CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak buah manak anak Jiran Sebelah rumah manak memang umur tu stick Tiga tahun je eh...cam nek ta plak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Standard la tu...memasing da ade komitmen,memasing da ade family..x selalu bersama x bermakna bermusuh..Kalu ko jenis ade bff faham je situation depa 2 org ni..menjaoh x bermakna benci...awal2 mungkin ade tersa sket,sbb da biasa rapat,ke mana2 bedua...tpi bila da ade family ni,tumpuan n keutamaan tu da berubah..lama2 akn jadik baek semula mcam biasa...macm aku ngan kwan aku pon dulu rapat gile...skang setaon pon kdg sekali je jumpa.contact pon bukn hari2,tpi will always have each other back..jika ade msalah pon bley share,xde rsa awkward nk meluah...sbb the bond is  still there.






Laen la penanggal seko ni..merata merayap,xde org yg syag.mana forum p pon dia buat kcau.





Certified LONE RANGER.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 05:48 AM
People just cant get her off their heads....

Just like me....block la aku macam mana,they will st ...

Sbb kau gila manak.kaki probok org sampai mental orgdibuatnya...hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 3-7-2022 01:35 PM
mak piyah punya taste mmg camtu

designer mana pun nampak gitu juga

Oh ye ke.. ‘heavy’ nya taste dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade la kot terasa hati mne2.. biasa la klu dah rapat.. i pun ade jgk kwn baik mcm tu.. kemane2 selalu sama.. tp xlarat sbb asyik merajuk je.. bad mood tetibe.. tgh elok2 borak.. dia tgk wasup terus mood berubah.. kerap sgt mcmtu.. dh tegur pun sama je..lama2 i jauhkan je diri... buat xtau je.. rmi jgk yg tnye gaduh ke.. i jawab tak la.. tp bile jumpe kt mne2 event kami tegur2 je...
Mcm kes ni.. bagus la... xde la nak tag team mne2.. masing2 masih jaga nama baik... mcm v, aizit, yana tu masih bebas boleh dgn dedua pihak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Its ok fazzy..kekalkan je apa yg ada skrg..umur dh nak masuk 40..fokus pada keluarga..xperlu dh nak spend masa lebih2 ngn kwn..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt nak tgk org gaduh2
Apa kata doa yg baik2
Industri ni bukan besar mana
Hrp kalo dingin pun akan berbaik semula
Biasa la bff mana yg x bgelora
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:08 PM | Show all posts
bila kita dah kahwin dan ada keluarga masing2...umur pulak meningkat..memang secara auto kita akan kecikkan circle kita..biasa la tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 01:42 PM
lopak...yg.. senantiasa dekat dihati semua org ......dlm tred makhluk trending skg, patahalmulk.. ...

Kesian aku tengok ko ni. Punya benci fazura sampai duk ulang almulk tu kat smua benang. Ko la sbnrnya pengkufur nikmat. Dibagi nikmat mmpu mnulis, ko gunakan surah almulk dgn niat caci maki orang. Smua bnda yg kita buat kna ada limit

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 01:42 PM
lopak...yg.. senantiasa dekat dihati semua org ......dlm tred makhluk trending skg, patahalmulk.. ...

Kesian aku tengok ko ni. Punya benci fazura sampai duk ulang almulk tu kat smua benang. Ko la sbnrnya pengkufur nikmat. Dibagi nikmat mmpu mnulis, ko gunakan surah almulk dgn niat caci maki orang. Smua bnda yg kita buat kna ada limit

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lampuled replied at 3-7-2022 01:13 PM
Oo i ingat pengasuh sbb sll nmpak dia dukung fatimah. So bkn issue fattah control fazz nk berkawan ...

pengasuh fatima org indonesia, chot tu ditugaskan utk tgk2 sama bila fattzura keluar bekerja sbb faz ngan fattah x berani nak tinggalkan anak dia dgn pengasuh je..mesti nak kena ada org yg tgkkan…chot ngan mama faz slalu ada bersama
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 3-7-2022 01:31 PM
Yup rizman unfollowed dulu. Haruslah cakap baik2 . Takkan nak cakap whats going on kan. Nak cakap  ...

Giler kalau Rizman nak burukkan Kakafaz.
Nak kena rejam dengan netizen
Bila FattZura tgh disayangi ramai.
Jadi dia kenalah redha dan maintain good image.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 01:38 PM
The isu here is....jenis hanat kaki gaduh, pengkufur nikmat macam bini patahalmulk iteww ko rasa b ...

Suka nah permainkan nama surah Al Mulk.. just doa nasib kau tak macam si Ladysherot.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu...nk jgk tgk faz pakai pereka lain..asik RR ja..ada Masa RR mmg cantik outfit bila faz pakai n sebaliknya..neway tahniah la RR sampai 7 muse hijab baru...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 12:37 PM
Gaduh gaduh gaduh...
Alahai RR nak kisah ape pun. Pajurap je pun. Pelakon ke pajurap skrg? Dah  ...

leeee..kaum kerabat lopak jugak yg hdap ngn rr..almaklumla,bini R kan geng ngn kaum2 lopak..klu buat fashion week,muka diorg la yg akan menempel..hahahahahahah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 01:48 PM
People just cant get her off their heads....

Just like me....block la aku macam mana,they will st ...

Hai mangsa rogol bapak sendiri. Cuti ke tuuu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah macam tak biasa ada thread gaduh missfakezura
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Herloklah tuh dedua pn ado business tudung nyahTakkan kaka faz nk p jadi muse RR lakbff terasa hati tuh biaserrr sajorppyg penting dedua dh ada family jaga family sndiri sudeyyysss
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:19 PM | Show all posts
Nham22 replied at 3-7-2022 12:41 PM
Kaka faz siap perli lagi dalam IG... Hahaha.. Kaka faz mmg kaki perli...  siape yg perasan pa ...

Perli pasal apa tu??tepek la sikit
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 3-7-2022 12:41 PM
Kaka faz siap perli lagi dalam IG... Hahaha.. Kaka faz mmg kaki perli...  siape yg perasan pa ...

Kaka faz perli apa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 08:01 PM GMT+8 , Processed in 0.184039 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list