CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Lelaki Selamba Bogel Tunggang Motosikal Atas ‘Highway’ di Johor Bahru.Tempat kerja baharu atas kapal suspek kelar sedikit ‘keras’-Bapa Mertua.Supernatural?

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 01:41 AM | Show all posts
asfaz replied at 4-7-2022 11:35 PM
Netizen yg Komen menyalahkan tu pun kalau ada kat kejadian mau terkencing takut. Cakap aje berdega ...

kalau iols dah lama lintang pukang lari... silap2 terus book treler tayar 18 untuk hangkut sekali rumah2 bawak pergi dari tempat tu... nauzubillah... eee ngeri... mau tak tido seminggu dalam porum ni memang ramai sembang2 macam berani... siap bagitau kenapa tak call polis semua... padahal kalau si shuk eksiden tepi jalan pun theyols ambil gambar dan buka thread dalam forum dulu... haram theyols nak call polis ke apa dulu....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mawardia at 5-7-2022 01:55 AM
Prickford replied at 4-7-2022 06:36 PM
Meninggal ye wife & anak. Baru kahwin last year. Ya Allah sedihnya...


Uishhhh herlokkk jantan ni
Skizo kot dia ni

Edit: dari depan terus nampak huduh yAchh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Taik dadah ni tak layak hidup pastu nak acah acah sakit mental pulak supaya org kesian. Puiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:20 AM | Show all posts
Lahh kau depressed pastu? Amik dadah? Kau sorg ja ka manusia yg susah dlm mesia ni..

Tak kira la dadah ka mental. Dh bukti salah tu gantung cepat skit
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:55 AM | Show all posts
ehhh tolong yek si pembunuh...lepas bunuh org nak purak-purak giler naik moto bogel...sila mereput...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 05:54 PM
Iols tgk gambar n vedio dia kat fb td rupa dia boleh tahan helok jua.
Tp dia bogel tu sbb baru lep ...

Helok? Rendahnya standard ko.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:10 AM | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 07:45 PM
Err nak wat cemana sudah tertulis begitu sis,nampak je mcm mudah tah2 dorang pun berdepan dgn caba ...

Ni cuma opinion iol sbb ada komen bgithu dorg brtahan since Form 4, sbb tu iol kagum tpi in the end d bunuh oleh suami sndri, mnyayat hti.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:15 AM | Show all posts
mejaputih replied at 4-7-2022 06:56 PM
Ni yg kes kat bangi dulu husband dia kemurungan sbb hilang keje kan...

Bukan brotha/sisthur, yg ni iol trbca kat Mjalah early 2000s, Jelita or Wanita, x ingt lgi sbb dh lma.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 04:17 AM | Show all posts
ellejo replied at 4-7-2022 06:49 PM
tapi kan kalo ye pon nampak mcm binatang, takkan le le tu ko nak sembelih. cuba pikir eh ni kambin ...

Seram yach klau org amuk ni? Tngh mnggila, hbis smua skli d libas & bila dh stabil blik, jdi cam biasa blik pdhal bru kjap tdi dorg bla3x.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:18 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 5-7-2022 01:35 AM
tengok fb arwah si isterinya tu macam orang2 baik je orangnya...
tapi kawan2 nya menafikan pelaku tu ...

Nmpk mcm happy married couple je kn? Ada komen bgithu dorg ni high school sweethearts since Form 4.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:19 AM | Show all posts
Prickford replied at 4-7-2022 06:45 PM
Kan macam tak masuk akal, bercinta dari form 4. Baru last year kawin, anak baru 2 bulan, bulan 7 n ...

Sptutnya high school sweethearts x mcm ni, pelik ya. Sbb klau dh kelar-mngelar ni mmg kes serius, kejam nk mmpus.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:21 AM | Show all posts
Babai replied at 4-7-2022 06:39 PM
Yela, dadah atau gila. Dua tu je untuk situasi ni.

Mudah-mudahan bukn kes dh lpas bunuh org pastu buat2 gila.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 5-7-2022 05:58 AM
Babai replied at 5-7-2022 03:28 AM
Helok? Rendahnya standard ko.


Helok berdsarkan gambar yg iols tgk tak la teruk sgt rupa dia tp takde la sampai iols nak bergetar ovari ke apa.
Lagipun dia muda lagi badan masih slim tak memboyak.
Tapi ada gambar2 dia yg nampak dia biasa2 saja, angle tertentu jela yg ok.

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 4-7-2022 11:18 PM
Kat serambi jenayah kan ada berlaku baru2 ni kes lepas dia tikam isteri dengan mertua dan dan taik ...

Yg takik kepala bini tu kan? Bini sampai skrg trauma tanak balik umah kot. Mcm nampak berita pasal tu.
Sblm tu kat hospital selalu meracau2 tgh tidur, sampaikan kalau ade lelaki lalu kat wad tu dia ketakutan sbb ingat laki dia dtg nak pukul dia lagi.
Kesian hidup dia dh tak sama lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:55 AM | Show all posts
gideoncross replied at 4-7-2022 06:31 PM
Mcm x btul je, btw "Yamapi" tu "Yamada Ryosuke" ke? Haha

yamapi tu bukan yamashita apa entah yg sekrg dah ke USA lps keluar Joni
yamada ryosuke tu si edward katek FMA
tiber aje menyampuk
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 4-7-2022 01:23 PM
Bagaimana dadah berleluasa di Malaysia sdgkan undang2 antara yg plg berat dlm dunia?

implementation paling ketat juga?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 5-7-2022 06:58 AM
implementation paling ketat juga?

Tu i x sure. Yg i perasan kt tv selalu kuar rampasan dan serbuan dadah tp pelaku selalu terlepas
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 4-7-2022 10:14 PM
Teruknya jiran...dah tengok kena heret pun dan dgr tangisan jeritan pun x tolong

Lahhhh..budak sekolah kot. Nak tolong apanya umur  belasan tahun je. Kita yang tua bangka pun mau tergamam tak tau nak buat apa kalau berdepan dgn situasi macam ni .. elok lah budak tu tak tolong, silap2 kang dia sekali kena sembelih.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Perasan x yg hisap dadah n membunuh semua org melayu, yg tokan dadah ni siapa.

Ni semua strategy perang candu nk meruntuhkan bangsa. Dah dah la tu telan dadah x kisah la meth, ganja, cannabis dll. Jgn jadi kaum lemah sbb dadah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:25 AM | Show all posts
Nak tuduh org main dadah susah gak....... Mungkin tekanan x de kerja dll..... Aku bukan apa, teringat kejadian mengamuk Jaafar Patola yang mengamuk bunuh jiran jiran dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:43 PM GMT+8 , Processed in 0.084353 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list