CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 3-7-2022 11:59 PM
iols baca kt forum. byk kali deyols menghanjing fattzura zaman fattah kena buli dgn retis2 hauk. f ...

Yg kutuk maki hamun kaw kaw si sewel Pak gad neelofa tuu
Si timoh pun jadi masaalah pada nya.

Tak bleh terima hakikat yg Mat kilau meletopp Dan fattzura are happy with each other.

Ape yg lobenak2 ini tulis ...itu lah nukilan hati neelofa.
Hajjah ini selalu mengunakan lobenak2 untuk kutuk kaka pajura dan Abdol.

Lobenak2 dapat arahan dan green light dari admin Hajjah....ketua nya Shawn.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 4-7-2022 07:16 AM
Itulah kaki gaduh sebenar.. they portray themselves clean.. and yg buat kerja memaki org ni dia se ...


Yg give away coach handbags warna dambaan pilihan hati keww yg portray themselves clean ni?..cara beli jiwa serta membuat pencacai mempertahankheun mereka at all cost?

She gets that title MISSFAKE for a reason pastinya?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 4-7-2022 07:36 AM
Wahai stinger bodoh..maaf aku nak cakap asyik dok kaitkan dengan surah almulk ko dah fitnah ayat alq ...

Dia mmg sewel sikit... Sama mcm idola dia.. duk memperolok agama..abaikan dia.. ahaha.. sebab dia bengang identity 3 sekawan da terbongkar
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-7-2022 07:38 AM
Yg give away coach handbags warna dambaan pilihan hati keww yg portray themselves clean ni?..cara  ...

Tak abis la meratib Al mulk miss fake.. itu je la yg mampu ko reply .. otak senteng..bye felicia
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-7-2022 07:38 AM
Yg kutuk maki hamun kaw kaw si sewel Pak gad neelofa tuu
Si timoh pun jadi masaalah pada nya ...

Jap kenapa tak boleh dilihat sebagai pazzpizzpuzz yg gunakheun bangsat bangkai pencacai macam ko dgn danglingkhen coach hangbags warna dambaan pilihan hati pada ko utk berhempas urat kentot  copypastes posters semerata even if it means utk trigger dlm tred yg tak bersangkutan?bagi pihaknya?

Can be said this way too kheunz?

So mana yg sebetulnya betul?


Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 4-7-2022 07:42 AM
Tak abis la meratib Al mulk miss fake.. itu je la yg mampu ko reply .. otak senteng..bye felicia

Penghafal surah al mulk, yes or no? Fitnah atau fact?

Missfake.....kelembutan pada wajah tapi kaki gaduh........fitnah atau fact?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 4-7-2022 07:36 AM
Wahai stinger bodoh..maaf aku nak cakap asyik dok kaitkan dengan surah almulk ko dah fitnah ayat alq ...

Dia ini sewel. Dah bertahun macam gini tapi menjak fattzura kawin mangkin teruk sewel nya.

Si Pak gad kutil neelofa...bila baca tered fattzura dia Mula dengar suara2 halus neelofa. Mula lah dia berak cair merata.
Org Tak betul...gitu lah gaya nya.



Pak gad Dan Pak ostad jadian berpisah tiada

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
cintasuraya replied at 3-7-2022 10:55 PM
Why bother?

Ok lah share benda paedah

Hahaha time fake why bother pulekk hujung2 Kait org lain haha Cuba ambik cermin "why bother"
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudahlah eddie!korang 3 ni dah harus digelar The Witches Of Eastwick lol
Diaorang tak gaduh pun percaya ckp aku! Cuma memang ada berkecil hati tapi taklah sampai membenci
Ada titip titip barang kat anak masing masing takan bergaduh pulok kan
Si geng gila je klau thread mcm ni diaorang berduyun duyun klua dan bagi hencapan dan play rebers/sikologi lol.....and nama pun korang porumer lama bole dpt tangkap kan
Stinger tu bkn manak lah manak mana spikong mcm ni kan kan kan hahahaha
Tu stefanoalfonzo and the witches!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-7-2022 07:38 AM
Yg kutuk maki hamun kaw kaw si sewel Pak gad neelofa tuu
Si timoh pun jadi masaalah pada nya ...

KO kutuk lopa arahan miss fake Kan ? Isi Hati miss fake eh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila dh ada keluarga sndiri, nk kluar umah pun malas tau. Betul la Fazura ckp mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 4-7-2022 12:11 AM
Fattzura tgk wayang dgn Selangor royal couple adik lelaki aku siap komen "habislah neelofa mengamuk" ...

Hahahaha wehh adik kau pun tauu yek.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan aku dh ckp diaorang main rebers/sikologi ????@MatDeghem
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cintasuraya replied at 4-7-2022 07:17 AM
That lady pun ambil peluang benda tu buat marketing

Business masuk untung la

Ada baca 2 3 tahun lps kut. Kt tuiter. Habis dia duk reply ckp sy lah yg kne dgn faz tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:19 AM | Show all posts
limau_lemon replied at 3-7-2022 01:30 PM
Faz dgn rizman mmg dah tak follow each other.. Tp faz dgn ruzaini still follow

before this deyall still follow each other kan.
baru unfollowed ya?
but i baru tgk rizman still follow bamtah.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Terimalah hakikat mmg ramai benci pajurap kesayangan korang tu. Dia kena puji selama ni pun sbb orang nak bandingkan dgn lofa je. Asal orang nak kutuk Lofa je orang petik nama pajurap...
Dan lagi satu sejak dah kahwin dgn fattah jelah baru orang puji2. Kalau tak takdenya. Sape je suka pajurap kaki gaduh tu. Kawan2 pun lari
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:30 AM
Terimalah hakikat mmg ramai benci pajurap kesayangan korang tu. Dia kena puji selama ni pun sbb oran ...

Aminkan doa ni mungkin dgn mendoakan kebahagiaan org lain especially fazura yg chuols benci dan fattah yg chuols dambakan tu jd asbab chuols bahagia dan disayangi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
milafida replied at 3-7-2022 10:09 PM
Pz tu rajin pergi event dah jumpa bertegur la. Faz mana mau pergi event2 ni dah jemu dulu dah mend ...

Dah jemu ke atau mmg tak dapat jemputan??
Dengan rupa mcm tu, gaya tudung selekeh, pakai pulak tudung murahan dia tu, mmg geli lah brand2 besar ni semua nak jemput pajurap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 3-7-2022 10:44 PM
Haha Tiber igs "Kita dgn diri sendiri better" nampak naw sapa akhlak burok

Kan uols. Masa berbaik bukan main i love you...i miss my twinnie dgn kawan2 pondan dia tu terutama rizman. Selalu keluar lepak2. Suami takde rumah gi shooting, pajurap gi keluar lepak dgn kawan2 dia.
Ni tgh ade krisis terus better bersendiri
Nnti dah baik balik, forumers kan kata diorang akan baik semula, haaaa masa tu tunggulah. Hari2 keluar lepak dgn kawan2 dia heret fatima sekali.
Pastu ber igs I miss you, love you babe...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-7-2022 09:34 AM
Dah jemu ke atau mmg tak dapat jemputan??
Dengan rupa mcm tu, gaya tudung selekeh, pakai pula ...

Regardless of what u say, she has her priorities. And looks like her priorities are not attending those functions. Dan dia ikut tempat, tahu nak dress appropriately, tak pernah nampak selekeh, walau pergi hospital utk checkup anaknya pun dia elok je nampak wangi. Sbb tu brand2 besar byk amik dia utk endorsement. Buat endorsement mcm tu lagi masyuk dan worth her time dari attending those functions yg u sebut tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 01:08 AM GMT+8 , Processed in 0.217580 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list