CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 12:46 PM
Komen ikut thread please. Tiber nak heret nama lofa kat sini semata2 nak sucikan idola kau. Nak aj ...

...sbb ko selalu lupa ingatan & sewel memanjang. Gitu je la idup ko tololip oiiiii.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 03:38 PM | Show all posts


dorang nih dulu rapat sangat2...mungkin ada something yang buat mana2 pihak terasa hati @ serik sampai dah x bff macam biasa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la klau betul dah tak berkawan. Haters rengsa tgk pajura n RR dh x berkawan sbb selama ni x abis2 guna point pajura geng dgn pondan kan? Kira dh kurang 1 point la nk kecam pajura kn?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 12:52 PM
Ini tred pasal saper hanat oiiii?

Kahkahkahkahkahkah

Pasal ko pun bolehhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lampuled replied at 3-7-2022 01:13 PM
Oo i ingat pengasuh sbb sll nmpak dia dukung fatimah. So bkn issue fattah control fazz nk berkawan ...

Itu Chot . Tp kalau mmg fattah control dgn sapa fazz berkawan pun patutnya x jd isu kan...dh namanya suami. Selama ni benak2 x abis dok kata fattah yg kena queen ctrl etc
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah baca kat board mana tak pasti..baru - baru nie ada seorang forumer spill yang wife rr nie macam ada isu dengan fazz, tak bagi rr rapat sangat dengan fazz...itu yang kaka baca.. rasanya bukan board gossip.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya bukan kaka faz perli...pengurus kaka faz yang perli..tapi apapun kenapa kita yang nak rengsa diaorang berbaik ke bergaduhke..macam artis lain tak pernah bergaduh..siap bertumbuk lagi...oh sebab fazura n fattah kan..so jadi sangat penting..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la tu, dah x rapat,, unfollow ig masing2 tapi x aibkan sesiapa. Cakap ada komitmen je,, setel. Ni kalau dah bermasam muka, nak sebar aib orang tu mmg perangai busuk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 01:41 PM
Delulu tulip feeling2 hapy
Heshe kata kalau riz gaduh gn fazzy
Misti bangbarbie side riz

Bangbarbie Lagi close friend dengan faz and Iman yg model tue.. lagipun faz bukan jenis gaduh nak ajak semua gaduh sekali... Yg penting hubungan sesama keluarga.. ini keluarga buat musuh.. bahaya mcm tue
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 01:38 PM
The isu here is....jenis hanat kaki gaduh, pengkufur nikmat macam bini patahalmulk iteww ko rasa b ...

Mcm kes loff vs anzalna vs tasha shila tue eh? Ohhhh okiesssss.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz pun ada ckp circle dia makin kecik. Tkpelah msing2 dh beso. Pandailah nk hidup
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 01:41 PM
Delulu tulip feeling2 hapy
Heshe kata kalau riz gaduh gn fazzy
Misti bangbarbie side riz

Baru2 ni je si nazreem tu like dan komen kat IG pajurapfake kesayangan kau tu BabiPink oii.
Padahal dah lama tak like dan komen kat ig faz. Sejak tahun lepas lagi. Dan sepanjang masa tu nazreem elok je dgn rizman dan nurida, siap okay je jumpa, datang event ape semua.
Tu kau buat2 tak nampak pulak kan. Susah nk terima hakikat yg idola kau tu kaki gaduh kan. Orang menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah kot bff gaduh. Ada la tu terasa sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mrssultan replied at 3-7-2022 04:09 PM
Mcm kes loff vs anzalna vs tasha shila tue eh? Ohhhh okiesssss.

Hebat tol Jahlop khennn...ni baru laa real kaki gaduh...kecoh satu mesia...bukan stakat unfollow ig dan tak comment kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:21 PM | Show all posts
Depa tak jadi BFF pun isu ke?? Bukannya boleh turunkan harga barang wehhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
encikWawad replied at 3-7-2022 01:26 PM
macam pa bisnis mak timoh. tapi macam intooo their life sangat kann
maybe eye-ing bam tah jua two  ...

Yalls tak kenal chot ke? Lama dah dia dgn faz. Way before bamtah lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 04:14 PM
Baru2 ni je si nazreem tu like dan komen kat IG pajurapfake kesayangan kau tu BabiPink oii.
Padah ...

Faz yg gaduh, tulips yang panas ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 3-7-2022 03:38 PM
dorang nih dulu rapat sangat2...mungkin ada something yang buat mana2 pihak terasa hati @ serik sa ...

Biasalah tu
Kalau dah bff mesti gaduh
Aku dgn bff aku yg family semua kenal tido sebantal ni pon dah dekat setahun tak bertegur sapa ni ha
Ntah bila nak baik agaknya
Doa yg baik2 je
Tu bukti kita ada bff, dgnn bff je boleh nak sentap bagai
Kalau takde sentap semua tu, bukan bff lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Benak je yg pelik bff gaduh..karats ok je..yg penting jaga keluarga dulu..kawan2 ni bersilih ganti dtg dan pergi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 04:14 PM
Baru2 ni je si nazreem tu like dan komen kat IG pajurapfake kesayangan kau tu BabiPink oii.
Padah ...

Gigih betul chouls cek dri tahun lepas
Iols sebagai karat pun koser
Nampak sgt chuols tkde life betul
Sendu giler smpai siapa like komen pun
Gigih nak cek dri tahun lepas.seddddyyyy
Bila nengok kegigihan chouls
Sila ler cek  skli bila family sskjp
Last like dan komen laki lofake punai tuh
Ade berani?sedyyy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:23 AM GMT+8 , Processed in 0.101975 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list