CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Lelaki Selamba Bogel Tunggang Motosikal Atas ‘Highway’ di Johor Bahru.Tempat kerja baharu atas kapal suspek kelar sedikit ‘keras’-Bapa Mertua.Supernatural?

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 06:39 PM | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 06:09 PM
Td tgk kat fb kawan dia Shira Sharel tu ada org post gambar dia
Pastu kat post Fb orang lain ada g ...

Dorg ni tang jodoh, kmain d prmudahkn, high school sweethearts gitu tpi x sngka mcm ni endingnya, dunia2. Yg tngh susah cri pasangan, kmain brusaha tpi yg ni dh dpt sng2, d bunuh plak, gila.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-7-2022 06:34 PM
Ataupun kes amuk, dlu iol prnh bca kat mjalah yg sorg llaki ni smbelih ank2 heol 2 org d luar kese ...

Yela, dadah atau gila. Dua tu je untuk situasi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:43 PM | Show all posts
Prickford replied at 4-7-2022 06:36 PM
Meninggal ye wife & anak. Baru kahwin last year. Ya Allah sedihnya...

Heol tang jodoh sngtlh d permudahkn tpi x d hargai malah d bunuh, gila.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke yg bunuh bini dan baby tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:45 PM | Show all posts
gideoncross replied at 4-7-2022 10:43 AM
Heol tang jodoh sngtlh d permudahkn tpi x d hargai malah d bunuh, gila.

Kan macam tak masuk akal, bercinta dari form 4. Baru last year kawin, anak baru 2 bulan, bulan 7 nak sanding & cukur jambul. Tak kan la sekelumit pon takde rasa simpati antara satu sama lain?? Cinta apa gitu??

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tu la sapa suruh makan dadah byk sgt, ujung mental
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 4-7-2022 06:08 PM
24hb majlis persandingan ngan majlis cukur jambul...

Dah beranak pun gigih nk bersanding bagai
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-7-2022 10:34 AM
Ataupun kes amuk, dlu iol prnh bca kat mjalah yg sorg llaki ni smbelih ank2 heol 2 org d luar kese ...

tapi kan kalo ye pon nampak mcm binatang, takkan le le tu ko nak sembelih. cuba pikir eh ni kambing sape. eh raya haji ke ni mana orang kampungnya takkan aku sorang je tukang sembelih? mana tok imam ni.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 4-7-2022 06:16 PM
Selalunya kalau kejadian bunuh ahli keluarga dengar selamba, penyebabnya samaada gila atau dadah.

Pak mertua kata menantu dia takde keje tetap lepas benti keje bbrpa bulan lalu. Sblm ni keje bersihkan kat stadium pastu skrg wat part time bersihkan kapal.
Kalau tgk fb si suami tu nampak mcm dia keje manjat2 guna tali bagai tu.
Mcm bahaya kerjaan dia buat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:53 PM | Show all posts
lepas bunuh berbogel bawak muto
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols speku dadah. Dadah yg sama dgn c parid kamil tu, sampai ko imagine bukan2 bini n anak sendiri perisik nk dtg tgkp ko bla2. Gitu hati hitam iols berbisik
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 4-7-2022 06:45 PM
Kan macam tak masuk akal, bercinta dari form 4. Baru last year kawin, anak baru 2 bulan, bulan 7 n ...

kalau tgk gambar cover kawen  tu update bulan 8 tahun lepas sebulan je lagi nak anniversary pertama dorang..
Tak sempat setahun dah jadi gini rasa sedih plak baca komen kat fb suami tu kemain ramai kawan2 dia duk komen ucap tahniah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-7-2022 06:34 PM
Ataupun kes amuk, dlu iol prnh bca kat mjalah yg sorg llaki ni smbelih ank2 heol 2 org d luar kese ...

Ni yg kes kat bangi dulu husband dia kemurungan sbb hilang keje kan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:00 PM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 4-7-2022 03:03 AM

Dan jangan lupa juga yang Ini




Dan yang Ini






Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 4-7-2022 04:27 PM
Macam mana mau download video sebelum kena delete yach sis?

Taste sis eh?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Let say dia bunuh sbb dlm keadaan mental sbb dadah atau kemurungan cthnya, adakah dia akan terlps dari hukuman?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 4-7-2022 07:05 PM
Taste sis eh?

What can i say sister, akak selalu terjatuh hati kat bad boy segituh sis. Aaauuuummmmm sis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
baca post pertama nak tergelak scroll komen terus jd ngeri pulak. kesiannya anak bini jd mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 06:51 PM
Pak mertua kata menantu dia takde keje tetap lepas benti keje bbrpa bulan lalu. Sblm ni keje bersi ...

sebut bersihkan stadium teringat kes stadium negeri yg sama. takde kaitan kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:10 PM | Show all posts



Sbb dadah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.098552 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list