CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Lelaki Selamba Bogel Tunggang Motosikal Atas ‘Highway’ di Johor Bahru.Tempat kerja baharu atas kapal suspek kelar sedikit ‘keras’-Bapa Mertua.Supernatural?

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila iols tgok bidio dia naik motor bogel tu nmpak yg kulit kt kawasan dia pakai spenda tu cerah berbanding yg lain. Heols selalu sun bathing bersependa kaaaa ???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mendadeh astu balik mintak bini duit tak dpt gado2 otak jeng tak betul bunuh gilaa lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 4-7-2022 06:54 PM
Iols speku dadah. Dadah yg sama dgn c parid kamil tu, sampai ko imagine bukan2 bini n anak sendiri p ...

Takut dadah yg dah dicampur² kan... Bahaya pil dadah skrg nie, lain khayal tue...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
KELAR BINI DENGAN ANAK SAMPAI MATI??? DASAR GILA PUNYA ORANG!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 4-7-2022 09:09 PM
Mati ka anak dan wife tu?

Ya mati dah tadi ade baca berita jiran ada tgk dia heret bini kat depan umah tu.Pastu dengar baby dia nangis nampak dia masuk dlm ambil baby tu dan letak kat sisi bini tu juga.
Sampai tak jadi anak jiran tu nak g sekolah sbb trauma.
Kejadian tghari td budak tu nak g sekolah sesi petang kot.
Mcm biasa jiran2 semua kata dia org yg baik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukurlah bukan berlaku kat kelantan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 10:09 PM
Ya mati dah tadi ade baca berita jiran ada tgk dia heret bini kat depan umah tu.Pastu dengar baby  ...

Teruknya jiran...dah tengok kena heret pun dan dgr tangisan jeritan pun x tolong
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 4-7-2022 07:08 PM
sebut bersihkan stadium teringat kes stadium negeri yg sama. takde kaitan kan

apa kes stadium chuols.. ada baca, tapi x brapa faham, kena bunuh kah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 4-7-2022 05:59 PM
Dekat Bakar Batu Jb..dia baru pas kelar bini bru bersalin dua bulan dengan anak umo dua bulan..kesia ...

nampak kazen mangse komen si laki ni kaki dadih. tergamak nye la. cemane la time die nk kelar baby tu. kite tenung muke baby pn bole cair. dadah jenis ape daaa die amek ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam saja ja nk tunjuk mental pastu terlepas gantung smpai mati..
Sorry...mmg buruk sangka..
Jebon
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 4-7-2022 09:10 PM
Setuju dgn chu olss
Sbb tu dadah tu musuh negara
Bagi mati taik dadah or keluarga anak bini yg mat ...

Betul chuols. Sebab dadih ni sedap kan. Dia buat pendadih ni escape apa2 masalah yg dia alami.
Tapi dia tak pikir, org2 yg tak ber dadih ni pulak, takde masalah ke?? Smooth sailing je? Penakut lah pendadih ni semua. Nak jalan senang je semua. Kalau kaya raya takpe jugak. Ni sah2 misekin tak berduit, gegeh berdadih. Ujung2 bunuh family semua. Anjing kurap betul
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 4-7-2022 04:29 PM
Badan boleh tahan...tak sado tapi nampak macam fit. Muka macam yindon.. harap ada video yg lebih l ...

Tk sanggu ptgk video itu...
Incik suami yg tgk..
Gila la...kesin polis yg tahan..jenoh tk larat tgk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kimsa-ra replied at 4-7-2022 07:10 PM
Sbb dadah

Betul ke sbb dadah? Sbb kat sinar harian td kata punca disebabkan desakan hidup.
Pastu baby tu baru 44 hari kira baru abis pantang la.
Kalau ikut cerita  jiran tu dia terdengar suami tu jerit “kau apa hal”
Sblm pastu dia kuar seret bini dia yg dia dh kelar tu kat depan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 4-7-2022 10:11 PM
Syukurlah bukan berlaku kat kelantan.

Tapi ada terbaca comment dkt FB, si pendadih membesar di Kelatey
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 10:21 PM
Betul ke sbb dadah? Sbb kat sinar harian td kata punca disebabkan desakan hidup.
Pastu baby tu bar ...

Dadah????

Semoga syurga tmpt si isteri dan baby mmg sah2 syurga
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 4-7-2022 10:14 PM
Teruknya jiran...dah tengok kena heret pun dan dgr tangisan jeritan pun x tolong

Anak jiran tu kebetulan kuar umah nak g sekolah, budak 14 tahun. Masa dia kat luar umah tu la dia ternampak suspek tu heret bini dia tu letak kat luar, masa tu bini tu dah kena kelar kak.
Pastu amik baby plak letak kat situ gak.
Dia pun tergamam lagipun masa tu mangsa dah tak bernyawa.
Kalau dia tak heret kuar rasanya jiran2 pun taktau kejadian ni. Lagi sadis kalau dia senyap2 je lupuskan mayat dgn kerat2 buang kt mana2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:33 PM | Show all posts
dah confirm ke dadah? atau masalah mental...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu ada family members kena sembelih/kelar kat leher mesti yang buat geng main batu sekarang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila akal dah tak waras
Iols rasa dia dlm pengaruh dadah ni..bukan sakit mental
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Imkhai at 4-7-2022 10:58 PM
Nnoor2 replied at 4-7-2022 10:14 PM
Teruknya jiran...dah tengok kena heret pun dan dgr tangisan jeritan pun x tolong


Nk mati jgk ke ke sis?,klau aku sendiri pon xmau tlong sah2 dia dh bunuh bt nya dia mngamuk gara2 kita nk tlong x psl2 diri sendiri jd arwah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:32 AM GMT+8 , Processed in 0.086800 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list