CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ajami

[Lain-Lain] MAT KILAU

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 3-7-2022 12:42 PM
Iols lebih prefer dia orang realisasikan filem Pasir Salak yang tak jadi tu supaya Generasi muda d ...

.
Ini pun best jgk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-7-2022 08:01 PM
Sampai harini kaka tak dapat beli tiket.
Takkan sesekali tengok yang pirate demi sokongan terhadap k ...

Kawan iols nak beli tiket utk esok..11.15am gsc ioi putrajaya tinggal yang depan2 je..

hari keje orang ambik cuti sebab nak tengok MK kah?

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik replied at 3-7-2022 07:57 PM
Meols tengok kat Cathay Singapore, penuh panggung uols. Hari weekday lagi. Bangga, bangga. Dari 3 sh ...

Meriah..seronok tokey panggung..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam ni kali kedua tengok. Mmg best walau penuh dgn budak menangis la budak memekak la. Dah la showtime 12.10 tghmalam. Kesian dorang ngantuk nak tido agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:53 PM | Show all posts
nevberg replied at 3-7-2022 08:46 PM
Kawan iols nak beli tiket utk esok..11.15am gsc ioi putrajaya tinggal yang depan2 je..

hari keje  ...

yer kaka... memang sold out semua yach... hujung2 iols dapat tengok minion sajorkkk

sape rajin drive ke negeri lain boleh ler kot tengok MK... tapi tu pun taktau sold out ke tidak...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 3-7-2022 07:33 PM
Ghuram si askar Punjabi

Sekali lalu nampak mcm adik beradik
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:56 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 3-7-2022 08:35 PM
.
Siang tdd aku tertgk berita...depa kata MK dpt sambutan, jab muzium x perasan jab muzium negara ka ...

harap2 tak rosak la filem2 tersebut bila semua director pakat2 nak meniru buat filem sejarah pulak...

ambil la masa nak buat sampai bertahun2 pun janji semuanya terletak herlok... ni hujung2 poster pun rhoper cam ahlong tampal2 bawah jambatan tu (tengok thread sebelah)... lepastu cara filem pun nak meniru yang arahkan filem MK ni jugak.. (bukan nak pitenah tapi hanya agak2 jah)

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-7-2022 08:53 PM
yer kaka... memang sold out semua yach... hujung2 iols dapat tengok minion sajorkkk

sape r ...

Kat kontan ni..adeh...full manjang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-7-2022 08:53 PM
yer kaka... memang sold out semua yach... hujung2 iols dapat tengok minion sajorkkk

sape r ...

cuba lagi..ingat dah masuk minggu kedua dah slow..rupanya tak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Achik bngga pilem2nasionalis begini
Digarap elok sebg tinggalan sejarah
Cuma achik Blum pi asyik penuh je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
baru tgk tadi….penuh panggung sampai ke depan, asbenpun suka dia kata best nak2 time dorang bersatu dgn org kg lawan musuh….bila habis je cerita tu 1 panggung tepuk tangan
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:42 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 3-7-2022 12:35 PM
.
Siang tdd aku tertgk berita...depa kata MK dpt sambutan, jab muzium x perasan jab muzium negara ka ...

Dah start pakat nak buat filem tokoh pahlawan hahah.....harapnya buat betul2 la kalau dah confirm dan kerajaan dapat bagi dana yang besar, atau mana2 syarikat sudi bagi dana jugak...
Dah boleh stop buat filem ntah apa2....banyak crita2 sejarah kat Malaysia yang boleh tarik semua penonton p pawagam kalau nak org Malaysia sokong filem tempatan
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:59 PM | Show all posts
kelassss ..siap ada thread sendiri untuk filem ini saja
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
jadi peminat fattah amin mmg jiwa kena kental..x yah ckp orang luar.kadang fmily sndri pon ad yg x lh terima ak fans fattah amin..haha..kita by felicia kn aja  si haters..tunjuk pic latest raja slngor pon bg sokongan siap joint fattzura..hahaa..classy gile aku rase jd fans fattah..walau dlm hati nk j caruts..see level fattah now
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tgk tadi. Banyak message makan dalam kena muka melayu2. Semoga setiap message yg disampaikan dpt diambil iktibar oleh semua. Cuma kamera bergegar, fighting scenes jadi tak kemas. Harap team sol sol improve bab ni ambik ilmu dari movie2 Hollywood, china kungfu mcm Ipman, even movie2 tamil. Perkemas utk karya2 akan datang. Lagi detail dan kemas one day boleh bertanding Oscar utk film International dan juga bawa ke festival film Cannes. Jauh aku berimaginasi haha. Anyway baloi bayar tiket, aku ni skeptical pada filem2 buatan Malaysia tapi kali ni aku tak bias, aku bagi pujian ikhlas. Support filem Malaysia. Woohoo!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:37 PM | Show all posts
Dulu I obses dgn drama into the badlands ni tapi chuols tengoklah kerja-kerja camera dia macam mana.

  

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 3-7-2022 08:07 PM
Tak tgk lgi ni. Xde pwgm sini  btw adiputra trending kt tuiter td. Bbnu ramai minat adi wehh ...

Mesti bbnu tak pernah tgk sepender bergulung.  Iols sejak da tgk terus turn off yach
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak faham bila org duk complaint script asik mention pasal agama Dan bangsa.. org dulu2 yg kuat ilmu tauhid Dan ilmu sufinya.. tak Kan bercakap benda kosong yg sia2.. setiap patah yg keluar Dari mulut.. mesti Ada bicara hikmah..pada iols logic aja la scriptnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
seblh kaka ada family dgn ank sekolah rendah rasanya…ank lelaki dia menjerit masa eahid kena tikam dan terus menangis tersedu-sedu masa wahid mati…jenuh mak dia pujuk…
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 3-7-2022 10:14 PM
Dah tgk tadi. Banyak message makan dalam kena muka melayu2. Semoga setiap message yg disampaikan dpt ...

kaka pun rasa mcm awat kamera fighting scenes mcm bergerak byk…but tadi layan netflix pilem abam keanu constantine…ehhh camera fighting scene sama mcm MK…tu pilem thn 2004/2005…so mmg ada ler director yg suka style camera fighting scenes mcm tu…director pilem constantine tu bukn kaleng2 tau…pilem tu debut dia…

tahniah buat all actors MK sebb korg bg secukup rasa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:56 PM GMT+8 , Processed in 0.081397 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list