahboop gothiclah kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 07:25 AM GMT+8 , Processed in 0.086378 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list