CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 04:57 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 04:14 PM
Baru2 ni je si nazreem tu like dan komen kat IG pajurapfake kesayangan kau tu BabiPink oii.
Padah ...

Tolollip...sedihnya idup ko ni....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 3-7-2022 01:35 PM
Meols cek tadi plak Faz still follow Nurida dengan Rizqa. Meols harap theyols xgaduh lama2 la. Git ...

Harap2 gaduh2 manjahhh la

Tp faz klu gaduh dgn org tu, org tu je la.. Org sekeliling dia OK je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 3-7-2022 04:17 PM
Hebat tol Jahlop khennn...ni baru laa real kaki gaduh...kecoh satu mesia...bukan stakat unfollow i ...

Siap pres conferens lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ohsoyaya replied at 3-7-2022 04:32 PM
Faz yg gaduh, tulips yang panas ye

Si rosix dh tcampak ke tepi tu tolollip tknk komen pulak..ya dak...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anakkerengga at 3-7-2022 05:21 PM
Camarbiru16 replied at 3-7-2022 04:59 PM
Tolollip...sedihnya idup ko ni....


Ntah2 tulip ni pa lofa…. fungsi dia skodeng ig dan life faz hari2 utk buat laporan ke big bos
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Toolio stinger n the gang tengah bersorak sebab finally ada berita buruk ttg fazz...walhal keluarga idolat tak baik pun dengan ustaz shoplot...tu lagi isu besar..kalau setakat kawan- kawan tak kira silaturahim..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik betul iols riz komen baik2
Tulip pulek susah hati benor
Panas mcm terbakor pulak heshe
Karat2 fazzy iols nengok dlm neh ok2 jer
Kita minat fazzy as retis
Life dier biar leh dier buat pilihan
Mcm leh kita tau apa berlaku
Benak biol mcm tulip jer
Bongok tk leh pikir
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rizman buat open house raya lepas pun
Pajura takde
Bab berkawan kaka faz ni memang sesuatu sangat
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak belanja tolip gmbr la


Aummmm

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 04:51 PM
Gigih betul chouls cek dri tahun lepas
Iols sebagai karat pun koser
Nampak sgt chuols tkde life b ...

Kikikiki
Dah agak dah babipink akan komen mcm ni. Setiap ayat uols tu tepat okay iols teka yg mmg uols akan komen mcm ni
Tulis jugak mcm ni dekat thread2 Lofa, riz dan famili lofa yg punyalah banyak kat bod gosip ni, hari2 ade je thread. Dan hari2 jugak forumers masuk komen tanpa jemu walau kata dah jemu meluat bosan....kononnya.
Mcm2 forumers tahu pasal lofa dan famili.
Segala IG sepupu, sedara , makcik pakcik, in-laws, stokis, agent Lofa korang stalk, ambik tahu pasal diorang.
Siapa yg dah lama tak like, tak komen, tak jadi imam, tak follow semua korang tahu.
Haaa sama je kan.
#kitaserupa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
encikWawad replied at 3-7-2022 01:26 PM
macam pa bisnis mak timoh. tapi macam intooo their life sangat kann
maybe eye-ing bam tah jua two  ...

itu chot. memang dah kawan faz dari zaman facing up to fazura lagi
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 05:02 PM
Pelik betul iols riz komen baik2
Tulip pulek susah hati benor
Panas mcm terbakor pulak heshe

Dia komen baik baik of course la...memang dia baik pun...yg suka cari gaduh si pazzpizzpuzz ko bini si patahalmulk  iteww..kheunz? So tidak ada perlu yg dia nak be so defensive about the relationship...kheunz?

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 3-7-2022 05:08 PM
Rizman buat open house raya lepas pun
Pajura takde
Bab berkawan kaka faz ni memang sesuatu sangat : ...

Fazzy neh sejenis baik sgt dgn kawan chouls
Kalau kawan2 sheols kena kecam ke apa
Sheols sanggup stand up tuk deyols
Walau sheols yg nanti kena kecam
Sheols sanggup jer
Unless kwn tu betray sheols Babai ler
Bab open hse tuh sheols pun bnyk bz
Bnyk buat open hse raikan family l,staff,bestie
Jgn lah dok salahkan fazzy jer
Riz pun ckp baik 2 jer dlm komen atas tuh
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-7-2022 12:42 PM
Karatz nak bekap apa ni? Btw jangan gaduh2 ye. Dunia ni kecik. Pusing2 tetap akan terserempak


Jangan..sape jua yg gado dengan miss fake mmg akan dimaki hamun dicerca umpama miss fake wanita suci haha! Jahlop pun aku x suka miss fake pun aku menyampah. Tlg jgn nak ckp aku lobenaks pula. Dua2 sejarah silam euwwwwww sgt
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Duriand24 at 3-7-2022 05:33 PM
Lampuled replied at 3-7-2022 12:50 PM
Yg sll dgn fatimah tu pengasuh dia ke? Yg kurus² tu. Tgk gayanye mcm sejenis lelaki lembut jugak  ...


Alamak. Xde pengasuh/PA fomfuan ke? Bam kilau x kesah kah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 3-7-2022 01:28 PM
Meols rasa diorang ni berkemungkinan besar akan berbaik semula nanti. Sebab tengok gaya Rizman denga ...

InsyaAllah kita sbg org islam doakan dorang semua berbaek.  Dunia ni sementara je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 3-7-2022 05:28 PM
Jangan..sape jua yg gado dengan miss fake mmg akan dimaki hamun dicerca umpama miss fake wanita su ...

Aku harap sejarah silam kamu baik2 ajerr laaaa yerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 05:18 PM
Kikikiki
Dah agak dah babipink akan komen mcm ni. Setiap ayat uols tu tepat okay iols teka yg ...

Hahaha gigih taip pnjang2
Tulip hanya mampu komen ulang2 psl acik porum
Sb nak backup lopake tk mampu
Kenyataan mmg pahit ya dak?
Biar ler hilang bff
Tp bila ditnya komen pun baik2 jer
Dari kena boikot family
Siap up perang dlm igs satu family
Lagi haruuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 05:23 PM
Fazzy neh sejenis baik sgt dgn kawan chouls
Kalau kawan2 sheols kena kecam ke apa
Sheols sanggup s ...

Kaki gaduh memang la macam iteww... tak da org yg dia nak gaduhkheun sebab org tahu dia memang kimark jenis suka cari gaduh...so dia akan fake diri konon utk jadi penyelamat kawannya yg konon sedang bergaduh la dgn org lain...

Saviour..You know saviour kheunz?


Kahkahkahkaj
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 11:21 PM GMT+8 , Processed in 0.336064 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list