CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/Netflix 2022] LITTLE WOMEN - Kim Go Eun, Nam Ji Hyun, Park Ji Hoo, Wi Ha Joon

  [Copy link]
 Author| Post time 8-9-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 8-9-2022 11:25 PM
lynn_dmm replied at 8-9-2022 04:49 PM
yes..mmg tgk watak wife park jae sang ni bukan mcm watak sampingan..mesti ada la tu peranan dia... ...


Yup... apa pun iols speku je dulu...
character dia ni suspicious... episode 1 & 2 tak nampak lagi character dia tu... low profile gitu...

Iols tak skip... sebab suka tengok intro tu... clue pasal 3 beradik tu pun ada kat intro tu... mula2 tak dapat decode jugak tapi bila @xyla73 bagitau pasal kuku hijau tu iols rasa connected dengan wife Park Jae Sang...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-9-2022 10:26 PM | Show all posts
Edited by Rahah at 8-9-2022 10:37 PM
mbhcsf replied at 8-9-2022 05:33 PM
hmm, ye ke? Shiseidoooo adehh lama tak dengar cosmetics tu ....masih ade yeeee....hehehehehehehe.. ...


Ye u... ada lagi brand Shiseido ni... tak sangka kan...
Full article here:
https://www.soompi.com/article/1543788wpp/little-women-responds-to-plagiarism-allegations-regarding-drama-poster




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Watak Mr Choi tu iols rasa dia in the middle... villain & bukan... sebab iols rasa dia ni akan jadi partner Injoo nanti sebab kes Hwa Young tu... takkan Injoo nak cari sendiri duit 70 billion tu... dia perlukan someone jugak... Inkyung pulak nak cari info pasal kes commit suicide kes Bobae tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tgk cerita ni tp sbb ada kim go eun ni mcm x semangat nak tgk. tak tau nama makin lama rasa tgk dia berlakon makin bosan.. tgk snapshot jelah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
lonso replied at 8-9-2022 11:48 PM
nak tgk cerita ni tp sbb ada kim go eun ni mcm x semangat nak tgk. tak tau nama makin lama rasa tgk  ...

Iols tengok dia berlakon dalam Goblin jer... ni 2nd time... best pulak tengok acting dia dalam drama ni... masa tengok Goblin dulu iols tak minat sangat... tapi drama ni memang sesuai sangat dia jadi Injoo...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah semua yg bunuh diri tu after cium orkid biru tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
So diorg ada 4 beradiklah sbnrnya…mcm versi asal…cuma versi asal anak no. 3 tu dah besar baru passed away…

Now kita dah tau sikit pasal family Park Jae Sang… Won Sang Woo, the third outcast ni adik-beradik dgn Won Sang Ah, wife Park Jae Sang…iols still x percaya dgn Choi Do Il ni…jgnlah dia betray In Joo nanti…

In Hye, walaupun iols faham kenapa dia buat camtu, still geram jugak kat dia…taulah xnak susahkan kakak2 dia, dia ingat Park Jae Sang bagi scholarship without any costs ke? Very awkward ok, masa interview tu…she’s not their family, kenapa dia ikut sekali?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Annoying betul tengok colleague Inkyung tu... apa masalah dia entah... dia ni macam tak puas hati dengan In Kyung... siap record video supaya In Kyung ni kena pecat...

Untunglah Injoo dapat duit tu... CEO Won suruh spend tapi duit tu slush fund still rasa takut nak guna... wife Park Jae Sang dah suspicious dengan dia mana dapat duit banyak... CEO Won (bil Park Jae Sang) ni je la yang boleh dipercayai dalam family tu... Hwa Young pun cerita kat dia...

Inhye ni still young... tu pasal dia tak fikir panjang... akak dia bagi nasihat pun dia degil jugak... terpengaruh dengan wife Park Jae Sang tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-9-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 11-9-2022 02:11 PM
Adakah semua yg bunuh diri tu after cium orkid biru tu?

Tak clear sangat... Yang iols faham simbolik kematian...

Sorang je kan yang mati sebab cium orkid biru tu... Kim Dal Su... entah bubuh racun ke...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 09:04 PM | Show all posts
some interpretation of In Hye's painting...iols xreti nak interpret benda2 art ni...i'm not from art stream...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 11-9-2022 09:04 PM
some interpretation of In Hye's painting...iols xreti nak interpret benda2 art ni...i'm not from art ...

TQ uols...
Iols takde Twitter...

Masa Injoo yoga tu ada tunjuk certain scene... sama macam interpretation painting...

That's why la Inhye mudah terpengaruh dengan kata2 wife Park Jae Sang... hopefully one day dia sedar kenapa kakak dia nasihat macam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 09:21 PM | Show all posts
pada yg xde twitter a/c, dia kata the first painting represent In Joo...the black shadow behind her indicated that she was constantly haunted by something that happened in the past....



the second painting represent In Kyung..
mcm gambar org menangis...dlm drama ni InKyung digambarkan sebagai seseorg yg susah nak kawal emosi..the color in this painting also has a deep meaning.. green symbolizes ambition, purple symbolizes frustration, and blue represents sadness.


the third picture is the dying sister...lying in a dark forest with a strong wind signifies that she is no longer there...


and the last painting is herself...barefoot, showing her innocence and foolishness..but this can also show how desperately In Hye wants to run away from her situation right now that she doesn't care about the pain she will get...kalau tgk betul2, kaki dia mcm split ke arah yg berlawanan, menunjukkan yg dia confuse,xtau which direction to take, her family or her dream...

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 11:32 PM | Show all posts
OMG...ingatkan Hwa Young bukak akaun bank je utk In Joo, rupa2nya siap beli apartment kat Singapore guna nama In Joo...

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
General's daughter tu closed to hwa young...n now dia mcm nak get closed to in joo. Orkid tu ada kt rumah dia...dia mmg dah tau ke existing condition pd in hye and took the advantage?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 11:55 AM | Show all posts
honeybee1802 replied at 12-9-2022 11:42 AM
General's daughter tu closed to hwa young...n now dia mcm nak get closed to in joo. Orkid tu ada kt  ...

nampak mcm dia took advantage....kalau tak, buat apa dia tunjuk orkid tu kat In Hye?kata family secret, takkan senang2 dia tunjuk kat org luar...

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 12-9-2022 11:55 AM
nampak mcm dia took advantage....kalau tak, buat apa dia tunjuk orkid tu kat In Hye?kata family se ...

Iols epi 1-2 tak tgk sgt...so iols tatau what actually happened kt family general tu n park tu..park ni dulu mcm susah eh?nanti la iols ngk kang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2022 02:26 PM | Show all posts
iols masa tengok ni geram jgak tgk 3 beradik ni tak communicate sesama...hahahaha...sbb mcm injoo n inkyung kan siasat benda yg sama...sabo je laaa....tapi tulaa..agaknya masing2 kan ada hal masing2...baru la epi4 tu ada ckp jgak sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 02:27 PM | Show all posts
kesiannya injoo kena pukul dgn miss GO tu...geram plak iols...sakit tuu...kira sesuai la KGE dpt watak injoo ni,..kena ngn dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 03:09 PM | Show all posts
lonso replied at 8-9-2022 11:48 PM
nak tgk cerita ni tp sbb ada kim go eun ni mcm x semangat nak tgk. tak tau nama makin lama rasa tgk  ...

iols tgk ok je dia berlakon kat sini...kira sampailah jugak emosi dia tu...xtaulah kot uols punya standard tinggi sgt...



Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 03:59 PM | Show all posts
iols confuse sikit pasal masa wife park jae sang tu ajak injoo makan...masa tu kelakuan sama mcm hwa young...akan ada plot twist ka? adakah tu mmg hwayoung?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:11 AM GMT+8 , Processed in 0.126026 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list