CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols doa semoga

Yg tak henti2 permainan kan nama FATTAH

Permainkan surah AL MULK

Akan diturunkan bala AAMIIN YA ALLAH
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
kakngah80 replied at 4-7-2022 09:46 AM
dia tak pakai tudung, ko mengata…
dia dah pakai tudung pun mengata dia lagi…
dia bff dgn geng po ...

Apa yang faz buat xpernah betul xpernah kena dengan mata dy. Ada je yang nak pertikai. Dah penyakit hati membawa k otak. Susah nak ubat melainkan diri sendiri nak berubah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:24 AM | Show all posts
auntyonion replied at 3-7-2022 08:58 PM
Meols paling loveeee gambar ni  manisnyaaa cintaaa

apesal aku yg tersenyum malu oiiiiii. hahaha
lg satu suka gmbr dorg cuti kt LA rasanya. bamtah pelok dr blkg jugak.
mukak faz mcm fresh2 gitu. ahhhhhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita pasal bff
Aku pon ada bff dh lama kawan,hampir 10 tahun,skg dah xberkawan dah..biasalah kawan2 mesti ada gaduh..salah faham..
Lagipon masing2 pon dah tua..malas dh nak amik port..nak kawan kawan, taknak kawan sudah..

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:33 AM | Show all posts
BarbiePink replied at 3-7-2022 04:51 PM
Gigih betul chouls cek dri tahun lepas
Iols sebagai karat pun koser
Nampak sgt chuols tkde life b ...

hanya bekas menantu je yg komen dkt ig bini jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 4-7-2022 10:15 AM
Faz pakai ikut event, sesuai dgn acara yg dia hadir, so far ok aje, cantik. X da lah pakai baju mele ...

Because she can't pull off baju meleret...period....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:34 AM
Dah jemu ke atau mmg tak dapat jemputan??
Dengan rupa mcm tu, gaya tudung selekeh, pakai pula ...

Apa level jemputan RR tu pownnnn.

Menggelabah la ko tulip
MK ni pun Fattah X pernah jemput ko kan.

Lagi sedehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:49 AM | Show all posts
Nozot replied at 4-7-2022 07:36 AM
Wahai stinger bodoh..maaf aku nak cakap asyik dok kaitkan dengan surah almulk ko dah fitnah ayat alq ...

padahal jah yg duk gebang bamtah hafal al mulk dan dia pun nk hafal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 4-7-2022 09:50 AM
artis ke bukan artis ke tak payah la ada bff ni, dah bnyk cerita mana2 kalau tersentap skit..habis h ...

Nak ada, boleh tapi berpada². Tak perlu melampau² tayang kat media sosial. Mcm izara dan nabila pun kawan baik tapi depan umum biasa² je. Jadi, bila apa² berlaku salah faham atau bergaduh pun org tak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 3-7-2022 01:46 PM
Cakap tunggu hidayah kheun senang?

Anyway bak kata anak jiran aku yg 3 tahun....Kaki gaduh  TETAA ...

Sebijik mcm perangai kau kan..kalo dh kaki gaduh,di mana² asyik nak cari gaduh je..Hanya yg kaki gaduh je tau peel kaki gaduh lain..Nasib kau bkn retis,kalo tak,asyik gosip kau bgaduh je keluar..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooooo patutlah mahsyar itu beribu ribu tahun, tengok gaya ni nak setel sorang2 sampai every word count memang makan masa. Nak  kena tayang balik Dan pengesahan kebenaran forum cari yang beratus thread ni every single
Word. Ok good luck semua, see u in mahsyar
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
petpot replied at 4-7-2022 10:24 AM
apesal aku yg tersenyum malu oiiiiii. hahaha
lg satu suka gmbr dorg cuti kt LA rasanya. bamtah pel ...

Manis kan meols buat dp hp
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
stars83 replied at 4-7-2022 11:21 AM
Sebijik mcm perangai kau kan..kalo dh kaki gaduh,di mana² asyik nak cari gaduh je..Hanya yg kaki  ...

Kang aku sebut bangap baghal harbam murakkab ko ni, ngadu pulak ko dgn momod....JFYI dlm falsapah hidup aku seperti mana nilai hidup seorang sunan pendeta board sebelah , never kaki gaduh tapi lebih pada layan syiokkkkkk....faham kheunz?

So please...jgn letakkheun sesuatu iteww ditempat yg salah kalau tak pasti...bertanyala terlebih dahulu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 4-7-2022 10:39 AM
Apa level jemputan RR tu pownnnn.

Menggelabah la ko tulip

Ko sendiri pun dibayar utk berlakon...bukan pilem modal ko....setakat lu pikir lu saper nak jemput jemput ni?

Nak beli jiwa org yg ko belikheun tiket supaya buat statwment ko tak kayu lagi kewww?

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
qwerty02 replied at 4-7-2022 09:48 AM
Aku nampak engkau yg hidup tak tenang. Mcm2 kesalahan org yg takde kena mengena dgn kau, kau carik ...

Konsepnya biar lopak...jgn pazzpizzpuzzz kheunz utk dicarik kesalahannya? Atau macam mana?

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:17 PM | Show all posts
Lumrah idup ler bila dah kahwin dan beranak pinak masa makin kurg dgn bff...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 3-7-2022 01:27 PM
so rizman la yg unfollow dulu? dia jugak yg approach lopak. pastu ni cakap baik2. proparina betul  ...

Euwww perangai
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 4-7-2022 12:23 PM
cintasuraya replied at 4-7-2022 10:18 AM
Iols doa semoga

Yg tak henti2 permainan kan nama FATTAH


Doa iteww biar berpadanan...kalau tak betul seperti tuduhan ko iteww maka patutkeww balak iteww terpalit semula pada diri ko?...baru lebih bersifat syumul doa ko iteww...

Ada Beran kewww?

Tatut kheunz?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 4-7-2022 08:03 AM
KO kutuk lopa arahan miss fake Kan ? Isi Hati miss fake eh

Aku Tak kutuk hajjah. Hanya suka trobek bakalan dia .

Hajjah gunakan lobenak2 untuk kutuk Abdol Dan pajura. Buli Abdol.
Ko nak Aku trobek maki hamun lobenak2 yg dapat greenlight dari Hajjah Dan Nabila?

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-7-2022 12:42 PM
Aku Tak kutuk hajjah. Hanya suka trobek bakalan dia .

Hajjah gunakan lobenak2 untuk kutuk Abdol ...

Throbek ja abg mat...tag sekali haters yang gila membuli nie..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 10:00 PM GMT+8 , Processed in 0.229551 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list