CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Update :Lelaki Selamba Bogel Tunggang Motosikal Atas ‘Highway’ di Johor Bahru.Tempat kerja baharu atas kapal suspek kelar sedikit ‘keras’-Bapa Mertua.Supernatural?

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat Bakar Batu Jb..dia baru pas kelar bini bru bersalin dua bulan dengan anak umo dua bulan..kesian jiran dia ckap dia dgar sore halus..iollss suspek kaki dadih ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 05:59 PM | Show all posts
JUAL PRODUK KOT
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lelaki 25 tahun kelar wife & baby boy dia kan? Kesian anak bini..tak memasal meninggal.. tapi baca news kat twitter tadi bapa & ibu mertua macam tak percaya menantu diorang bunuh anak cucu...sebab menantunya baik budi & tak panas baran katanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:08 PM | Show all posts
24hb majlis persandingan ngan majlis cukur jambul...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 4-7-2022 05:56 PM
mana gambar rupa ketika dia normal ??? chuols tgok mana

Td tgk kat fb kawan dia Shira Sharel tu ada org post gambar dia
Pastu kat post Fb orang lain ada gambar dia masa nikah tu, rupa boleh tahan la.
Kawan dia kata dorang ni bercinta dr form 4 lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 05:54 PM
Iols tgk gambar n vedio dia kat fb td rupa dia boleh tahan helok jua.
Tp dia bogel tu sbb baru lep ...

allahuakbar, sia2 jelah buat persiapan, kesiannya mak dan anak tak memasal je hilang nyawa, dadah lah ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini satu helah yang tak menjadi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-7-2022 05:54 PM
Iols tgk gambar n vedio dia kat fb td rupa dia boleh tahan helok jua.
Tp dia bogel tu sbb baru lep ...

Selalunya kalau kejadian bunuh ahli keluarga dengar selamba, penyebabnya samaada gila atau dadah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 4-7-2022 06:14 PM
allahuakbar, sia2 jelah buat persiapan, kesiannya mak dan anak tak memasal je hilang nyawa, dadah  ...

Ntahla apa masalah sebenar tp dia dh serah diri kat polis. Tgh ari buta kul 12 lebih kejadiannya tu.
Tak pastila masalah apa uwang ke dadih ke nampak mcm keluarga mertua tu masih tak percaya dgn apa yg terjadi sbb bg dorang menantu baik orgnya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuntut ilmu maybe.
Ilmu orang minyak.
Kena berani bebogel.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:28 PM | Show all posts
sayang, ada rupa, badan pun sedap, tapi isim
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Woi dpt berita kena kelar kt mana share lah sini! Tiba2 pplot twist pulak drpd bogel jdi pembunuh sialan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:31 PM | Show all posts
yamapi replied at 4-7-2022 04:22 PM
katanya baru lepas kelar anak isteri

Mcm x btul je, btw "Yamapi" tu "Yamada Ryosuke" ke? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:33 PM | Show all posts
Kes ini la ye..



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:34 PM | Show all posts
Babai replied at 4-7-2022 06:16 PM
Selalunya kalau kejadian bunuh ahli keluarga dengar selamba, penyebabnya samaada gila atau dadah.

Ataupun kes amuk, dlu iol prnh bca kat mjalah yg sorg llaki ni smbelih ank2 heol 2 org d luar kesedaran. Bila dh sdar, siap tnya kat bini, mna ank2 kita yang? C bini ckp abg yg smbelih pstu heol trduduk diam & bgithu kat bini yg dia smbelih ank2 dorg psl msa tu dia tngok ank2 dorg srupa kmbing, yahampun. Last2 kna tngkap.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:36 PM | Show all posts
Meninggal ye wife & anak. Baru kahwin last year. Ya Allah sedihnya...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 4-7-2022 06:27 PM
https://web.facebook.com/click.eyreen
fb arwah.

Fb dia private tak byk la gambar sgt, gambar lama je.
Pastu orang lak viral kan gambar lama dia pegang baby,anak buah dia kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 06:19 PM GMT+8 , Processed in 0.133381 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list