CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 3-7-2022 05:28 PM
Jangan..sape jua yg gado dengan miss fake mmg akan dimaki hamun dicerca umpama miss fake wanita su ...

So taknak dihamun sila berabus ler
Benda simple ken gigih plg nak explain pnjang2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 05:38 PM
So taknak dihamun sila berabus ler
Benda simple ken gigih plg nak explain pnjang2

Tak boleh terima kenyataan yg pazzpizzpuzzz is indeeed kaki gaduh pengkufur nikmat kewww?

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 04:14 PM
Baru2 ni je si nazreem tu like dan komen kat IG pajurapfake kesayangan kau tu BabiPink oii.
Padah ...

Ko nak camne sebenarnya..kawan like Komen Salah...Tak like Komen ko menggelupur...benak2
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
encikWawad replied at 3-7-2022 04:21 AM
bam tah tak bagi berkawan dengan ponen : jawapan sebenor

Tapi chott yang jaga Fatima ok ja
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hapoo la korang ni
yang korang kata bermusuh
“cakap baik baik je”
korang plak bergasak dalam ni
.
.
anyway ….. memang betul
makin berumur makin kecil circle kita
sebb semua terjadi dengan sendirinya

tapi musykil la dengan chuolss ni
mcm mana la tau timeline sapa dulu unfollow
diikuti unfollow sapa

korang menang duk kira following list instapemez ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 3-7-2022 12:41 PM
Kaka faz siap perli lagi dalam IG... Hahaha.. Kaka faz mmg kaki perli...  siape yg perasan pa ...

Sheols perli mcmne chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 3-7-2022 01:33 PM
Sentuhan RR untuk dress/outfit Faz dulu menarik dan moden. Untuk orang lain design dia nampak kg.com ...

Itu lerr..kaka faz carries RR dress well ...sayang..gado la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:19 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 3-7-2022 05:37 PM
Kaki gaduh memang la macam iteww... tak da org yg dia nak gaduhkheun sebab org tahu dia memang kim ...

nyata sangat la ko ni ada dendam kesumat and hati hitam sangat dekat couple ni
macam ada issue peribadi plak dgn berdua nie
frust ke nyah tak dapat berkepit dengan faz
da tak dapat beg mahal2
dah tak dapat jalan merata
kesian betul hidup ko nyah
dengar pun cakap budak tak matang
patut la pemikiran pun macam tak betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz dan rizman yg gaduh, dia org pulak yg susah hati
Apa kata @tulip-rain @stingergrumpy @Duriand24 je lah kwn dgn rizman
Selesai masalah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz dan Fattah MDO dgn sultan selangor dan TPS hari ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 3-7-2022 10:30 AM
Faz dan Fattah MDO dgn sultan selangor dan TPS hari ni.

.
RMS ada x?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 3-7-2022 06:32 PM
.
RMS ada x?

X pasti ada ke tidak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
encikWawad replied at 3-7-2022 12:21 PM
bam tah tak bagi berkawan dengan ponen : jawapan sebenor

Aah...yg sebenar2nya mmg pon. Kalau perasan, sejak kawin slow2 si Faz kurangkan bermingled dgn fonen2. Selain RR, ada sorang lg Si KimK pungkoq besar bas sekolah yg acah2 seksi maut tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 05:38 PM
So taknak dihamun sila berabus ler
Benda simple ken gigih plg nak explain pnjang2

Saja aku  suka sesekali menempel kat sini. Ko tu berambus kalo hati x sado
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cikmouse replied at 3-7-2022 05:35 PM
Aku harap sejarah silam kamu baik2 ajerr laaaa yerrr...

Alhamdulillah x sebirah ittew
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Heran pulak faz Kat rizman...tu fattzura dok tengok mat kilau dengan SS & tps
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 3-7-2022 05:08 PM
Rizman buat open house raya lepas pun
Pajura takde
Bab berkawan kaka faz ni memang sesuatu sangat : ...

Xleh org lebih kuts. opss. Ngan fomfuan gado fonen gado.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 3-7-2022 05:12 PM
Nak belanja tolip gmbr la



Tp nampak berumur yach sheols nowadays. Maybe sbb makeup or sbb kurus sikit agaknya. Kalo sheols put on weight sikittt mesti lg lawa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohok replied at 3-7-2022 06:26 PM
Faz dan rizman yg gaduh, dia org pulak yg susah hati
Apa kata @tulip-rain @stingergrumpy @Duriand24 ...

Rizman Tak hingin kawan dengan depa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:45 PM | Show all posts
Ohok replied at 3-7-2022 06:26 PM
Faz dan rizman yg gaduh, dia org pulak yg susah hati
Apa kata @tulip-rain @stingergrumpy @Duriand24 ...

masaalahnya org yg kunun bergaduh dgn Faz pun tak sudi kawan dgn theyols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:47 AM GMT+8 , Processed in 0.080699 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list