CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Lelaki Selamba Bogel Tunggang Motosikal Atas ‘Highway’ di Johor Bahru.Tempat kerja baharu atas kapal suspek kelar sedikit ‘keras’-Bapa Mertua.Supernatural?

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 4-7-2022 09:59 AM
Dekat Bakar Batu Jb..dia baru pas kelar bini bru bersalin dua bulan dengan anak umo dua bulan..kesia ...

Suara halus ni Skizo. Kne mnm obat, halopwridol, clozapine tu yg i tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 4-7-2022 06:16 PM
Selalunya kalau kejadian bunuh ahli keluarga dengar selamba, penyebabnya samaada gila atau dadah.

I dengar berita td heols hilang kerja sejak2 pkp ni xsalahnya. Jd i rasa dia depression kut?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 4-7-2022 09:40 PM
Dah mendadeh astu balik mintak bini duit tak dpt gado2 otak jeng tak betul bunuh gilaa lah

Betul ke? Lahh ingatkan depression sbb hilang keje
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah buat keluarga Allahyarhamah
Semoga Allah tempatkan Allahyarhamah serta anak di syurga tertinggi. Aamiin

Semoga para pegawai penguatkuasa undang2 yg menerima rasuah untuk melindungi kartel dadah ditimpa kehinaan & huru hara di dunia juga di akhirat. Begitu juga pembikin & pengedar dadah.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 4-7-2022 10:18 PM
nampak kazen mangse komen si laki ni kaki dadih. tergamak nye la. cemane la time die nk kelar baby ...

Betul ke sista? I dari awal nk tuduh sbb dadah tp komen dkt fb semua ckp yg baik2 & dia depression pasal keje sbb tu jd gitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 10:25 PM
Anak jiran tu kebetulan kuar umah nak g sekolah, budak 14 tahun. Masa dia kat luar umah tu la dia  ...

Ada pakcik ni pon kebetulan lalu masa dia tgh sembelih tu. Menggigil pakcik tu balik. Tu pon ada netizen nk slhkan pakcik tu. Masa tu tgh kelar bkn tgh baru nk cari parang. Kesian pakcik tu trauma. Ni dari komen dkt ig xsilap i
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 4-7-2022 07:05 PM
Let say dia bunuh sbb dlm keadaan mental sbb dadah atau kemurungan cthnya, adakah dia akan terlps da ...

Most probably - yes : temporary insanity.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 10:25 PM
Anak jiran tu kebetulan kuar umah nak g sekolah, budak 14 tahun. Masa dia kat luar umah tu la dia  ...

Budak umur 14 yg saksi,kalau buat berani time tu mau dia pun kena kelar jugak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 4-7-2022 08:39 PM
I tak terfikir dadih, cuma teringat kes kat N9 yy bunuh mak, ayah, adik pastu kepala ayah bawak pegi ...

Trauma adik pompuan yg baru balik sekolah tu. Dah la jlan kaki kan sb tunggu kakak dtg tp tak dtg2. Dah arwah kakaknya time tu.
Bukak pintu tgk dah bergelimpang kena bunuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-7-2022 10:22 PM
Tapi ada terbaca comment dkt FB, si pendadih membesar di Kelatey

Ish ish ish...kuat betul badi kelantan nihh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 4-7-2022 10:11 PM
Syukurlah bukan berlaku kat kelantan.

Kat serambi jenayah kan ada berlaku baru2 ni kes lepas dia tikam isteri dengan mertua dan dan taik dadah tu panjat bangunan nak bunuh diri
Tapi tak jadi lepas mak dia pujuk dengan nasi berlauk
Teruk jugaklah kecederaan mangsa2 dan harap tak jadi kecacatan kekal
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-7-2022 03:10 PM
Ada pakcik ni pon kebetulan lalu masa dia tgh sembelih tu. Menggigil pakcik tu balik. Tu pon ada n ...

Kannnn, Nak tlg tu kne guna otak jg. Kl saspek ada senjata, lg2 dah bunuh kelar org. Nak mampus ke tlg2 ???? Baik call polis. Acah2 jd hero, hujung2 nyawa ilang
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 4-7-2022 11:15 PM
Trauma adik pompuan yg baru balik sekolah tu. Dah la jlan kaki kan sb tunggu kakak dtg tp tak dtg2 ...

Sampai skrg ingat kronologi kes tu.

Kes ni plak yg herannya kenapa perlu bogel? Ke baju penuh darah reti plak kau geli.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-7-2022 11:10 PM
Ada pakcik ni pon kebetulan lalu masa dia tgh sembelih tu. Menggigil pakcik tu balik. Tu pon ada n ...

Netizen yg Komen menyalahkan tu pun kalau ada kat kejadian mau terkencing takut. Cakap aje berdegar diaorg tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-7-2022 11:07 PM
Betul ke sista? I dari awal nk tuduh sbb dadah tp komen dkt fb semua ckp yg baik2 & dia depression ...


i bace kt ig td die ckp die kazen mangse. cr blk komen tu tp i tak jumpe dh sbb dh beratus komen
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 4-7-2022 10:20 PM
Macam saja ja nk tunjuk mental pastu terlepas gantung smpai mati..
Sorry...mmg buruk sangka..
Jebon ...

Yes kome..ade juga yg Sama fikiran mcm den..SBB kdg2 tgk, mcm dibuat2 pun Ada..SBB semua tau, kalau ko konon2 mental.. automatically, ko xkan kene ape2 tindakan keras..CTH hukuman mati..SBB status ko mental kekdahnya..so klu buat ape2 kes berat, dptkan pengesahan mental..hiduplah sampai akhir hayat..

Kdg den terfikir..betul ke ko mental? Kite pun bkn 100% boleh kata, masa dia buat jenayah Tu, dia dlm keadaan mental..mana tau dia sbnrnya Dari azali seorg yg Sadis..tahla..den pun xtau..cuma terfikir mcm Tu je la..

Dan ko malaun celaka ( sorry den bila rs nk mrh Sgt, den rs nk maki).. den hrp ko mampus CPT...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-7-2022 08:58 PM
Dulu meols dikecam seorang porumer senior, sbb Meols ckp, taik dadah semua patut dihukum tembak. Dik ...

Betul ke dia mendadih?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-7-2022 08:58 PM
Dulu meols dikecam seorang porumer senior, sbb Meols ckp, taik dadah semua patut dihukum tembak. Dik ...

Memang patut hukum mati. Tak percaya aku zombie tu semua taubat. Berhenti ambik dadah bila mereka ni mati je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 4-7-2022 10:21 PM
Tk sanggu ptgk video itu...
Incik suami yg tgk..
Gila la...kesin polis yg tahan..jenoh tk larat tg ...

Tak payah tengok la.. hitam je pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:35 AM | Show all posts
tengok fb arwah si isterinya tu macam orang2 baik je orangnya...
tapi kawan2 nya menafikan pelaku tu ambil dadah... entah lah hati iols asalkan buat benda gila je memang iols akan anggap dadah... dah itu je benda yang boleh membuatkan orang lakukan benda di sebalik normal...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:43 AM GMT+8 , Processed in 0.080286 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list