CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: YgBenar

[Jenayah] Biadap.Berang Dan Ugut Selepas Ditegur, Tindakan Lelaki Ini Kencing Depan Sekolah buat netizen bengang

  [Copy link]
Post time 6-7-2022 12:36 PM | Show all posts
raxief replied at 6-7-2022 08:26 AM
nope, aku duk desaru, johor.

seriously lah, mmg tenang duk area org melayu M40 & T20 ni.. anjing  ...

yg ko kata selekeh tu la tolong ko sediakan makanan mentah zif

syukur kepada Allah duduk di Johor

mari la duk Selangor

ada je yang selekeh tak kira miskin kaya

padahal MB dia datang dari negeri Johor

yg tak selekeh aku dan yang sewaktu dengan aku je

seronok berjiran dngn org mcm aku zif

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 02:34 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 6-7-2022 12:36 PM
yg ko kata selekeh tu la tolong ko sediakan makanan mentah zif

syukur kepada Allah duduk di Johor ...

diorg cukup je mkn pakai.. cuma selekeh skit la.. pprt bifoti bak kata cari forum
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:33 PM | Show all posts
caption mamat yg buat video tu "jgn tny kenapa aku jerit macam tu"




pondan lorong sgt bang
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:11 PM | Show all posts
raxief replied at 6-7-2022 08:26 AM
nope, aku duk desaru, johor.

seriously lah, mmg tenang duk area org melayu M40 & T20 ni.. anjing  ...
Kalau nak compare kejiranan apa yang aman based on kaum kena compare yang sama social standing. Kalau melayu T20 kenalah compare dgn Cina/India T20. Same with B40. Then you'll see (hopefully) perangai hauk tu bukan datang dengan bangsa.

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:00 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 6-7-2022 07:11 PM
Kalau nak compare kejiranan apa yang aman based on kaum kena compare yang sama social standing. Kala ...

kinda agree wif ya brader.. but still i dont like dog walking aunties cina T20 pun ramai dog walking ni, petang2 bawak dog berak tepi rumah org.. camherem
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan mukaa... Muma dh bertebaran
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat leluhur ni berak dekat longkang.. jijiksssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bdk pompuan umo 10 thn pun aku pernah nampak kencing terkangkang dlm longkang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 10:24 AM | Show all posts
Apek ni has a point. Kalau ada lancheow cegahlah depan2. Apa kes pergi rakam upload kat medsos minta tolong acik kepam bekap.

True tindakan dia tak elok dah tu tindakan memalukan muka dia kasi satu malaya tengok ada dalam hadis ka dek?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia menjerit macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:42 PM GMT+8 , Processed in 0.201934 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list