CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/Netflix 2022] LITTLE WOMEN - Kim Go Eun, Nam Ji Hyun, Park Ji Hoo, Wi Ha Joon

  [Copy link]
Post time 5-9-2022 11:29 AM | Show all posts
zehra2 replied at 5-9-2022 10:51 AM
laaa masuk bertanding guna lukisan org lain ke... ingatkan dtg ajar melukis.

hmmm...gitulah...mentang2 org kaya gula2kan org miskin guna duit yg x seberapa...
rembat hasil titik peluh org lain...

betul tu...ramai cameo...pelakon hebat2 pulak tu...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2022 11:39 AM | Show all posts
lynn_dmm replied at 5-9-2022 10:57 AM
yg dia masuk dalam bekas kimchi tu baru 2juta kan?

yup, yg cash tu baru 2 juta...
so kenapa hwa young suruh in joo bukak akaun baru?
something fishy there...
ada jugak mention yg hwa young buat plastic surgery before her death...
uols nampak orchid kat kaki dia tu kaler lain?
persoalannya betul ke yg mati tu hwa young?
her suicide note is in typing, bukan tulisan tangan...siapa2 pun boleh taip note camtu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 12:07 PM | Show all posts
Ni dia perbandingan tattoo kat kaki hwa young...kaler mcm sama, yg lain2 xtaulah...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 12:28 PM | Show all posts
xyla73 replied at 5-9-2022 12:07 PM
Ni dia perbandingan tattoo kat kaki hwa young...kaler mcm sama, yg lain2 xtaulah...

haah...sama laaa..hehehe...iols yg mata pinor ke apa...hahhaha...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 12:29 PM | Show all posts
xyla73 replied at 5-9-2022 11:39 AM
yup, yg cash tu baru 2 juta...
so kenapa hwa young suruh in joo bukak akaun baru?
something fishy  ...

iols risau plak kalau bukak2 akaun nama injoo ni..skang ni diorg siasat sendiri kan...takde involve poliss...kalau polis kejab je dpt tau
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada terbaca komen cerita ni ada vibe penthouse. Mungkin sbb ada ukj. Hahaha. Nnti aku tgk yach.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 5-9-2022 09:55 PM

Yeoksi... dah agak drama ni best... pada iols drama ni tak berapa makjang sangat... more to drama...   

Patutlah shooting kat Singapore... orchid ni Singapore national flower...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols speku duit 70 billion tu dah masuk new account In Joo... patutlah Hwa Young tu selamba je guna duit tu sebab duit slush fund...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2022 09:36 AM | Show all posts
so ceo shin mati ka ek ending epi 2? takkan awal nau..tp masa ni dia pun dh give up kan..dia nak ngaku salah...sbb ada org atas yg dia ckp tu...adakah park jaesang?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 09:48 AM | Show all posts
lynn_dmm replied at 6-9-2022 09:36 AM
so ceo shin mati ka ek ending epi 2? takkan awal nau..tp masa ni dia pun dh give up kan..dia nak nga ...

dah jatuh camtu matilah, apa lagi...i guess org atas tu tau yg dia nak gi jumpa prosecutor...
tapi camna org tu tau? mesti ada spy kat mana2...

so far choi da il tu yg work closely dgn both director shin & hwa young...
perlukah kita jadi suspicious kat dia?

iols xnak dia jadi villain...iols nak dia support in joo...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 10:21 AM | Show all posts
xyla73 replied at 6-9-2022 09:48 AM
dah jatuh camtu matilah, apa lagi...i guess org atas tu tau yg dia nak gi jumpa prosecutor...
tapi ...

alamakk wi  ha joon jahat ke .. alaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 02:47 PM | Show all posts
xyla73 replied at 6-9-2022 09:48 AM
dah jatuh camtu matilah, apa lagi...i guess org atas tu tau yg dia nak gi jumpa prosecutor...
tapi ...

ha kan...sbnarnya watak choi ni pun sesuatu...bole jadi suspek...nak kata dia nak tlg in joo pun tak jgak...tapi taknak la choi jadi jahat....betul...kita nak dia tlg and jd couple ngn in joo...hheehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 09:13 PM | Show all posts
Ada siapa2 perasan x dia sebut nama yoo jae suk dlm ni...'just like how yoo jae suk is yoo san seol'...tapi Netflix translate lain...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 6-9-2022 09:39 PM
xyla73 replied at 4-9-2022 11:55 PM
haha..nasib baik song joong ki bukan in joo punya duda...
cameo jadi tukang jual kasut je rupanya  ...


Yup... memang kasut Jimmy Choo... iols mula2 tengok macam familiar tulisan tu... tapi apasal nama Italy... rupanya memang brand Jimmy Choo...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-9-2022 09:13 PM
Ada siapa2 perasan x dia sebut nama yoo jae suk dlm ni...'just like how yoo jae suk is yoo san seol' ...

Perasan... agaknya translator ni tak kenal Yoo Jae Suk... tapi mustahil pulak... kalau Korean - American pun mesti kenal dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih tengok family 3 beradik ni... hutang appa pun Injoo & Inkyung kena bayar... omma diorang lepas tangan je lepas ambil duit trip Inhye... tapi iols suka tengok diorang sebab diorang semua bijak & talented...

Injoo - walaupun dia outcast tapi colleagues dia background bukan calang2...

Inkyung - pernah invest stock great aunty dia sampai berhasil dapat 70 milllion tak silap...

Inhye - dapat masuk best art school & scholarship...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-9-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Based on kes Hwa Young, kes Bobae & lukisan Inhye ni iols rasa higher ups orang yang sama... yang pasti ada kaitan dengan Park Jae Sang... kes Hwa Young ada orchid & Kim Cheol Seong accident ada orchid... Inhye pulak berkawan dengan anak Park Jae Sang... shameless betul ye Park Hyo Rin ni... padahal bukan dia yang lukis portrait tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 6-9-2022 10:03 PM

Kejap jer watak director Shin ni... Oh Jung Se berlakon 2 episodes jer...

Iols rasa stiletto merah tu pun bukan director Shin yang hantar... entah2 culprit ni guna nama director Shin...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nak tengok next episode & spoiler scene...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 10:06 PM | Show all posts
ada  yg komen kalau nak tau apa jadi dlm drama ni tgk intro...kalau tgk betul2 dlm intro ni ada tangan perempuan dgn kuku hijau..adakah itu clue siapa di sebalik semua ni?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.138304 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list