CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 06:55 PM
Euwww. Tolong jangan letak nama iols sebaris dengan si Duriand24 tu ye. Dia juga adalah lolipopbiru/ ...

Delusional nye chuols ni. Kesiaannn.Mmg suka fitnah ye. Helojennie lolipop mende? Hahah gila ko ni. mende yg ko meraban? Betulla chuols ni dah gile sbb agungkan retis terlampau2. Kahkah! Aku ni jarang le nak masuk gosip tempatan ni. Tempat aku sana tu gosip personaliti media sosial. Sebab bosan je cite pasai retis2 msia ni kikiki cuma sesekali iols suke nak jalans2 tgk kawasan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 3-7-2022 07:37 PM
Pajura lagi lawa Bila freehair
Macam yatt hamzah Dan ummi nazeera masa freehair
Rambut dorang lawa ...

Ada betulnya. Free hair tu aura lebih la. Tp bagus la theyols ni berhijab. Good for them
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 3-7-2022 06:41 PM
Xleh org lebih kuts. opss. Ngan fomfuan gado fonen gado.

Bila ko baca komen ko

Nampak tak btapa fakenya ko

Reply atas pandai mood setajah dunia sementara

Lepas tu euuu kn sejarah org fake kn org

Lepas tu mengata birah lgi

Sblum tu kena disclamer
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
encikWawad replied at 3-7-2022 12:21 PM
bam tah tak bagi berkawan dengan ponen : jawapan sebenor

Ok yg ni kelako..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Duriand24 at 3-7-2022 08:15 PM
cintasuraya replied at 3-7-2022 08:11 PM
Bila ko baca komen ko

Nampak tak btapa fakenya ko


Bla bla bla bla kikiki mcm bagus dengan selang2 tu hahah dah tu, xkan i nak ckp xbagus pulak deyols bertudung litup?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 3-7-2022 07:37 PM
Pajura lagi lawa Bila freehair
Macam yatt hamzah Dan ummi nazeera masa freehair
Rambut dorang lawa ...

Dia b tudung pun msih lawa

Hidayah dh tiba good tuk dia

Terima dgn hati terbuka

Inikan netizen harapkan dri artis kita

Kalau tak bertudung terus dinerakan kn

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 3-7-2022 08:14 PM
Bla bla bla bla kikiki mcm bagus dengan selang2 tu hahah dah tu, xkan i nak ckp xbagus pulak deyol ...

Eh komen ayat sndiri pun tak paham

Patut lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 12:37 PM
Gaduh gaduh gaduh...
Alahai RR nak kisah ape pun. Pajurap je pun. Pelakon ke pajurap skrg? Dah  ...

Pajurapp who?

Sian nya ko dik.

So amacam? Dah derma duit nengok Bam Tah terbang terbang bersilat tak? Pandai tau abam berlakon. Kurang dah kayu.. encem pun encem gagah bersilat. Hihihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 3-7-2022 07:44 PM
Diorang dah kawan lama kot..maybe bo ngam skang sbb dua2 buat bisness yng sama kot...bguslah dua3  ...

Iman Tang jela haritu kencang memerli. Panas hati kot tp mujurlah Faz xde nak repost pun semua igs yg memerli tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 3-7-2022 05:12 PM
Nak belanja tolip gmbr la



Meols paling loveeee gambar ni manisnyaaa cintaaa

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 3-7-2022 08:00 PM
Sbb sometimes mmg x gado pun but we outgrow from some people, we drifted away and life is just as  ...

Si pz pun X pakai RR ..Dan Ada satu live Sheila Muhammad dgn Bini RR Ada Sorang Nama putri Komen si Sheila Tanya putri mana dgn memek muka ooh ingat YG Tu... Haha compom la bergaduh
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 3-7-2022 09:17 PM
Si pz pun X pakai RR ..Dan Ada satu live Sheila Muhammad dgn Bini RR Ada Sorang Nama putri Komen s ...

Tapi si pz dgn nurida tu elok je uols. Berapa kali dah jumpa kat event. Nazzy dgn rr-nurida pun okay je. Schawal yg tak pernah2 baik dgn pajurap pun okay je dgn si pz hidung tu.
Dgn pajurap je ramai tak ngam. Kaki gaduh kan. Kak long kawasan. Pemuja pajurap pun suka panggil dia kak long kawasan
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:36 PM | Show all posts
fazura ni dah permanently bertudung ka?
atau hanya sementara tudungnya masih laku di pasaran?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape ek ade yg masih indenial kate depa ni tak bergaduhhhhh... Mmg depa dah tak sebulu... Sejak faz start jual tudung... Selepas RR jual tudung.... Ni masalah kalau berjual guna agent2x...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 09:36 PM
Tapi si pz dgn nurida tu elok je uols. Berapa kali dah jumpa kat event. Nazzy dgn rr-nurida pun ok ...

You only see what you wanna see. If u dig deeper, u’ll not mention the same. Apapun, semua yg baik dgn Faz tu takde masalah dgn RR sbb dia tak babitkan hal dia dgn org yg baik dgn dia. Kau kena akui tu, dia tak tag team dgn org lain, unlike some people that I don’t wish to mention.

Gigih lobenaks sesama lobenaks ni punn meloncat kegembiraan atas benda yg takde apa pun. Fits the name perfectly.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 3-7-2022 08:00 PM
Sbb sometimes mmg x gado pun but we outgrow from some people, we drifted away and life is just as  ...

Betul jugak tu kan. Make sense. Thank you kaka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 3-7-2022 09:17 PM
Si pz pun X pakai RR ..Dan Ada satu live Sheila Muhammad dgn Bini RR Ada Sorang Nama putri Komen s ...

Aku pun nak share cerita.ada satu igs tu kan kanab kakak lembaga up igs pangil usetad jadi imam padahal adik ipar usetad lepas tu siap taip panjang2 memerli usetad ni ajaran senang difahami tak berbelit2 confirm gaduh perli ipar.lepas tu ada lagi gambar raya beramai yg up tu adik lembaga tag semua ig tapi usetad sentap langsung x di tag confirm semua meluat tak pun kena block.itu aja cerita untuk makcik bawang
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 09:36 PM
Tapi si pz dgn nurida tu elok je uols. Berapa kali dah jumpa kat event. Nazzy dgn rr-nurida pun ok ...

Mana Ada gambar event bersama .walaupun Ada dlm event YG Sama ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 3-7-2022 09:37 PM
Nape ek ade yg masih indenial kate depa ni tak bergaduhhhhh... Mmg depa dah tak sebulu... Sejak faz  ...

Bkn indenial..karatz tak kowser nak selidik kain dlm retis selagi takde clear statement why bother gitchuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik tak faham
Depa yang renggang
Kenapa forumer yang panassss

Depa tu rileks aje fokus hidup memasing
Banyak masa nau nak mikior pasal persahabatan orang lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 07:01 PM GMT+8 , Processed in 0.088456 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list