CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Lelaki Selamba Bogel Tunggang Motosikal Atas ‘Highway’ di Johor Bahru.Tempat kerja baharu atas kapal suspek kelar sedikit ‘keras’-Bapa Mertua.Supernatural?

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah pada keluarga mangsa.

Jadi yang pengedar kena tangkap tu tak reti2 lagi ke gantung terus? Masih nak backup atas nama humans right to life kan? Kau tengok apa dah jadi bila otak weng sebab dadah? Mendadih & cabut nyawa keluarga sendiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
first baca kat fb tadi dah agak sebab dadah..ada yang share kawan2 semua terkejut dia buat camtu..dah la nak raya pulam minggu depan..semoga semua yang terlibat diberi kekuatan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 4-7-2022 07:05 PM
Let say dia bunuh sbb dlm keadaan mental sbb dadah atau kemurungan cthnya, adakah dia akan terlps da ...

Itu yg pak mael rayu piem spore jgn gantung rkyt dia sbb low iq ritu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk lelaki gila la ni...tubpasal dunia makin tak aman
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk kerja atas bersih2 kapal, kena tau jgk last kapal dia bersihkan tu bwk apa. Ada bwk dadah ke, bwk bahan kimia ke.  dia terhidu ke,pastu balik umah jd halusinasi. Teringat ada citer CSI Miami, pegawai CSI jd khayal sbb tersedut meth masa tgh tangkap gmbar crime scene. Husnozon sgt ni. Sbb tgk fb suspek , mcm jenis struggle, kerja berbahaya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Fettybombom replied at 4-7-2022 08:49 PM
Byk lelaki gila la ni...tubpasal dunia makin tak aman

Akak salahkan highly GMO’s food sis. Semua lelaki jadi tak berkualitas sis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu meols dikecam seorang porumer senior, sbb Meols ckp, taik dadah semua patut dihukum tembak. Dikatanya meols bodoh sbb pukul rata.
Bila baca news ni, meols rasa, dia yg paling bodoh dlm dunia, sbb taik dadah mmg takkan pulih. Trust me. Diorang ni mmg patut mampos, sebelum diorang mampos kan org2 lain, especially bini dan anak.
Contoh terdekat - si babi bogel ni. Aku haram tak kesian dkt dia. Mental lah apa lah. Whatever. Kau isap dadah smp kau mental, kesah? Kau patut ditembak tepat di kepala. Done.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup dadih utk negara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-7-2022 08:58 PM
Dulu meols dikecam seorang porumer senior, sbb Meols ckp, taik dadah semua patut dihukum tembak. Dik ...

Akak pun menyokong cadangan ni...mmg setuju sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 4-7-2022 09:00 PM
Akak pun menyokong cadangan ni...mmg setuju sgt....

Jgn setuju, kaka Noor
Nnti dikata nya kita bodoh. Boleh pulih katanya. Brp kerat laaaa yg pulih?? Pulih tu brp lama??
Eikhhhhh, mintak simpang laaaa. Jauhkan keturunan aku drpd penagih dadih ni semua. Takde hasil ni semua.
Kaki cautut, kaki inject, kaki telan, kaki sedut. Sama je sampah. Harus ditembak di kepala.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 09:54 AM
Iols tgk gambar n vedio dia kat fb td rupa dia boleh tahan helok jua.
Tp dia bogel tu sbb baru lep ...

Mati ka anak dan wife tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-7-2022 08:58 PM
Dulu meols dikecam seorang porumer senior, sbb Meols ckp, taik dadah semua patut dihukum tembak. Dik ...

Setuju dgn chu olss
Sbb tu dadah tu musuh negara
Bagi mati taik dadah or keluarga anak bini yg mati?
Choose one. Tapi itu lah pemimpin negara kita bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 4-7-2022 10:36 AM
Meninggal ye wife & anak. Baru kahwin last year. Ya Allah sedihnya...

Astagaaaaaaa buduh punya jantan!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat buat undang2 baru
Kali pertama tangkap masuk pusat pemulihan
Kali kedua pun pusat pemulihan
Kali ketiga bunuh je la terus
Banyak pulak nak kena tanggung nanti
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah kepada keluarga arwah. Besar sungguh hati bapa arwah.
Baru berkira-kira hendak meraikan akikah arwah cucu, Allah dah menjemput mereka terlebih dahulu.

Semoga keluarga arwah kuat menghadapi dugaan ini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagaimana dadah berleluasa di Malaysia sdgkan undang2 antara yg plg berat dlm dunia?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:24 PM | Show all posts
Nnoor2: Lepas tikam anak bini terus pura2 gila...berbogel naik motor...

tu buat buat terkejut tgk bil buat anak berapa la tu.
masa atas katil dgn bini sihat je. anak dah keluar terus mereng

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:27 PM | Show all posts
Fettybombom replied at 4-7-2022 12:49 PM
Byk lelaki gila la ni...tubpasal dunia makin tak aman

i nak sewa bilik pun i nak bagi sewa kat perempuan je walaupun i ni lelaki.
i satu bilik penyewa master bedroom. bilik air siap.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:31 PM | Show all posts
kimsa-ra replied at 4-7-2022 08:27 AM
Klu tgk gmbr kahwin ada juga rupa tp gila pula

pasal duit la tu. laki tu pulak keje biasa biasa.
bini baru keluar baby banyak pakai belanja.
bak panggil bidan kasi betul balik peranakan pun terbang rm 100+
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:37 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:04 PM GMT+8 , Processed in 0.234641 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list