CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/Netflix 2022] LITTLE WOMEN - Kim Go Eun, Nam Ji Hyun, Park Ji Hoo, Wi Ha Joon

  [Copy link]
Post time 20-9-2022 10:41 AM | Show all posts
xyla73 replied at 19-9-2022 11:57 PM
Actually 3 beradik ni masing2 ada flaws…they are all annoyed me at certain degrees…In Joo dgn dia  ...

agreed. tiga tiga makcik ni tak gune otak secara full capacity , sorang impulsive when she was getting too emotional, sorang lagi memang takes thinsg at face value tak leh guna otak langsung , asyik fikir takat level here and now. tengok dia boleh pi cakap and sembang dengan Cho Do Il masa kat tempat lapangan yg boleh CCTV capture , stupid or what?

In Hye ni hanya selectively using her god given brain when things are for her gain.  Nampak tak? Dia boleh pulak fikir kalau ade kepentingan sesuatu benda tu kat dia. dia ni paling i benci. sanggup pandang rendah kat family sendirik bila clingiy with the well offs, stupid jugak tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-9-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 20-9-2022 09:48 AM
tapi dlm tiga2 orang ni iols paling geram adik bongsu si in hye ni...adoii..,mmg la bdk2 lagi...tapi ...

Same... antara 3 siblings ni iols paling menyampah tengok Inhye... Park Jae Sang tu walaupun villain takdelah menyampah sangat sebab tau dia jahat... ada ke In Kyung panggil dia, dia ikut family Park Jae Sang... memang lupa diri... masa press conference pun dia ikut jugak...

In Joo & In Kyung even though tak perfect still ingat asal usul... biasalah manusia ada flaws...

Tapi apa pun iols harap Inhye tu dapatlah cari info pasal family Park Jae Sang... sebab dia macam nak tau lebih details lagi pasal family Hyorin tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
BTW masa kat Singapore nanti ada something happen... sebab iols tertengok scene spoiler... yang pastinya iols speku tu salah satu scenario yang Ms Go create..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
No wonder la Great Aunt diorang ni kaya... sebab dia join Jeongron society... tu pun sebelum mati semua fail2 dah kena shred... tak expect pulak Great Aunt ni kena bunuh awal2... so diorang kena handle sendiri la if something happen...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 20-9-2022 08:09 PM
No wonder la Great Aunt diorang ni kaya... sebab dia join Jeongron society... tu pun sebelum mati se ...

Dia kaya sebab buat bisnes real estate…Jeongran Society ada wakil dari almost every fields…military, pengetua sekolah, director syarikat, bank, welfare society, real estate…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 20-9-2022 08:47 PM
Dia kaya sebab buat bisnes real estate…Jeongran Society ada wakil dari almost every fields…milit ...

Yup...
Tapi dia join Jeongran Society ni masa start buat bisnes tu... so banyaklah dia tau pasal Jeongran Society ni... tapi dia takde spill apa pun still kena bunuh jugak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Park Jae Sang ni nak bolot harta tu sorang2 kot... that's why nama2 dalam list geran tanah tu sorang2 mati... include Great Aunt 3 siblings tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 20-9-2022 09:42 PM
Yup...
Tapi dia join Jeongran Society ni masa start buat bisnes tu... so banyaklah dia tau pasal  ...

Iols rasa dia kena bunuh bukan sebab dia tapi because of the 3 siblings…so that diorg hilang tempat bergantung…tapi iols baca somewhere sebab nilah, the 3 siblings ni nanti bersatu balik…harap2nya betullah… if they sit together & brainstorm apa yg masing2 tau, xdelah diorg buat benda2 bodoh tu semua…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Who killed the great aunt/halmoeni?
Masa In Kyung datang cari halmoeni, dia nampak ada org keluar dari kawasan rumah tu, could it be her butler? Masa In Joo datang jumpa halmoeni, the butler still ada sebab dia sempat hidangkan egg liqueur tapi dia dah xde kat situ masa In Kyung sampai…
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 02:09 PM | Show all posts
dalam list Jeongran Society tu ada sorang nama Choi Hee Jae who is missing...
siapa Choi Hee Jae? ada kena mengenakah dgn Choi Do Il?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 03:51 PM | Show all posts
xyla73 replied at 20-9-2022 10:41 PM
Iols rasa dia kena bunuh bukan sebab dia tapi because of the 3 siblings…so that diorg hilang temp ...

yelaa...i harap nnt diorg bersatu laa nnt...masing2 sedar...ni mmg satu ke timur satu ke barat...belum yang degil lagi...kalau tak bole cepat2 keluar dr belenggu family gila park jaesang ni
dlm geram2 dgn inhye nsb jgak la dia tu nak jgak tnya2 hyorin pasal lukisan yg dia lukis tu..atleast bole tau jgak la something kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 03:54 PM | Show all posts
xyla73 replied at 21-9-2022 02:07 PM
Who killed the great aunt/halmoeni?
Masa In Kyung datang cari halmoeni, dia nampak ada org keluar da ...

suspen tul la pasal sapa bunuh aunty...tu...inkyung nampak in joo dh berdarah2...dh jgn nak menuduh kakak dia plak..sbb injoo masa tu pun dah lalok ke apa...sbb cium orkid tu...mmg berhantu tul la orkid ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 20-9-2022 10:41 PM
Iols rasa dia kena bunuh bukan sebab dia tapi because of the 3 siblings…so that diorg hilang temp ...

Oh... tu motifnya... tapi kesian Great Aunt tu kena bunuh... Hopefully 3 siblings tu bersatu la sebab masing2 pun nak tau pasal family Park Jae Sang tu... diorang boleh share info sama2...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 21-9-2022 02:07 PM
Who killed the great aunt/halmoeni?
Masa In Kyung datang cari halmoeni, dia nampak ada org keluar da ...

Yup... dia sorang je keluar dari rumah tu... Mr Choi pun nampak... tak mustahil dia la killer nya... tak boleh percaya dengan orang sekeliling including staff2 tu sebab anytime diorang boleh betray...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 21-9-2022 02:09 PM
dalam list Jeongran Society tu ada sorang nama Choi Hee Jae who is missing...
siapa Choi Hee Jae? ad ...


Maybe dia ni la yang boleh spill pasal Jeongran Society... tak taula bila kemunculan dia... tapi iols rasa dia ni penting jugak sebab dia satu2nya dalam list tu yang still missing...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk sekadar nak bgtau baru tgk epi2
Akan marathon sebelum weekend ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-9-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 21-9-2022 09:50 PM
Masuk sekadar nak bgtau baru tgk epi2
Akan marathon sebelum weekend ni

Sila layan...
Nanti boleh join moyan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry uols semua kalau iols tertekan report...  nak reply tertekan report...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Park Jae Sang dgn bini dia kahwin memang bukan sebab love la kan, macam depa dua ni berpakat kahwin sebab nak capai misi masing². I suspicion boleh jadi bini Park Jae Sang mastermind. Dia ada cakap macam Park Jae Sang tu hamba dia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 12:54 PM | Show all posts
Rahah replied at 21-9-2022 10:15 PM
Sorry uols semua kalau iols tertekan report...  nak reply tertekan report...

report  the  death of Auntie Hye suk ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 05:54 AM GMT+8 , Processed in 0.138768 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list