CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 6-7-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 6-7-2022 09:52 AM
Course industri kreatif

Industri kreatip....lakonan tak kreatip...kayu memanjang...


Kahkahkahkahkahkah

Iteww yg sering disebut ilmu yg tak dapat dimanfaatkheun


Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 6-7-2022 10:03 AM
eh macam mana aku boleh terlepas gossip ni
serious ar AMH pernah ngetaste bamtah
auchhh


Yes uols masa tu FA telah ditinggalkan

FA siap diclear tak ada apa2

Nampak mcm smpai skrg bitter

Faz tu ada bberapa kli  iols nampk

Smpai skrg like AHM bila make up artis up pic AHM

Mungkin faz tak tau kot kes tu atau

Koser nak ambil tau
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
AlyaAsylo replied at 6-7-2022 02:11 AM
Alaa malunya jah dan sskjp. HAHAHAHAHAHAHA

.
Tp depa ada rs malu kah? Hahahaha...
Berapa byk yestana dia dh cakar...smpi tumpul kuku, terpaksa pakai inai itam hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 5-7-2022 09:04 PM
Simple kan pakaian kakafaz..
Tgk wayang dgn permaisuri tp lgsung x overshadow pon pakaian…
Tgk pe ...

Ha masa i tengok gambar tu terus terpikir pasal ni..both fattzura pakai baju x terang dan x menyerlah dari tps dan ss, memang depa dua ni ada common sense/tahu protokol
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 6-7-2022 05:32 AM
Yang macik perasan lately

Jahtek sibuk mencapub isu PS dan Sol

AMH ni sapae chuols?
Kalau ye org yg iols speku, ex SB tu ke

Tp dia penah minat fattah eh sblom ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:46 AM | Show all posts
cintasuraya replied at 6-7-2022 09:00 AM
Iols ingat cerita ni msa sr dulu

Sebab AHM sakit hati dia pangil couple ni

aku pun ingat

mmg dia pergi ke stalkers cafe tp dgn geng acik tarzan semua tu, tak nak nampak obvious kot

kuang kuang kuang


Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 6-7-2022 09:48 AM
apa cerita dgn selipar muslim friendly? kambus belakang rumah kah?
org lain pun berniaga tp idokle ...

tu terbaru dok promote buat loan pgi haji...huhuhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 6-7-2022 09:29 AM
Sajalah tu.. Nk suruh wrtwn cover citer psl laki dia rajin kja.. Nk tiru faz.. Kan faz ckp fattah  ...

i duk terbayang dia taip caption smbil gigil..hahahahaha..punya la nak lawan seteru...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-7-2022 08:00 AM
Jurusan SENI KAYU....

sama mcm idolat ko la...seni kayu...bljo kt new york..tapi tak abis...hahahahahaahahahahahahaahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 6-7-2022 10:52 AM
i duk terbayang dia taip caption smbil gigil..hahahahaha..punya la nak lawan seteru...

Dan ko ada masa to decipher much...sedangkheun rumahtangga sendiri bergolak......theres nothing to your own marriage sampai boleh terbayang bayangkheun reaksi org lain....kheunz?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 6-7-2022 10:54 AM
sama mcm idolat ko la...seni kayu...bljo kt new york..tapi tak abis...hahahahahaahahahahahahaahaha ...

Yg dengar complete ijazah seni kayu tapi tak bermanfaat  ilmu utk dirinya kerna masih tetaappp kayu sehingga kini apa cer?

Wakahkahkahkahkahkahkah

Pls fokus and be on point....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:19 AM | Show all posts
lifeline replied at 5-7-2022 09:04 PM
Simple kan pakaian kakafaz..
Tgk wayang dgn permaisuri tp lgsung x overshadow pon pakaian…
Tgk pe ...

Ni kalau jah dgn purid ni habis si jah pakai baju cecah lantai 10 meter, kasut tongkol 10 inci laki pakai kurta
Jangan lupa ketayap, tak boleh tinggal. Oh lagi 1 jangan lupa mask nunha
Sambil nyanyi2 promo innai pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 6-7-2022 09:35 AM
wao baru tahu ni. mmg dia suka lelaki muda ke. hihihi.

Boleh baca kisah dia kat bod kenamaan
Jemput hadir
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 6-7-2022 10:03 AM
eh macam mana aku boleh terlepas gossip ni
serious ar AMH pernah ngetaste bamtah
auchhh

Iyooo

Cubit nakkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
miszsusy replied at 5-7-2022 08:40 PM
Komen Faz , jujur je kan, menulis pendpt mengenai tontonan yg dia lihat, dr segi kerja pembikinan fi ...

Faz dgn Sol pernah ada krisis ke dedulu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:25 AM | Show all posts
She-Ra replied at 6-7-2022 09:48 AM
apa cerita dgn selipar muslim friendly? kambus belakang rumah kah?
org lain pun berniaga tp idokle ...

rempah nasi ereb nnti si purid jual, tunggu je akan datang.. Skrg tgh busy kat kilang , kesian anak bini sheols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 11:26 AM | Show all posts
lifeline replied at 5-7-2022 01:18 PM
Hahahha yeke ada eh
Mana nk tgk
Suka pulak tgk gelagat diorang

meols x ingt ada tak kat YT nowadays. cer lah chuols tgk bts photoshoot yg kaka faz pakai selendang kecil mcm omputeh tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:26 AM | Show all posts
Fazzbulous replied at 6-7-2022 10:48 AM
tu terbaru dok promote buat loan pgi haji...huhuhuhuhu...

baru lepas baca tp tak hadam pun... panjang lebau
katanya esok bertolak yek.. kita tunggu dan lihat
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:26 AM | Show all posts

ha yes yes! maceh chuols
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:29 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 6-7-2022 11:25 AM
rempah nasi ereb nnti si purid jual, tunggu je akan datang.. Skrg tgh busy kat kilang , kesian ana ...

dh boleh la bukak kedai runcit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.127116 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list