CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Lelaki Selamba Bogel Tunggang Motosikal Atas ‘Highway’ di Johor Bahru.Tempat kerja baharu atas kapal suspek kelar sedikit ‘keras’-Bapa Mertua.Supernatural?

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kimsa-ra replied at 4-7-2022 11:10 AM
Sbb dadah

Minta duit kat bini tapi tak dapat agaknya.. terus naik hantu.

Kesian nya baby tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau die amik dadah pon logik ja.. Kerje panjat2x tempat tinggi2x ni... Nak hilangkan nervousness dan enjoyy buat kerje kenelaaa amik barang...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci sial baca berita macam ni. Sial betul penagih-penagih dadah patut dihukum mati je bila positif kali pertama. Settle takde masalah berbangkit selepas itu. Sial punya jantan penagih
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by edayildiz at 4-7-2022 07:25 PM

kesiannyaaa....
seram kan..muka dia blh thn gmba kawen la..yg dia buat dp tu..gmbr pgg pulut kuning tu xhensem..
hisap dadah pulakk..
sbb tu i takmo kawen...i mengimpikan lelaki yg baikk tp i xreti menilai sama ada org tu baik ke jht..eh tiber..
mcmana la perasaan kena kelar gitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry slh emot..

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak fb mangsa mcm baker.. buat2 kek .. sian dia .. x sangka jd mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat twitter selamba badak je penagih duk upload video2 isap meth. I wonder kenapalah PDRM tak cekup je? Orang yg bersimpati dengan ISIS laju je ko tangkap...

Bukan nak suruh mereka2 ni dihukum tapi at least whoever yg pernah guna dadah, atau penagih, biar kita tangkap, asingkan, kaunseling, tag identiti diorang, monitor kesihatan mental & penggunaan. Manage & solve it.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 4-7-2022 07:08 PM
sebut bersihkan stadium teringat kes stadium negeri yg sama. takde kaitan kan

Apa kes sblm ni?iols tak tau plak ade kes apa kt stadium ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-7-2022 06:39 PM
Dorg ni tang jodoh, kmain d prmudahkn, high school sweethearts gitu tpi x sngka mcm ni endingnya,  ...

Err nak wat cemana sudah tertulis begitu sis,nampak je mcm mudah tah2 dorang pun berdepan dgn cabaran juga nak sampai ke kawen tu.
Insya Allah yg blm berjodohan moga dipermudahkan urusan dan bertemu dgn pasangan yg baik2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 4-7-2022 07:24 PM
kesiannyaaa....
seram kan..muka dia blh thn gmba kawen la..yg dia buat dp tu..gmbr pgg pulut kuning  ...

Tak payah kawen sis. Ini akak akui sis. Lelaki zaman sekarang semua tak ada kualitas dan hanjing2 jah semuanya sis. Lelaki yang kononnya sejati macam landaksijubo dan si sakai pendek full nelson pun sama jah sampah lembik pondan jah semuanya pun sis. Perempuan pun sama tak ada kualitas zaman la ni sis. Eh pendek cerita tak payah buat anaklah dan biarkan saja manusia pupus dan biarkan mother nature hidup aman dan tenang tanpa makhluk perosak sis. Kohkohkohkohkoh. Akak gelak, tapi akak serius sis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 4-7-2022 07:07 PM
What can i say sister, akak selalu terjatuh hati kat bad boy segituh sis. Aaauuuummmmm sis.

Iols teringat dekat rita dlm kontrakan rempong indo tu bila sis cakap camni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 05:54 PM
Iols tgk gambar n vedio dia kat fb td rupa dia boleh tahan helok jua.
Tp dia bogel tu sbb baru lep ...

Dengar suspek kaki dadih yachhh..siap dia claim dengar suara dlm kepala..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm aku ckp kdg2 prempuan ni bukan tak tau laki dorg amek dadah, main prempuan sana sini sblom kahwin. Siap pakej main pondan lg tp demi cinta kan. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu dadih je mmg patut digantung le semua sekali kalau tak membunuh sebab nak tunggu jadi gila tu lama nau. By the time dah gila macam2 penagih najis dadih ni nampak macam2, antoo la, singa la, kambing la, itu pasal depa ni masalah negara n keluarga. Kalu dah membunuh dalam keadaan gila agak2 boleh kena gantung ke? Mesti le susah. Sebab tu kena cegah sebelum gila gantung aja semua yg involve dengan dadih ni tak kira penagih sampai le pengilang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 4-7-2022 07:59 PM
Iols teringat dekat rita dlm kontrakan rempong indo tu bila sis cakap camni

Rita ratu ratatulli rindu lawak bodoh arwah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 07:42 PM
Apa kes sblm ni?iols tak tau plak ade kes apa kt stadium ni

tu yg dua org mati jatuh masa tengah bersihkan stadium tapi 3 hari lepas kejadian baru keluar news pastu senyap dah skrg. takde kaitan kot sbb baru baca artikel lain dah berbulan pembunuh ni benti keje tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 4-7-2022 08:21 PM
Rita ratu ratatulli rindu lawak bodoh arwah

Kan sis
Dengan muka slamber dia tu,dgn borak tak pernah nyambung dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu la orang perempuan kena ada benda yg langsung tak boleh compromise sebelum setuju nak kawin. Macam sesetengah orang tak boleh lelaki smoking, ada yg tak boleh terima tinggal semayang or paling teruk mcm ni la.. dadah, arak dan judi.. dah jadi macam ni.. tiada air mata lagi. Mujur juga baby dengan mak dia tu meninggal. Kalau cacat, lagi lah seksa menanggung.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 4-7-2022 07:49 PM
Tak payah kawen sis. Ini akak akui sis. Lelaki zaman sekarang semua tak ada kualitas dan hanjing2  ...

Betul lah sis .  Iols rasa bumi ni dah padat sgt , banyak sangat masalah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak terfikir dadih, cuma teringat kes kat N9 yy bunuh mak, ayah, adik pastu kepala ayah bawak pegi shah alam. Dgr suara halus katanya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.090922 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list