CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ajami

[Lain-Lain] MAT KILAU

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 30-6-2022 12:34 PM
dah tgk hari selasa dgn bapak gula...eh aku nangis je dari awal smpi habis..sakit kepala aku..bengon ...

Tak bca disclaimer ke kak
Story line fictional je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts

Semua tentang filem Mat Kilau

sebab thread satu tu dah tutup..maka aku bukak la satu lagi.



setakat yang di update

aku nak menyumbang sikit esok..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nevberg at 3-7-2022 07:26 PM




Sultan Selangor dan permaisuri sudi mencemar duli menonton

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:29 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:30 PM | Show all posts
so dr 2009 la penggiat filem nak zahirkan kisah mat kilau ke layar perak.
ujung2 sol buat.

promosi hebat ke aku x pasti lah.
cume kalo tengok support team bini Awang memang all out. bawak team dia selain team sol turun gi pawagam2. Aku tgu x sesak sangat baru turun g tengok. x mampu nak bersesak2 tgk happening sgt penonton
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:33 PM | Show all posts
Ghuram si askar Punjabi

  

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:35 PM | Show all posts
Ops dah post baru nak minta izin. I spamkan anything berkaitan MK kat thread you ni, boleh kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 3-7-2022 11:30 AM
so dr 2009 la penggiat filem nak zahirkan kisah mat kilau ke layar perak.
ujung2 sol buat.


.
Awang punya gang² silat, guru silat dia dan pertubuhan silat gayung fatani tempat dia belajar silat semua turun sapot awang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols tengok kat Cathay Singapore, penuh panggung uols. Hari weekday lagi. Bangga, bangga. Dari 3 showtimes sehari, tambah jadi 6.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai harini kaka tak dapat beli tiket.
Takkan sesekali tengok yang pirate demi sokongan terhadap keherlokan bamtah...

Takde la expect tinggi mama pun sebab filem tempatan kan. Tapi janji tak direct film bubuh anak sendiri dan bagi anugerah dekat anak sendiri macam seteru tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dh tgk mlm td. Beto lakonan xyh dinafikan lg. Mmg superb. Fattah pun best berlakon skang. Ad sketttt kayu, tp mse bab lawan, fattah pya scene mmg best!  Adp biasa2 je. Geram tgk omputih tu ngan askar punjabi. Smpi laki aku ckp, geram plak tgk askar ni. Kwn2 mat kilau overall ok la. Cuma mse scene lawan, sound mcm lwn kungfu pun ad.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tgk lgi ni. Xde pwgm sini btw adiputra trending kt tuiter td. Bbnu ramai minat adi wehh. Manis kata mereka
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:11 PM | Show all posts
ilacantik replied at 3-7-2022 07:57 PM
Meols tengok kat Cathay Singapore, penuh panggung uols. Hari weekday lagi. Bangga, bangga. Dari 3 sh ...

Alhamdulillah! Tapi kat Singapore ada limitkan umur penonton kan you - 16 and above je tak silap I.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:24 PM | Show all posts
cute review theyols.




Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
.
Siang tdd aku tertgk berita...depa kata MK dpt sambutan, jab muzium x perasan jab muzium negara ka atau negeri perak, depa kata depa nk buat filem ngah ibrahim pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Waaa...hebatnya kalau betul2 jadi kisah ngah ibrahim menteri larut.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 3-7-2022 07:35 PM
Ops dah post baru nak minta izin. I spamkan anything berkaitan MK kat thread you ni, boleh kan?

boleh saja..all about mat kilau..feel free
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 3-7-2022 08:11 PM
Alhamdulillah! Tapi kat Singapore ada limitkan umur penonton kan you - 16 and above je tak silap I ...

Tak berapa sesuai utk budak2 kecikyg kurang pendedahan film genre gini.
Seat depan aku bawak anak dlm drjh 1 atau dua kot.
Kemain bsing mulut dia, ganas - ganas.
Terus mak dia bawak keluar
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:42 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 3-7-2022 08:35 PM
.
Siang tdd aku tertgk berita...depa kata MK dpt sambutan, jab muzium x perasan jab muzium negara ka ...

Iols lebih prefer dia orang realisasikan filem Pasir Salak yang tak jadi tu supaya Generasi muda dapat tengok keangkuhan JWW Birch so takdelah dia orang cakap British came here to help develop the country. Choi!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
eely_shana replied at 3-7-2022 12:39 PM
Waaa...hebatnya kalau betul2 jadi kisah ngah ibrahim menteri larut.

.
Ha itulah...best jtd berita ada tunjuk sikit² gambar muzium psl bijih timah....
Kalau dah jabatan muzium nk buat bukan kaleng² tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:35 AM GMT+8 , Processed in 0.081114 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list