CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: mojarean_X

Saya bukan sekaya yang disangka - Azwan Ali

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 02:49 PM | Show all posts
Minah saleh yang temuramah dia PRU lepas pun tercengang2, apa kes perangai mamat ni pelik jer?

Okay lah tu buat rendang beramal jariah sikit. Sedap ke rendangnya?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 02:52 PM | Show all posts
maxim replied at 4-7-2022 11:37 AM
xde sape sangka pon ko tu kaya..ko yg dok gebang syok sndiri

kehulu kehilir ko canang kondo worth m ...

Bongok la Maxim.
Dengan DP ko pakai gambar dia tu, rasa macam AA ni carut diri sendiri


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 04:31 PM | Show all posts
ketupatnasi replied at 4-7-2022 11:30 AM
Persediaan huntok PRU kah sis?
Haruslah menyucikan diri merendah menyembah bumi.......tak gittewww?  ...

harus x penah kena cili sbb tu adik beradik sheols pun sama pening mcm sheols
sian makpak...so konklusi harus ke kita cili mulut anak2 kita????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:17 PM | Show all posts
ally9970 replied at 4-7-2022 02:39 PM
"Saya bukanlah sekaya yg disangka" ?????
Sepatutnya kau cakap "saya bukanlah sekaya yg saya dok gena ...

tahnye

lepas tu ulang2

see my level??


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:32 PM | Show all posts
mcmmn nak kaya n rezeki masuk kalau keja kau memaki jer
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:49 PM | Show all posts
Akhirnya AA berpijak di bumi nyata dn mengaku tak kaya spt disangka. Yg selama ini gebang bagai nak rak, rupa2nya palsu belaka? Selama ni ape usaha AA yg menjana hasil pendapatan setiap bulan? Duit dia dulu yg banyak2 tu mane pegi?  Bila mulut tak dijaga, maki orang sana-sini, berkah hidup semakin menjauhi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kaya punya definisi tak kaya tu tak sama mcm marhaen. Mcm kite ni level ada rumah sendiri habis bayar hutang dah rasa kaya dah tu,level die ni selagi takde rumah hadap klcc tu blum kaya lg. Ha gitula. Kekdg org kaya ni ramai je kufur nikmat
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri yg bagi impression org kaya.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
So feeling humble lah ni ? Ke sebab plan nak bertanding pru ?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rendang ke kari tu dibah?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik kecik Tak nak mampos dah besar menyusahkan telinga orang!
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 07:49 PM | Show all posts
heshe ni ingat orang semua tengok dia T20 ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.104356 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list