CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: ultra78

[Politik] PM tanggung masalah negara kerana menteri PAS ‘cap ayam’, dakwa Nur Jazlan

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 11:00 PM | Show all posts
Terlalu membazir duit negara ternak pas dalam kerajaan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp buat2 tergezutt pulek??..bukanke Mail sendiri yg lantik eddy bawang x guna tu jadi menteri demi nk sokongan pas utk dia jadi piyem???
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:13 PM | Show all posts
PM tu sendiri kata dia hanya PM Barisan bukan PM semua party ketika kena sound, katanya segelintir saja. Dia lupa apa  dia baca waktu junjung Al Quran masa  angkat sumpah sebagai PM.
Baik PAS baik gagasan PM, sama saja tak berguna 1 sen merah
hopeless
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya the whole cabinet pun tak perform... Tapi demi untuk tutup aib sendiri, terpaksa la cari kambing hitam untuk dipersalahkan agar kelemahan sendiri tak kelihatan... Ikutkan menteri & timbalan menteri PAS berapa orang saja berbanding UMNO yg bukan saja ramai malah memegang portfolio2 paling penting.. Even PM pun dari UMNO juga. So nampak tak perangai jijik UMNO bila bergabung dengan parti2 lain? Time sedap dia nak claim semua. Time problem, semua dia tolak kat orang. Time desperate, dia jadi lemah lembut nak kawan ngan orang. Time kuat, dia punya berlagak tu sangat dahsyat.

PAS pulak, bodoh & bangang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:10 AM | Show all posts
Satu kabinet tue memang tak guna sesen pun! Berambuslah mekomer, malas nak polemik2 banyak weols taknak amik taw ngkaw punya masalah! Farghh YOU!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:17 AM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 3-7-2022 09:03 AM
tak nak
nak undi parti tak cebok berak DAP gak

Alaaa xnak, nk bosskurap kaki songlap jugak! Beliau kan hebat melindungi melayu. Undi lah bosskurappp!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:40 AM | Show all posts
tu la pas.... jadi pelampong lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:00 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
X kompenten ni menteri dr parti lain pun rmi je x kompenten. Kelulusan akademik pun blh diragui.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:25 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 4-7-2022 08:17 AM
Alaaa xnak, nk bosskurap kaki songlap jugak! Beliau kan hebat melindungi melayu. Undi lah bosskura ...

nak undi parti tak cebok berak DAP gak!!!!!!!


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
naya..menteri pas jaga alam sekitar pon kena kambing hitam..

lain kali lantik lobai jdi menteri kewangan la klu nak salahkan pon
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak bayar gaji dan elaun cthnya duta asia barat yg tak contribute pun pada negara mmg masalah negara lah juga. Lepas tu terpaksa cut subsidi. In the end, rakyat marhaen jugak yg tanggung kesan nya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:18 PM | Show all posts
iols dr dlu x nmpak apa function parti pas selain drpd menonggeng agama dan memecahbelahkan ummah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayam lagi jauh nilainya berbanding spesis parasit
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:56 PM | Show all posts
kah..kah..menteri PAS yg 3,4 orang tu yg disalahkan..hahahaha....bodohnya
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:36 AM GMT+8 , Processed in 0.077122 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list