CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 09:36 PM
Tapi si pz dgn nurida tu elok je uols. Berapa kali dah jumpa kat event. Nazzy dgn rr-nurida pun ok ...

Pz tu rajin pergi event dah jumpa bertegur la. Faz mana mau pergi event2 ni dah jemu dulu dah mendonia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 09:36 PM
Tapi si pz dgn nurida tu elok je uols. Berapa kali dah jumpa kat event. Nazzy dgn rr-nurida pun ok ...

Ko ingat pajura tu jahat macam idola kau ke?nak heret semua sekali mcm sskjp?schawal who?bodo kau ni tulip  schawal tu x baik dgn pajura sebab fatah sebab tu tag team dengan lembaga.kau ingat pajura nak biarkan fatah tu dihina2 diperli.schawal pun skrg banyak dh cash.wait and see.jap2 Cuba listkan lah ramai yang pajura x ngam tu kalau ada lah aku nak tau jugak kau kan perihatin.bagus sangat lah jadi kak long kawasan skrg x berani orang nak pijak laki yang kau gila2 tu sampai mental
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 3-7-2022 10:05 PM
Macik tak faham
Depa yang renggang
Kenapa forumer yang panassss

Yang panas tu benak chouls sibuk hal bff pajura tapi laki idola SI pubird kaki  sentap diblock unfollow sesama sskjp  mereka butakan mata saja.sebab tu panas.aku tengok elok je rr bagi komen mature  masa sskjp Cetus perang tag team up igs gaduh pasal pubird  x pulak benak berani komen
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 3-7-2022 06:00 PM
hapoo la korang ni
yang korang kata bermusuh
“cakap baik baik je”

Tu Namanya org yg takde life uols.. Kerja 24jam jaga tepi kain org
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih porumer tu bgitau

Faz perli lah itu lah

Tp bila ada yg tnya bila apa

Satu pun tak dijwb gigih komen lain pula
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Gadoo pulakk dulu bkn main comolot
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 3-7-2022 08:00 PM
Sbb sometimes mmg x gado pun but we outgrow from some people, we drifted away and life is just as  ...

Indeed . Everyone Akan melalui fasa yg Sama.. seiring kematangan umur dan peningkatan usia..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sblum ni pon ramai speku kakafaz gaduh juga dgn nazzy. Tp elok je berkomen nk tgok awang. Dgn RR ni mmg ade bau ikan sbb lgsg takda komen. Tp fazzy xyah la up story ke hape bg krg teka tekuk sgt. Wat lek je sudah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha Tiber igs "Kita dgn diri sendiri better" nampak naw sapa akhlak burok
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 3-7-2022 06:32 PM
.
RMS ada x?

RMS siapa you?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lek lek la..nnt ok la tu.

Dulu pasha dgn fazzy pun pernah tak ngam kan?as time goes by,see… ok je siap support each other lg
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 3-7-2022 10:44 PM
Haha Tiber igs "Kita dgn diri sendiri better" nampak naw sapa akhlak burok

Bgi org yg negative benda simple baik org share pun pikir tetap jahat2.ok lah up benda baik dri share type panjang2 hal omahtang artis lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 3-7-2022 09:57 PM
Aku pun nak share cerita.ada satu igs tu kan kanab kakak lembaga up igs pangil usetad jadi imam pa ...

Kdg2 lalu kat wall ke timeline ig tu, aku pun tak paham ape piyu tu dok ngajar.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mrssultan replied at 3-7-2022 04:09 PM
Mcm kes loff vs anzalna vs tasha shila tue eh? Ohhhh okiesssss.


Aduh setepek! Ada yang lupa ingatan agaknya kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 3-7-2022 10:11 PM
Ko ingat pajura tu jahat macam idola kau ke?nak heret semua sekali mcm sskjp?schawal who?bodo kau  ...

Ingt kan schawal neutral je. Dorang tak ngam dgn Fattah ke Schawal ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 3-7-2022 10:44 PM
Haha Tiber igs "Kita dgn diri sendiri better" nampak naw sapa akhlak burok

Why bother?

Ok lah share benda paedah

Dari bitter msa anibesary up tak puas hati

Dgn netijen viral kan langgar sop

Nampk sgt berdendam dn perangai buruk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 3-7-2022 10:46 PM
Lek lek la..nnt ok la tu.

Dulu pasha dgn fazzy pun pernah tak ngam kan?as time goes by,see… ok je  ...

Fasha dgn Faz pun pernah bff kan dulu. Ingt lg time awal2 kemunculan tu. Lps tu x ngam. Tp now dah okay dah baik dah. Siap Fasha berlakon sekali lah dgn Bamtah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Selingan jap.. Kes dasha sultan tu ape jadi sbnrnya smpi xkawan?  

Ada kes pecah amanah ke kes tikam blkg ke guane.. Kaka bukan fantaik so tatau.. Kuriyus dh lama nk tanya sbnrnya..so anyone come story2 plish! Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 3-7-2022 08:58 PM
Meols paling loveeee gambar ni  manisnyaaa cintaaa

Abis la tolep berzikir sepanjang mlm tgk gmbr ni
Bini tua bini tua patratusribukali
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 3-7-2022 11:31 PM
Abis la tolep berzikir sepanjang mlm tgk gmbr ni
Bini tua bini tua patratusribukali


Pastu lidah tersasol
Tolep Tua Tolep Tua Telor Tua Telur Tua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.084356 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list