CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 3-7-2022 05:08 PM
Rizman buat open house raya lepas pun
Pajura takde
Bab berkawan kaka faz ni memang sesuatu sangat : ...

Ntah2 Tak dijemput....ko ajk jemputan & sambuta n ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 05:02 PM
Pelik betul iols riz komen baik2
Tulip pulek susah hati benor
Panas mcm terbakor pulak heshe

Mestilah tulip giler panas...dia harapkan rizman cakap buruk2 pasal faz...senang nak buat modal cerca...laluan mudah jugak untuk tohan dia jadi muse rr
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz and Fattah Movie Day Out dengan Sultan Selangor.

Dasha Telor Who?
Eddie Gay?
Diva Penyet?
Jilat poop Billie Ain Grey Jer.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda ni pun haters faz n benak jah nak excited....posting mengharap sangat....hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 3-7-2022 06:50 PM
Faz and Fattah Movie Day Out dengan Sultan Selangor.

Dasha Telor Who?

Tambah tulip dan sting kau ado
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 3-7-2022 06:53 PM
Tambah tulip dan sting kau ado

Depa tengah prepare skip baru tu.

Baboon2 tersakiti
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww. Tolong jangan letak nama iols sebaris dengan si Duriand24 tu ye. Dia juga adalah lolipopbiru/hellojennie dan banyakkkkk lagi MN dia merata2 forum ni.
Dalam thread ni pun ade 2 MN dia dah komen selain yg durian tu.
Tukar2 personaliti ikut MN mana yg dia tengah guna. Satu contoh mcm yg dlm thread nilah...kejap minat lofa pastu tiber kutuk lofa pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by codenamedream at 3-7-2022 07:00 PM
tulip-rain replied at 3-7-2022 06:55 PM
Euwww. Tolong jangan letak nama iols sebaris dengan si Duriand24 tu ye. Dia juga adalah lolipopbiru/ ...


Mmg X sebaris pun.

Edit sebab tetiba aku X sampai hati nak panggil kau lagi bodoh dari loli & jennie.
Mmg dah takdir kau IQ rendah. Bukan ko boleh ubah takdir pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 3-7-2022 06:57 PM
Mmg X sebaris pun.

Edit sebab tetiba aku X sampai hati nak panggil kau lagi bodoh dari loli & je ...

Uols puji2 si lolijennie ni...mesti nanti dia muncul bukak thread.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Toolip berani kat sini ja..memang dasar haters pengecut. Tulisan pun dah menunjukkan diorg nie ada masalah jiwa...lama - lama gila isim.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 07:02 PM
Uols puji2 si lolijennie ni...mesti nanti dia muncul bukak thread.

Aku ok jer dorang bukak thread.
Biar sepol tercabar.
Thread X best , scroll jerlah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 3-7-2022 05:31 PM
Alamak. Xde pengasuh/PA fomfuan ke? Bam kilau x kesah kah?

Ada pengasuh. Orang Indonesia kot. Selalu ikut kalau diorg makan luar ke, pg event ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 3-7-2022 10:43 AM
Tp nampak berumur yach sheols nowadays. Maybe sbb makeup or sbb kurus sikit agaknya. Kalo sheols p ...

Pajura lagi lawa Bila freehair
Macam yatt hamzah Dan ummi nazeera masa freehair
Rambut dorang lawa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp kalau tak gaduh nape baju raya Faz dia guna khidmat Nurita Harith dgn Fiziwoo. Mesti ada sesuatu ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 3-7-2022 12:41 PM
Kaka faz siap perli lagi dalam IG... Hahaha.. Kaka faz mmg kaki perli...  siape yg perasan pa ...

Dia perli apaa?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriouslahh replied at 3-7-2022 11:38 AM
Tp kalau tak gaduh nape baju raya Faz dia guna khidmat Nurita Harith dgn Fiziwoo. Mesti ada sesuatu  ...

Sebab hajah baik ngan rr sekarang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 3-7-2022 01:28 PM
Meols rasa diorang ni berkemungkinan besar akan berbaik semula nanti. Sebab tengok gaya Rizman denga ...

Diorang dah kawan lama kot..maybe bo ngam skang sbb dua2 buat bisness yng sama kot...bguslah dua3 tak memburukkan each other
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 3-7-2022 07:37 PM
Pajura lagi lawa Bila freehair
Macam yatt hamzah Dan ummi nazeera masa freehair
Rambut dorang lawa ...

Nak buat macam mana…
Kita kan WAJIB bertudung

Nak kata lebih2, nanti netijen kecam pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
love_warrior replied at 3-7-2022 05:52 PM
Tapi chott yang jaga Fatima ok ja

fatima ada pengasuh dia sendirilah, org indonesia…chot tu ditugaskan utk tgk2kan sbb fattzura x yakin tinggalkan anak dia berdua je dgn pengasuh..bknlah dia pengasuh sepenuh masa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriouslahh replied at 3-7-2022 07:38 PM
Tp kalau tak gaduh nape baju raya Faz dia guna khidmat Nurita Harith dgn Fiziwoo. Mesti ada sesuatu  ...

Sbb sometimes mmg x gado pun but we outgrow from some people, we drifted away and life is just as good with or without friends.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:12 PM GMT+8 , Processed in 0.081087 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list