CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Fattzura tgk wayang dgn Selangor royal couple adik lelaki aku siap komen "habislah neelofa mengamuk"...terkejut aku sbb adik aku jenis malas nak ambik tau hal artis...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Si tolip bodo tu, dia claim dlu si nazreem tu gduh, skrg je baru baik balik.
So dgn rr pn gaduh, soon baik balik kau nk jilat ludah kau? Pdhal sakit hati coz org tu komen play safe je. Tde point nk kutuk
Trust me, kaka faz tu yg korg kate dia gduh2 smua dh okay dh. Kcuali dgn jahlop “siapa neelofa utk saya jatuhkn”
Block siap2, siap dpt jantan pujaan malaya
Dpt anak together lgi. Tolip busuk whoooo? Teruskn check smua ig circle kaka faz, kot2 ade tea, bwa dtg sini coz ktorg tk aware sgt. Haters lebih thu bukan
Klu yg sskjp yg kne boikot, gaduh 1 family tu mmg tk check satu2 ig pn dh obvious sgt. Diorg mmg kaki tayang.
Terima kasih tolip tlg buat keje utk weols peminat fattzura ni. Rajin sgt nk check sane sni utk pengesahan.
Si stinger gle tu, korg tk yah la speku dia sape2. Dia hanya pak guard temasik yg dr 2008 suke cari gduh merata coz dgn provocations la dia dpt perhatian. Klu dpt 1 reply tu, lg bersemangat dia nk berforum. Tp siap lah ID korg kene mark, mmg merata2 dia follow korg.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 3-7-2022 03:33 PM
Pastu lidah tersasol
Tolep Tua Tolep Tua Telor Tua Telur Tua

Hahahaha adoiiiilahh ngekek gelak
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Jahinai ni kena byk berguru dgn kaka Faz...rezeki dia makin bocor sbb suka sangat posting bg org carut... udah2 lah jahlop ce tiru kaka Faz .x byk bunyik pun tau2 mendoniyaaa laki bini...ini jahinai haussss ajeee
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Faz dengan vee mohtaram maseh bff kah atau arcane???
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb apa gaduh nie..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Rsenya bkn sbb bamtah xbg kwn ngn ponen.. Msti sbb lain tu. Sbb faz skg pn masih lg berbelit2 ngn ponen2.. Chot si pa dia, pastu yg bdn debab sorg tu apa ke nama dia xeexlicious ke apa sush beno nk eja. Yg fazz i gtkn org kata kimak dlu hahahahaha bimbo gila. Selalu sgt dok meraba2 bamtah... Mmgla ko laki tp pkaian tu fully cm pmpuan. Eii geli acik nengok.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 3-7-2022 06:19 PM
nyata sangat la ko ni ada dendam kesumat and hati hitam sangat dekat couple ni
macam ada issue per ...

Kalo aku yg sempoi ini dinilai sebagai punyai dendam kesumat yg teramat....how do you then classify golongan  yg bangun,tidur,makan,minum,bersenggema, dlm tred org lain sekalipun tapi lopak n family tetappppp dibibir sepanjang hari?

Golongan Kimarkkkkk, macam ko?

Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 4-7-2022 01:06 AM
Sbb apa gaduh nie..

Does pazzpizzpuzz need to have legit and valid reasons utk bergaduh?

Kalau dah dahi ada chop kaki gaduh....TEYAAAAAAAAAAPPPP KAKI GADUH...

Yg penting laki beri dorongan......kerna syurga isteri adalah atas redho awangkayu......


Wakahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
AcikBuncit replied at 4-7-2022 01:37 AM
Rsenya bkn sbb bamtah xbg kwn ngn ponen.. Msti sbb lain tu. Sbb faz skg pn masih lg berbelit2 ngn po ...

Berkawan bff dgn fonen...bermusuh bergaduh dgn manusia normal..

Inila pazzpizzpuzzz yg semua kenal....

Laki kejong sekadar pandang dari jauh.....nak bersuara takut kena cerai kheunz?

Kahkahksahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba baca kat fb oh bulan ramai rupanya netizen tak suka fazura, jantan betina mulut macam ayam...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 4-7-2022 05:54 AM
Cuba baca kat fb oh bulan ramai rupanya netizen tak suka fazura, jantan betina mulut macam ayam...

Ignore je uols tu mmg benak2

Lama sgt tunggu msa nak kecam

Iya la lama sgt nak tunggu faz ada isu

Tu yg mengelupur mana nak tahan hati

Walaupun cerita ni tk ada apa2 pun

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Diamje at 4-7-2022 06:09 AM

[quote]chocobozhere replied at 4-7-2022 05:54 AM
Cuba baca kat fb oh bulan ramai rupanya netizen tak suka fazura, jantan betina mulut macam ayam...[/quo

Ramai x suka fazura ni leas isu KimK dulu tu. Tpi bila baca blik isu tu pada iolss mmg melampau pun. Dah la tak minta maaf lgsung kt that lady kan.. meolss bukan karat jahlop atau fazura. Cuma rasa isu diorg x ngam ni dimulakan oleh jahlop kan.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 4-7-2022 05:54 AM
Cuba baca kat fb oh bulan ramai rupanya netizen tak suka fazura, jantan betina mulut macam ayam...

Tak suka pasal apa? Spill the beans la....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
cintasuraya replied at 4-7-2022 06:02 AM
Ignore je uols tu mmg benak2

Lama sgt tunggu msa nak kecam

Soalnya kecaman iteww legit atau pun tidak? Jgn sebab ko pencacai sign on sampai mati...walaupun pahitbkebenarannya masih nak stretch urat kentot ko sampai putus pertahankheunz?serta Demi berpeluang naikkheun nama dlm cabutan bertuah tiap bulan utk sekeping coach handbag warna dambaan pilihan hati?


Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-7-2022 04:51 AM
Kalo aku yg sempoi ini dinilai sebagai punyai dendam kesumat yg teramat....how do you then classif ...

Ahahaha.. sebab dia born to be related each other.. walaupun bak kata faz and fattah tak yah la nak gaduh beria pasal Artis nie.. diaowg balik rumah tidur Makan mcm biasa.. yg netizen ni je beria gaduh kat bawah nie

Iols akui iols tak suka the other party aka hajah.. sebab apa.. apa yg ditonjolkan Tu blh mengelirukan org Islam especially perempuan muda ni yg idolakan dia..esp tang berniqab tue

Keterlaluan Dalam agama .sdgkan Islam kata bersederhana.. gunakan agama untuk business.. laki pun da mcm apa asik pakai jubah memanjang..

Tapi iols tak adalah mengutuk menghina mcm I ni Ada personal issu dengan dia.. disgusting be careful baby..Dan iols Rasa betul la mcm former lain ckp..uol ni 3 sekawan tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 3-7-2022 10:15 PM
Yang panas tu benak chouls sibuk hal bff pajura tapi laki idola SI pubird kaki  sentap diblock unf ...

Itulah kaki gaduh sebenar.. they portray themselves clean.. and yg buat kerja memaki org ni dia serahkan pada org lain.. Lepas Tu tag team dgn org Sana sini..  Lepas Tu tak cukup..heret anak beranak sekali... Ewwww..low class
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Diamje replied at 4-7-2022 06:05 AM
[quote]chocobozhere replied at 4-7-2022 05:54 AM
Cuba baca kat fb oh bulan ramai rupanya netizen tak ...

That lady pun ambil peluang benda tu buat marketing

Business masuk untung la

And yes komen bwa skli tu sna yg mulakan

But ok la dua2 dh move on tp mcm benak tk move on
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 4-7-2022 07:14 AM
Ahahaha.. sebab dia born to be related each other.. walaupun bak kata faz and fattah tak yah la na ...

Dapat laki penghafal surah al mulk...baik agamanya kata org la...aku tak kata...dapat pulak si bini ..kalau pun nak sebut bergaduh dgn org macam over.....for someone yg dah level bff sampai tetiber tak bertegur saper dlm konteks yg dilihat oleh penghafal surah al mulk iteww lebih dari 3 hari aja dah dicop apo? Atau takut nak tegur bini kerna nanti kena cerai si kayu ini?

Kahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahai stinger bodoh..maaf aku nak cakap asyik dok kaitkan dengan surah almulk ko dah fitnah ayat alquran..nak benci orang ikut suka hati ko la tapikan ko fitnah ayat alquran tu macam tak ingat dunia. Stop kaitan dengan ayat al -quran, makhluk yang sangat hina sehina yahudi sebab mainkan & fitnahkan ayat alquran...semoga apa yang ko kata kat orang nie berbalik pada ko n kuncu - kuncu hina ko. Jangan nak reply komen aku sebab komen ko n kuncu - kuncu ko sangat bodoh & hina.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 05:15 AM GMT+8 , Processed in 0.222391 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list