CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:30 AM
Terimalah hakikat mmg ramai benci pajurap kesayangan korang tu. Dia kena puji selama ni pun sbb oran ...

Aminkan doa ni mungkin dgn mendoakan kebahagiaan org lain especially fazura yg chuols benci dan fattah yg chuols dambakan tu jd asbab chuols bahagia dan disayangi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
milafida replied at 3-7-2022 10:09 PM
Pz tu rajin pergi event dah jumpa bertegur la. Faz mana mau pergi event2 ni dah jemu dulu dah mend ...

Dah jemu ke atau mmg tak dapat jemputan??
Dengan rupa mcm tu, gaya tudung selekeh, pakai pulak tudung murahan dia tu, mmg geli lah brand2 besar ni semua nak jemput pajurap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 3-7-2022 10:44 PM
Haha Tiber igs "Kita dgn diri sendiri better" nampak naw sapa akhlak burok

Kan uols. Masa berbaik bukan main i love you...i miss my twinnie dgn kawan2 pondan dia tu terutama rizman. Selalu keluar lepak2. Suami takde rumah gi shooting, pajurap gi keluar lepak dgn kawan2 dia.
Ni tgh ade krisis terus better bersendiri
Nnti dah baik balik, forumers kan kata diorang akan baik semula, haaaa masa tu tunggulah. Hari2 keluar lepak dgn kawan2 dia heret fatima sekali.
Pastu ber igs I miss you, love you babe...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:34 AM
Dah jemu ke atau mmg tak dapat jemputan??
Dengan rupa mcm tu, gaya tudung selekeh, pakai pula ...

Regardless of what u say, she has her priorities. And looks like her priorities are not attending those functions. Dan dia ikut tempat, tahu nak dress appropriately, tak pernah nampak selekeh, walau pergi hospital utk checkup anaknya pun dia elok je nampak wangi. Sbb tu brand2 besar byk amik dia utk endorsement. Buat endorsement mcm tu lagi masyuk dan worth her time dari attending those functions yg u sebut tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:34 AM
Dah jemu ke atau mmg tak dapat jemputan??
Dengan rupa mcm tu, gaya tudung selekeh, pakai pula ...

Brand besar geli? Gaya selekah?

Faz non stop dpt offer tengok je ig nya

Ko je indenial

Yg selekah tu yg jual martabak
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:34 AM
Dah jemu ke atau mmg tak dapat jemputan??
Dengan rupa mcm tu, gaya tudung selekeh, pakai pula ...

dia tak pakai tudung, ko mengata…
dia dah pakai tudung pun mengata dia lagi…
dia bff dgn geng ponen ko meroyan mengata dia mcm2…
bila dia dh renggang dgn geng2 ponen tu, ko pun masih meroyan gak…
dulu dia bersosial sana sini ko bising, bila dia dh kurang aktiviti sosial pun ko bising gak…

sebenarnya apa ko dlm hidup ko? sampai malaikat maut dtg nak amik nyawa ko baru nak stop ke? tupun kalau sempat bertaubatlah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Diamje replied at 4-7-2022 06:05 AM
[quote]chocobozhere replied at 4-7-2022 05:54 AM
Cuba baca kat fb oh bulan ramai rupanya netizen tak ...

Pajurap mmg tak mintak maaf pun kan lepas dah malukan perempuan tu??
Teruk betul. Sbb tu hidup tak tenang. Asyik bergaduh je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:46 AM
Pajurap mmg tak mintak maaf pun kan lepas dah malukan perempuan tu??
Teruk betul. Sbb tu hidup tak ...

Aku nampak engkau yg hidup tak tenang. Mcm2 kesalahan org yg takde kena mengena dgn kau, kau carik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:46 AM
Pajurap mmg tak mintak maaf pun kan lepas dah malukan perempuan tu??
Teruk betul. Sbb tu hidup tak ...

aku nampak hidup kau yang tak tenang
sbb tu GILA!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 4-7-2022 07:59 AM
Hahaha time fake why bother pulekk hujung2 Kait org lain haha Cuba ambik cermin "why bother"

Hahaa mmg betul iols ckp

Kenapa ko tk bother bila idola ko

Up ig menampkan busuk hati?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:50 AM | Show all posts
artis ke bukan artis ke tak payah la ada bff ni, dah bnyk cerita mana2 kalau tersentap skit..habis hubungan tu.. berbaik jer dgn semua org tapi jgn terlalu rapat. buat hal sendiri je...lone ranger, ok apa..org pun tak berani nak kata apa2 sebab kita tak rapat dgn org, misteri.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:46 AM
Pajurap mmg tak mintak maaf pun kan lepas dah malukan perempuan tu??
Teruk betul. Sbb tu hidup tak ...

Kalau dia minta maaf secara private mcmana pula?

Hidup dia skrg semakin baik

Smua tu urusan Allah dia nampak apa yg dia buat

Ko pula hanya mampu melihat

Tp tk mampu nak dpt apa yg dia gapai
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:42 AM
Kan uols. Masa berbaik bukan main i love you...i miss my twinnie dgn kawan2 pondan dia tu terutama ...

Well done tololip....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:42 AM
Kan uols. Masa berbaik bukan main i love you...i miss my twinnie dgn kawan2 pondan dia tu terutama ...

Hilang bff dia masih boleh survive

Yg penting family sentiasa dgn dia

Di sygi suami mertua kelurga

Itu kepentingan faz skrg

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
cintasuraya replied at 4-7-2022 09:45 AM
Brand besar geli? Gaya selekah?

Faz non stop dpt offer tengok je ig nya

Si tolep ni ckp ikut sedap ati dia je...jnji dpt lepaskan geram dia.betul ke tk betul dia tolak tepi. Level budak kelas blkg...gitu je la. Bila tgk budak kelas depan dpt byk anugerah..depa la paling byk mulut. Last2 org dh jauh ke bulan..depa ni masih dok tepi longkang cari modal nak mengata.
Dia ingat nak bakor kita...tp dia sndiri yg terbakor....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:46 AM
Pajurap mmg tak mintak maaf pun kan lepas dah malukan perempuan tu??
Teruk betul. Sbb tu hidup tak ...

Bukan ko ke yg hidup tk tenang skrg....
Bengong..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:30 AM
Terimalah hakikat mmg ramai benci pajurap kesayangan korang tu. Dia kena puji selama ni pun sbb oran ...

Dah...puas hati....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:03 AM | Show all posts
biarlah kalau bergaduh pun..yg penting x bergaduh dgn laki dan family kita..sbb bila susah family dan laki kita jugak yg kita bergantung harap..kwn2 ni time seronok2 nk berhuha boleh la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:46 AM
Pajurap mmg tak mintak maaf pun kan lepas dah malukan perempuan tu??
Teruk betul. Sbb tu hidup tak ...

Ko pulak..tenang ke idup. Asyik dok jaga pajura je. Pastu start engine ko segala maki hamun...
Tenang ke gitu...ko jwb le sndiri..
Tak tenang kan...kan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:42 AM
Kan uols. Masa berbaik bukan main i love you...i miss my twinnie dgn kawan2 pondan dia tu terutama ...

lepas ni blh la kaum kerabat idola bertwinnie2 ngn RR pulak..hahahahahahaah..almaklumla,bff dah jd binik R..blh tumpang sekaki...pg fashion show..blh together gather..blh dpt free baju,tdung,mke up R pnya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:17 AM GMT+8 , Processed in 0.204737 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list