CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Lelaki Selamba Bogel Tunggang Motosikal Atas ‘Highway’ di Johor Bahru.Tempat kerja baharu atas kapal suspek kelar sedikit ‘keras’-Bapa Mertua.Supernatural?

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 4-7-2022 11:52 PM
Yes kome..ade juga yg Sama fikiran mcm den..SBB kdg2 tgk, mcm dibuat2 pun Ada..SBB semua tau, kala ...

Kan ade ujian nak tentukan betul ke memang seseorang tu gila
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 07:50 AM | Show all posts
innalillahiwainnailaihrrojioun
takziah utk family arwah 2 beranak
jd adakah sbb amik dadah menyebabkan dia kehilangan akal yg waras dan x blh nk berfikir secara waras
bercinta bertahun tp bila kawen x smp setahun dah meninggal
kak uda kaka dan suami dia pun mula suka menyukai dr darjah 2, now aman2 dah pencen jenjln sana sini berdua aje, klu jauh anak jd dreber, cucu pun dah berderet
tp arwah dan suaminya x smp setahun jd gini, ya Allah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:52 AM | Show all posts
swimswim replied at 5-7-2022 07:14 AM
Perasan x yg hisap dadah n membunuh semua org melayu, yg tokan dadah ni siapa.

Ni semua strategy pe ...

tokan yg paling atas pelbagai bangsa, etnik dan international
yg pusher kebykan adalah melayu, cina jrg jd pusher, ini dr pemerhatian kaka yg punya adik tahik dadah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:54 AM | Show all posts
iraizz replied at 5-7-2022 07:26 AM
Kan ade ujian nak tentukan betul ke memang seseorang tu gila

biasanya diaorg dihtr ke hospital bahagia dulu utk tujuan pemerhatian
ada yg berjaya bertahun2 jd giler walau x giler sbb nak elak kena hukum gantung
sbb dah ada kes begini, kaka mmg sakit hati tgk OKT tu dan blh dia senyum sinis kat kami
bila kami bg taw kat warden penjara dan attenden sepital, diaorg jawab org x betul mmg camtu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 5-7-2022 07:52 AM
tokan yg paling atas pelbagai bangsa, etnik dan international
yg pusher kebykan adalah melayu, cin ...

Pusher = orang yg jual / supply dadah kat penagih ke?

Sorry tak tahu sangat terma2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:01 AM | Show all posts
nak kata gila..hurmm.. aku mmg ada pakcik yg dikategorikan tekanan perasan dan gila hampir 10 tahun.... org nya sihat..tapi tekanan keje ..masalah tempat kerje.. dengki..putus cinta..buatan org .. ingat lagi..dia tinggal 1 bulan lagi nak gi jepun....tetiba dia berckp sorang2..mula kata jumpa pompuan cantik laa pukul 2&3 pagi...dengar org suruh dia lari...macam mana i tau..coz mak aku yg jaga dia... adik beradik lain semua lepas tangan... masuk tanjung sekejap..pastu kuar..makan ubat..dia ok..dia x mkn..terus mula berckp sorang2..kami bila nampak dia berckp sensorang tu mmg tau dah..mesti x makan ubat,,,. pernah dirantai dalam umah... tapi pernah terlepas bogel jugak sampai ke meru dr pj dia berlari... dier rebah bila dengar azan subuh..org2 masjid tolong pakaikan baju dan hantar ke hospital...

hampir 10 tahun ..then last solution mak mohon buat electric shock3x kat ppum.. ingat lagi.... 1st shock die x ok..2nd shock  and 3rd ,...org pertama yg die panggil is mak aku ...

cuma satu yg aku mmg salute ..dier x tinggal solat hokey... tak kire laa solat apa...kenkadang zohor tu sampai 2,3x dia solat sbb dia kata dia lupa dah solat ka belum..xder pulak dier sibuk nak mengelar org time tu..

now dah bercucu dah dier...cuma ubat mmg seumur hidup die kene mkn..

so kes ni aku x berapa nak husnuzon kata dier mental... tp more to mental due to ambik something...sbb apa aku ckp gitu.. sbb..dier boleh sedar pulak n serah diri kat polis...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 5-7-2022 01:23 AM
Tak payah tengok la.. hitam je pun

Tu gmbr betoi kurex ka..sekali imbas mcm hazeman pulak.


Utk tk ot...sakit ati laki 'giler' mcmni

Hang tk thn dgn bini..bini dok bebel ka..bini pemalas ka..bini tk lawa ka.

P jmpa pak mentua..p ckp betoi2 saya dah tk suka anak pakcik...saya nk ceraikan dia.
Pakcik amik balik.

Mmg biadap mcmti..tp tkmau biadap ckp la elok2

Dr hang p belasah..p bunuh dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:02 AM | Show all posts
mclaren replied at 5-7-2022 08:00 AM
Pusher = orang yg jual / supply dadah kat penagih ke?

Sorry tak tahu sangat terma2 ni

haah gitulah kata2 dr geng2 AADK dan juga pak polisi yg jaga bhg narcotics
klu diaorg tipu kaka maka kaka pun samalah terpalit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 5-7-2022 04:15 AM
Bukan brotha/sisthur, yg ni iol trbca kat Mjalah early 2000s, Jelita or Wanita, x ingt lgi sbb dh  ...

Oo kes lain ek..yg bangi ni pun kelar anak2 bengong betul la..trauma anak2 lain yg jd saksi..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 4-7-2022 11:52 PM
Yes kome..ade juga yg Sama fikiran mcm den..SBB kdg2 tgk, mcm dibuat2 pun Ada..SBB semua tau, kala ...

Setan...betoi..rasa nk

Hang taknak bini tu..hang pbg balik kat famili dia. Cerai elok2

Geram la..hang rileks2 dpt kad oku mental( kalau disahkan mental)

Muda lagi dek oiii 24.

Syok no..dok dlm lokap mkn free noo..
Mental pun..nnti orgbela..hang dok rilek

Jebon betoi..sorry...mmg sakit ati..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 4-7-2022 08:33 PM
Kes ini la ye..

Bini br hbs pantang nk bsanding pula?

Byk sgt ke duit heshe?

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
cutieslilies replied at 5-7-2022 12:01 AM
nak kata gila..hurmm.. aku mmg ada pakcik yg dikategorikan tekanan perasan dan gila hampir 10 tahun. ...

Pakcik uols rare case yach. Am happy baca pakcik uols akhirnya ok2 saja. Mudah2an sampai putus nafas la ok hendaknya l.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cutieslilies replied at 5-7-2022 10:01 AM
nak kata gila..hurmm.. aku mmg ada pakcik yg dikategorikan tekanan perasan dan gila hampir 10 tahun. ...

Pakck ko ada psikosis dgn bipolar eh?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:16 AM | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 12:11 AM
Bini br hbs pantang nk bsanding pula?

Byk sgt ke duit heshe?

Netizen speku dua benda je :


1 : DADAH
2 : TEKANAN

Tapi kalau dah takde duit nak buat majlis sanding + kekah anak heolls, pandai pulak korek2 beli dadah? Iolls tak sabar nak tunggu apa jawapan polis & suspek sendiri kenapa heolls kelar anak bini. Kalau sakit mental, iolls hands off je la.


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:16 AM | Show all posts
gideoncross replied at 4-7-2022 08:19 PM
Sptutnya high school sweethearts x mcm ni, pelik ya. Sbb klau dh kelar-mngelar ni mmg kes serius,  ...

Kan, kita ramai je kawan2 kawin high school sweethearts. Tapi tak ade langsung kes macam ni.

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 4-7-2022 10:17 PM
apa kes stadium chuols.. ada baca, tapi x brapa faham, kena bunuh kah?

kita pon tatau kenapa amik masa lama nak keluar news pastu bila keluar pon dah la skali je report, tak detail langsung cite kesudahannya pon senyap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-7-2022 10:16 AM
Netizen speku dua benda je :



Itulaaa duit dadih ada pulak..

Kaka speku mmg wayar dh short
Dia bogel sbb baju dh penuh darah ank bini
Nk pki bju lain bini xbasuh btengkar2 smpi bunuh

Setel bunuh sap kok dulu kumpul kekuatan utk kua cikcur bogel jelaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 5-7-2022 09:52 AM
tokan yg paling atas pelbagai bangsa, etnik dan international
yg pusher kebykan adalah melayu, cin ...

Allahu...still lg mdadih ke kaka taka?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 5-7-2022 07:52 AM
tokan yg paling atas pelbagai bangsa, etnik dan international
yg pusher kebykan adalah melayu, cin ...

Semoga pusher ni dihukum gantung je cepat2.. tak perlu delay
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 5-7-2022 01:35 AM
tengok fb arwah si isterinya tu macam orang2 baik je orangnya...
tapi kawan2 nya menafikan pelaku tu ...

Hahahaha..itu lah. Baca komen org yg xdak kna mngena mcm tidoq sebantal ngn pelaku. Tp kawan2 even pak mertua sendri pn ckp yg elok2 pasal dia. Waallahu'alam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 08:00 PM GMT+8 , Processed in 0.083593 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list