CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 12:57 PM | Show all posts
Baguslah kalau rizman bagi komen begitu, harap2 akan ada peluang untuk mereka bersahabat semula. Iols yakin je benda ni boleh berlaku sebab pernah terjadi dalam hidup Iols jugak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
encikWawad replied at 3-7-2022 12:21 PM
bam tah tak bagi berkawan dengan ponen : jawapan sebenor

Abes tu chot tu apa..pompuan sejati ke siap rapat gila dgn si nyamma
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu nak kena gelabah teks ke camne?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk betul syaiton yg kepanasan. Makin byk kayu api di sana nti. Iolsss perhati jek.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Gembira betul benakian...Edie zaza Dasha tengah berparty ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:11 PM | Show all posts
meol confuse apa masalah nya diorg berkawan ke bercakaran?? yg fakta dua2 pon tak hingin berkawan dgn netizen semua. not my level..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 3-7-2022 12:57 PM
Tu chot, PA faz

Oo i ingat pengasuh sbb sll nmpak dia dukung fatimah. So bkn issue fattah control fazz nk berkawan dgn siapa la kn.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:15 PM | Show all posts
Tasikchini replied at 3-7-2022 01:10 PM
Gembira betul benakian...Edie zaza Dasha tengah berparty ke tu

ada berapa kali aku tgk dasha anak sultan komen kat IG rizman tp tak di layan

hehehehe... KALAU rizman tak berbaik dgn Faz pun, dia lagi tak hingin baik dgn anak sultan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting Fattzura couple paling gorgeous , romantic and successful and Fatima baby paling comel, sweet and bijak.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 3-7-2022 01:15 PM
ada berapa kali aku tgk dasha anak sultan komen kat IG rizman tp tak di layan

hehehehe... KALAU r ...

Seteru2 faz jenis batu api...perasan pulak tu...ingat rr tu Tak tahu ke perangai sekor2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudung kfaz katanya laku weh...
Sold out..
Yala rege mampu milik
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 12:46 PM
Komen ikut thread please. Tiber nak heret nama lofa kat sini semata2 nak sucikan idola kau. Nak aj ...

Sebab chouls pengecut
Tang idola chouls bnyk isu
Chouls menikus
Asal fazzy jer chouls terus panas
Chouls reti baca ke idak?
RR kena tnya pun msih ckp baik2
Tuh bererti mereka msih ingat kebaikan fazzy
Msih syg msih jga nama baik
Benda normal kot bila
Merajuk, tk tegur bff,gaduh manja gn bff
Chouls mna nak hadam
Sb chouls bkn ada bff pun
Tu yg bertunggu tangga di ig retis
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 3-7-2022 12:41 PM
Kaka faz siap perli lagi dalam IG... Hahaha.. Kaka faz mmg kaki perli...  siape yg perasan pa ...

Tepek jer lah kalau ada bukti
bgi puas hati tulip
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:26 PM | Show all posts
Lampuled replied at 3-7-2022 12:50 PM
Yg sll dgn fatimah tu pengasuh dia ke? Yg kurus² tu. Tgk gayanye mcm sejenis lelaki lembut jugak  ...

macam pa bisnis mak timoh. tapi macam intooo their life sangat kann
maybe eye-ing bam tah jua two in one sambil mengasuh timoh
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols rasa diorang ni berkemungkinan besar akan berbaik semula nanti. Sebab tengok gaya Rizman dengan Faz pun jenis bagus, xmemburukkan sesama sendiri nak sindir teruk2 mcm zaman Faz gaduh dengan bekas kawan2 yg lain.

Sebab tu Rizman pun xberia nak comolot dengan jahlop walaupun si jahlop dah siap pakai baju2 RR & tag lagi kt ig. Fefeling nak comolot dengan ex bff Faz. Orang xlayan yach
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi la tanya rossix pulak kenapa tak pegi rumah jah dgn kak nab.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz dgn rizman mmg dah tak follow each other.. Tp faz dgn ruzaini still follow
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 3-7-2022 01:27 PM
so rizman la yg unfollow dulu? dia jugak yg approach lopak. pastu ni cakap baik2. proparina betul  ...

Yup rizman unfollowed dulu. Haruslah cakap baik2 . Takkan nak cakap whats going on kan. Nak cakap kat reporter bagai, org baca, nak tak nak kena keep professional gitu, lagi2 skarang jual products.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 3-7-2022 01:27 PM
so rizman la yg unfollow dulu? dia jugak yg approach lopak. pastu ni cakap baik2. proparina betul  ...

Dia ke approach jahlop dlu? Xperasan pula meols. Yg meols perasan jahlop pakai baju tu sebab Izara yg bg. Sbb baju tu Izara collab dengan RR. Izara kan bff jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 3-7-2022 01:43 PM
tulip-rain replied at 3-7-2022 12:40 PM
Oh dah sampai unfollow ke? Mcm budak2 perangai. Happylah forumer @sr10 tu sbb dia mmg tak suka ten ...


Yup ……
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:46 AM GMT+8 , Processed in 0.087402 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list