CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Jenayah] Biadap.Berang Dan Ugut Selepas Ditegur, Tindakan Lelaki Ini Kencing Depan Sekolah buat netizen bengang

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 09:30 AM | Show all posts
shamsadis replied at 5-7-2022 08:55 AM
cina memang perangai tak senonoh, mungkin sebab tiada tindakan undang-undang dikenakan kepadanya

tu arr sham

bangsa etis ni mmg pengotor

eeeeeeeeeeeeeeeee

jijik


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 09:31 AM | Show all posts
umie replied at 5-7-2022 07:41 AM
Bangsa ni mmg pengotor!!

umie
ada dua bangsa ni mmg pengotor

satu bangsa etis

satu lagi bangsa gay pondan pedo


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:32 AM | Show all posts
highcastle replied at 5-7-2022 07:28 AM
Entahlah.. Aku pernah jumpa kaum ni suruh anak dia kencing depan pasaraya Giant Klang.. Aku yg nak m ...

betul tu

jngn langkah tempat kencing dia

nnti terkenan

tak pasal2 jadi bangsa etis pengotor cam dia


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:35 AM | Show all posts
takayama replied at 5-7-2022 05:45 AM
hewwwww hidup x bertamaddun ke
hrp tumbuh tungau kt bebird dia

bangsa etis mmg kurang tamadun sains kebersihan taka

tungau tu serangga...dia tak tumbuh tapi dia terbang masuk ke dalam kulup

tapikan taka
baru2 ni

ada bangsa etis forum up gambar

dia dah renovate toilet

supaya memudahkan dia mencebok beraknya

sebelum ni konfirm tak cebok la tu

penat aku nasihat bangsa2 etis pengotor tak cebok ni taka

tapi baru2 ni dpt hidayah kot

mungkin majikan dia komplen apa bau tarik kering kat opis nehhhhhhhhhh yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhh

so dia rasa malu lalu dia nekad untuk mencebok beraknya dengan air mutlak


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:23 AM | Show all posts
memang dorang ni sewenang wenangnya kencing ikut dan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni pasal orang melayu baik sgt, klu zmn atok moyang kita mmg kena belasah dulu, citer kemudian. Sbb tu cina2 dulu takut dgn melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:32 AM | Show all posts
pukul jela ramai2
pijak muka dia
bia dia makan sup babi guna straw
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Urusan kencing pon sampai org lain nak kene hadap. Padan muka muka masuk tiktok. Muka kencing merata.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:43 AM | Show all posts
Makitn ramai perangai macam dia kadang toilet ada je tak jauh dari tempat dia cemari tu.  Kat tanahair ni toilet tak susah nak jumpa pun nak tak nak guna je bezanya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:51 AM | Show all posts
dia jerit mcm pondan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Report polis masuk dalam 3 hari.dasar babi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo nak kencing ..jantan boleh je sumbat totey dlm botol mineral tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:39 PM | Show all posts
sbnrnya kan kenapa eh diorang ni jenis suka kencing berak merata.. x basuh tgn, x kotor ke.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeritan tukang rakam ni. U tak mau delete, mari saya kasi delete u.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangang…..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:34 PM | Show all posts
aku bersyukur duduk di taman perumahan yg 100% melayu emforty & tituenti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 08:54 PM | Show all posts
lawak pulak dengar orang menjerit tu aaahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:27 PM | Show all posts
raxief replied at 5-7-2022 08:34 PM
aku bersyukur duduk di taman perumahan yg 100% melayu emforty & tituenti

alhamdulillah zif

perumahan PKNS ke??


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:28 PM | Show all posts
tengok

hanya pondan yang mengenal jeritan pondan

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:26 AM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 5-7-2022 10:27 PM
alhamdulillah zif

perumahan PKNS ke??

nope, aku duk desaru, johor.

seriously lah, mmg tenang duk area org melayu M40 & T20 ni.. anjing xde, bau colok xde, tanglung xde, dongceng dongceng cina mampos xde, bau minyak senyonyong kuil xde, cina pemakan babi & india pemakan biawak xde, takde nyonya2 bawak anjing petang2 utk berakkan tepi jalan, xde pemabuk, xde jumpa sekumpulan org bercakap kuat2 sbb bahasa diorg tonal language, xde org nak komplen sbb surau pasang tahrim, xde org nak menggelabah biawak sbb sekolah buat korban, even sini melayu T20 pun xde yg liberal marah bab2 agama.. amannnnnnnnnnn

tp rumah mak aku taman perumahan sebelah pun ok juga walaupun campur2 B40 skit, sbb majoriti B40 sini kerja elok, bukan meleis kerja pertanian, perladangan, nelayan... kalau 3 jenis ni aku perhatikan, jenis selekeh sikit, kecuali yg kat felda sekitar ni. felda walaupun perladangan, tp diorg dah bertamadun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.079459 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list