CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 26-7-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 26-7-2022 07:18 AM
Ibarat tipah tertipu kewww?

Diam ah.. semak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2022 03:23 PM | Show all posts
she replied at 24-7-2022 07:23 AM
Whattt Awal Scha artis gred A
Wakakakaka
Celah bedah mana menkategorikan mereka berdua ni artis gr ...

gelak kan jelah acik she oiii

dia tengah buat lawak tu

tang mana couple poyo tu retis gred A ntah
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mademoisellee replied at 26-7-2022 02:32 PM
Diam ah.. semak

Penyumbang kesemakhen teda kemaluan nak suruh org lain diam...

Bangsat ler

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni benang fazura or neelofa  buat mcm benang Nora & Fasha. Tak yah letak kt Bod Gossip. Semak je fanataiks masing2 bertekak
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 24-7-2022 08:36 AM
ok last one....lepas tu bg mat tak layannnn

Bang mat..awat tu..kemahen carutannya..mcm inda bethol sudaaa..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Izaabelle replied at 24-7-2022 08:53 AM
Oh poremer tu tu dibayar lah untuk rosakan thread!
Clue: bila thread tu je dia naik gila
And kat CI  ...

Wuttt
Money is king bethol
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Izaabelle replied at 24-7-2022 08:53 AM
Oh poremer tu tu dibayar lah untuk rosakan thread!
Clue: bila thread tu je dia naik gila
And kat CI  ...

Sapa..
Manak dgn mat deghem ke..
Sbb dua2 ni mcm pekerja tetap kat Cari..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Izaabelle replied at 24-7-2022 08:53 AM
Oh poremer tu tu dibayar lah untuk rosakan thread!
Clue: bila thread tu je dia naik gila
And kat CI  ...

Mmg lah.. lagi byk org masuk bertekak rating cari naik ler.. lg banyak income masyuk thru ads...

Sbb tu some foremer ni jadi faveret cari... depa sengaja biar kasi bergasak lepas berhari or berminggu baru acah2 nak amek tindakan katup thread
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 11:38 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 24-7-2022 05:39 AM
se tahu bg mat yang kena attack di tered fattzura atau mat kilau ada si sewel stinger manak. tetap ...

HAHAHAHAHAHA laaaaar rupanya babi tonyok kaler oren ropenya
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua pun mashem..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 03:39 AM GMT+8 , Processed in 0.080332 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list