CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 09:45 PM | Show all posts

Tergelak tengok gambar ni..masih tak boleh move on muka cebik yassin...hilang terus muka gangster botak bila berlakon dengan cikgu ariffin eh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 09:46 PM | Show all posts
Cokoro replied at 5-7-2022 09:41 PM
Ya. Ingt lg masa ni drama tahajjud cinta. Padahal betullah faz gtau tu. Dia mcm tibehh. Ya lah mas ...

Belum lagi, she's still a nobody masa tu tapi ada hati nak sondol bf orang, bila tak dapat sebarkan fitnah kat media.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 08:26 PM
Seteruk2 kaki gaduh si fazz ni..

dia kaya mkn xpyh tunggu tahlil


So ko setuju la sipengkufur nikmat ini sememangnya kaki gaduh kheunz?

Teruk keww kurang teruk keww...hakikatnya kaki gaduh.....

Iteww aja yg perlu aku tahu....

Mood apa reply aku?

Mod tak layan report ko kewww?

Wakahkahkahkahkahkah



Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 5-7-2022 09:46 PM
Belum lagi, she's still a nobody masa tu tapi ada hati nak sondol bf orang, bila tak dapat sebarka ...

Ohh tapi nmpklah permainan dia tu. Last2 org kata faz yg kekwat diva.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
miszsusy replied at 5-7-2022 08:44 PM
me too… tak pernah looking forward toYH or his sons movie…tak suka genre yg di bawa - siapa faha ...

Satu filem pun x tengok termasuk Mat kilau
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 5-7-2022 09:47 PM
So ko setuju la sipengkufur nikmat ini sememangnya kaki gaduh kheunz?

Teruk keww kurang teruk kew ...

weyh,idolat ko mmg takda gaduh ngn kawan..sbb takda sapa nak kawan dgn dia...hahahahahahahahahahahhahahaahahahhaahhahahaahahahahahahah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 5-7-2022 09:51 PM
weyh,idolat ko mmg takda gaduh ngn kawan..sbb takda sapa nak kawan dgn dia...hahahahahahahahahahah ...

Another one agreeing  to sipengkufur nikmat,pazzpizzpuzz memang spesis kaki gaduh?

Wakahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 08:08 PM
Sgt hensem tu idoklaaa pd kaka..

Sbb klu letak sebelah myebelah Edward Cullen ka kokesen lain con ...

amboi kaka..edward cullen si vampire
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 5-7-2022 09:12 PM
.
Abdol kan ada degree dari universiti yg diiktiraf oleh kerajaan kalau tak buat ayat tersusun...o ...

Dari u mana ya? Course apa?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
fossil replied at 5-7-2022 08:31 PM
menakutkan tengok lopak pakai purdah tapi kasut tongkol 10 inci balik anjing pun mati
pesyen apaka ...

katanya abaya starfish..kalau jah mengepak nampak la mcm si patrick kawan spongebob
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jihyomelly at 5-7-2022 10:07 PM

dabel posting
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 5-7-2022 09:12 PM
.
Abdol kan ada degree dari universiti yg diiktiraf oleh kerajaan kalau tak buat ayat tersusun...o ...

Ayat tersusun ?

Kejong lebih appropriate terminologynya.....

Sebab Kayu maaaa...

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 5-7-2022 10:06 PM
katanya abaya starfish..kalau jah mengepak nampak la mcm si patrick kawan spongebob

We heard you first time ...ghairah sampai berdouble posting...kentik kembang kuncup....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 5-7-2022 09:57 PM
Another one agreeing  to sipengkufur nikmat,pazzpizzpuzz memang spesis kaki gaduh?

Wakahkahkahkah ...

sapa bff idolat ko eh??dlu acah2 baik dgn RI,skang pn nanhado..hahahahahahahahahaah...takda org wei nk kawan ngn idolat ko..penunggang agama...tetiba teringat selipar mesra muslim idolat ko...kahkahkakah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 5-7-2022 10:10 PM
sapa bff idolat ko eh??dlu acah2 baik dgn RI,skang pn nanhado..hahahahahahahahahaah...takda org we ...

Korner jgn jauh jauh please......ko setuju tak sipengkufur nikmat pazzpizzpuzz spesis kaki gaduh? Nomajanda baru kasi persetujuan yes indeed memang sipazzpizzpuzz kaki gaduh walau tak seteruk mana...tapi tetap kaki gaduh...macam kekayuan laki sikaki gaduh...walau seni silatnya smooth dlm mk....tapi masih tetap kayunya....

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 5-7-2022 06:41 PM
Gigih bagitahu org ucetaz kuat kerja.. Sampai ke pagi... Alah alah. Ciannya dia.
Ucetaz kan di bayar ...

Dia cerita utk org puji, tp i yg baca ni alahai KESIAN serupa kahwin bifoti yg struggle yg seangkatan dgn dia semua laki duk rumah ulit ank bini pakej bg hadiah branded. Xmain la turun2 kilang utk produk bermusim timbang kilo.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-7-2022 07:34 PM
Paham2 je la anugerah kalau cmni

Ni sesuai anugerah papa terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 08:08 PM
Sgt hensem tu idoklaaa pd kaka..

Sbb klu letak sebelah myebelah Edward Cullen ka kokesen lain con ...

Hensem la gak dari uselesstard,jaga manak bodoh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 02:57 PM
aku bc komen kt tiktok, ramai yg xpuas hti sbb inai dia xsecantik warna seperti yg niqabis claim.  ...

Dah ada alasan lain jugak uols. I tgk haritu agent dia komen tgk pd warna darah pemakai jugak. Innai tu akn ikut
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 5-7-2022 12:39 PM
Bamtah tu memang garit chuolss..dulu zaman bercinta pn ada je dok usik2 faz..tp masatu nampak faz  ...

Dgn jah pon gitu jugak gedik manja patah ni. Kira patah ni mmg jd diri sendiri je bercinta dgn sapa2 pon, tp dgn faz nmpk la keep privacy sikit. Mgkin sbb takut terkena lg. Bini jah masa dgn amal nmpk mcm nusio normal. Dgn jah tiba2 jd ahli sorga terpaling
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 11:29 AM GMT+8 , Processed in 0.130080 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list