CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ajami

[Lain-Lain] MAT KILAU

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 11:05 AM | Show all posts
sora13 replied at 4-7-2022 01:36 AM
Ya ampun, nasib baiklah tak jadi tayang the original MK.

Ni mat kilau ke kak limah? Pemilihan pelakon yang betul juga memainkan peranan ye.. Kalau pelakon2 yg ni rasa nya susah nak box office
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 11:06 AM | Show all posts
ilacantik replied at 4-7-2022 08:33 AM
Beto paling menyerlah dalam filem ni. Semoga sangkut lah award utk supporting actor kat memana acara ...

Dia paling over kan si johan sehari tu hahah, siap ada yg gelak lagi bila tang dia keluar
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:41 AM | Show all posts
nevberg replied at 3-7-2022 08:46 PM
Kawan iols nak beli tiket utk esok..11.15am gsc ioi putrajaya tinggal yang depan2 je..

hari keje  ...

Aku lah salah sorang yg amik cuti pegi tgk wayang.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:47 AM | Show all posts
ada orang kata kenapa shuk boleh netz boikot, SY tak boikot plk. entahlah, susah jgk main dgn cancel culture ni. kalu gitu siapa je artis dlm msia ni yg betul2 wangi suci murni. hritu ada bca dia tak pergi sbb SY n pelakon utama ada ckp pasal r*pe. fikir jgk sape. rupanya khir rahman kan yg psl hritu tuh. adp pun ade kes jgk dulu. gitulah pusing2
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:28 PM | Show all posts
sora13 replied at 4-7-2022 12:15 AM
Actually pengarah filem Michael Bay yang famous buat Transformers tu pun suka gaya camera goyang2  ...

Constantine dah ade kat Netflix weekend tadi...kaka menghayati kehenseman abam Keanu sambil makan nasi goreng seafood...herlokkks...

utk tak OT...Fattah pun sgt herlokks dlm MK seperti mana herlokks nya abam Keanu dlm Constantine...jom lobby RAM utk Fattah as Laksamana Sunan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 3-7-2022 11:35 PM
Mesti bbnu tak pernah tgk sepender bergulung.  Iols sejak da tgk terus turn off yach

Hahaha....thank you  beb ingatkan balik  cerita spender gulung ni....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerusijati replied at 4-7-2022 01:38 PM
Hahaha....thank you  beb ingatkan balik  cerita spender gulung ni....

Cerita sikit alkisah spender gulung. Taktau pun pasal ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 47mill untuk 11 hari

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 4-7-2022 02:00 PM
Cerita sikit alkisah spender gulung. Taktau pun pasal ni

Cuols tu zaman2 ada skandal dulu. Gugel je ap pakai tuala. Jmpa la gmbr tu. Tp kena telek betol2 la dimana kedudukan spender itu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 03:10 PM | Show all posts
judicata replied at 4-7-2022 09:51 AM
ooo dalam versi sol, dia jadi brahim...

tapi menjadi betul jahat rupa dia..
cam pelakon epic dari luar negara punya jahat
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 04:38 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:08 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 4-7-2022 02:23 PM
Cuols tu zaman2 ada skandal dulu. Gugel je ap pakai tuala. Jmpa la gmbr tu. Tp kena telek betol2 l ...

baru google tapi tak sampai hati nak menelek ahahahahaha. kalau ikutkan skandal adp ni lg teruk dri SY or setara
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:09 PM | Show all posts

ala tomey kakafaz. itu dia royals suh tgk filem ni teruih
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 4-7-2022 05:08 PM
baru google tapi tak sampai hati nak menelek ahahahahaha. kalau ikutkan skandal adp ni lg teruk dr ...

Jangan diungkit2 perkara yang lepas ..boleh hilang selera nak tengok MK bila teringat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:21 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 4-7-2022 05:16 PM
Jangan diungkit2 perkara yang lepas ..boleh hilang selera nak tengok MK bila teringat.

ahahahahaha sorry2 itulah yg lepas biarkan berlalu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nak komen juga..baru tgk tadi

adi putra, beto, fattah dan lain2 melakonkan watak dengan baik..tapi si johan dari mula dia masuk sampai la dia mati aku asik nak tergelak ngan ekspressi muka dia..

part paling menyayat hati..masa rokiah kena bunuh dan adi putra tutup mulut beto..aku dapat bayangkan perasaan dia masa tu..

part paling puas hati bila beto bunuh pembunuh isteri dia

fattah memang improve a lot..dia bersilat memang cantik..

Overall it’s a good movie…adalah flaw sana sini tapi good job team mat kilau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Narative crite die laju sgt... Crite die mcm ntah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Fattah paling menonjol
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu brp kutipan di singapore n brunei plk. Msti dh over 50 juta kut

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 03:24 PM | Show all posts
Filem Mat Kilau adalah satu2nya filem yg membuatkan saya tgk sampai 2x kat panggung..huhuu




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 06:56 PM GMT+8 , Processed in 0.095242 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list