CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah jeri sekandar ckap nanti dia nak bg peminat tengok azra sampai muntah2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Mau sasau acik jeri kena tipu sambil muntah uwek2
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi... beginilah episod lara kesah percentaan pak jerry... kelli.. gelak guling2 bangkali..
F buleh menarik nafas lega.. sambil berbisik adan uke..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:31 AM | Show all posts
kalau la betul catfish ni sama dengan catfish yang sebelum-sebelum ni... yarabi. tolong la bertaubat. gila la ko sampai semua retis ko nak scam. apa tah seronok sangat menipu retis sampai gilakan fake personality ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:34 AM | Show all posts
ketupatnasi replied at 2-7-2022 11:55 AM
Jeri ngaku dh jumpa parents bebi eberiting 24hb ritu kt portal gossip mana ntah. Korang nk tgk muka  ...

Iolls nak speku si Jeri pon sebenarnya temberang. Saja create story sebab yelah dah heolls need 2 lies to cover the 1st lie.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:09 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
igetso replied at 3-7-2022 10:20 PM

Hahhah
Siapa buat ni?
Kreatip sunggoh.la..
Pernah order baju zanzea kat lazada.gini lah dapatnya..
Order saiz L nampak cm.labuh
Sampai2 senteng atas bontot je..jilaka...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:05 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 01:44 AM
@ifanonline : Bace posting ateh ni.  Setuju?

tak setuju!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:20 AM | Show all posts
makadek replied at 3-7-2022 11:51 PM
FT ngan wife pernah jumpa maya darina cer tunjok lat ft tah2 org sama

Nak tergelak iolls bila ingat balik FT penah kena dengan Maya Darina. Nak jumpa sekali dah matiii daaa... Tapi ada pulak kakak ke adik ek pada Maya Darina muncul sambung drama untuk FT
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:20 AM | Show all posts
chinta89 replied at 3-7-2022 04:27 PM
yes btl.. kes catfish ni hangat jgk kan. pahtu kes si pekin dgn model internasional dia tuh pun ber ...

si  pekin bercinta dalam non existant model tetiba kawin dgn mona ellen. jgn pakcik jeri bercinta dgn non existant datuk seri doktor .. tetiba dapat jodoh dgn emilia henderson pulak. aiyo.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:32 AM | Show all posts
datuk seri azra ni iras bandi amok versi perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:33 AM | Show all posts
auntyonion replied at 2-7-2022 09:25 PM
Kat melowdey pn acik F dah gelak..lepas kantoi ni meils memang bayang acik F gelak guleng2 lah  ...

berganda-ganda lawa si F dari bandi gegerl ni ni pujian yer, bukan body shaming
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:34 AM | Show all posts
Klassie replied at 4-7-2022 07:55 AM
Patutlah jeri sekandar ckap nanti dia nak bg peminat tengok azra sampai muntah2.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Adoi kelakar, betullah tuh kannn
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:35 AM | Show all posts
toksri jera maieberithing ni pun pada aku tak salah mana...it's pakjeri komodo yg started the fire

somemore rasanya si toksri jera ni takde scam duit kan;ntah2 duit dia yg terlepas ke komodo
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:36 AM | Show all posts
pittjie replied at 4-7-2022 10:20 AM
si  pekin bercinta dalam non existant model tetiba kawin dgn mona ellen. jgn pakcik jeri bercinta  ...

mintak dijauhkan emelia tu kemain cantik
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:39 AM | Show all posts
judicata replied at 4-7-2022 08:31 AM
kalau la betul catfish ni sama dengan catfish yang sebelum-sebelum ni... yarabi. tolong la bertaubat ...

maya org lain,tokseri jera org lain di sebalik tabirnya ya  kalau ikut trofi, maya bertiang2 la tinggalkan si tokseri... mangsa maya nama2 besar masa kejadian, yang si komodo ni up balik pun sebab kes cerai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:44 AM | Show all posts
Klassie replied at 4-7-2022 07:55 AM
Patutlah jeri sekandar ckap nanti dia nak bg peminat tengok azra sampai muntah2.

ingatkan literally muntah sebab nak supply pics banyak2, rupa2nya memang dia benar2 maksudkan to tokseri jera, i have nothing against you or your looks...it's all about komodo...mcm siapa tah cakap sebelum ni, sebab si komodo kemain marah ke F trigger dia utk keep digging pasal u. u go girl, cuma lain kali berguru dengan sis maya yer rule of thumb: "if it's too good to be true; it probably is" kata org kampung....takpayah lah beriya profilekan diri tu top notch in EVERYTHING....tu yg cepat kantoi tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:50 AM | Show all posts

awal yer kifarah untuk awak
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:54 AM | Show all posts
covidisreal replied at 4-7-2022 10:39 AM
maya org lain,tokseri jera org lain di sebalik tabirnya ya  kalau ikut trofi, maya bertiang2  ...

retis kalau tak kena scam dengan ikan keli memang tak sah kan? aderrrr je yang tertipu esp lelaki desperate nya lahai nak pompuan yang konon cantek, lawa berkerjaya, kaya nakkan dia. adeh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:20 AM | Show all posts
iols btol2 terhibur la bace bebenang ni.. dr benang sana polow smpai la da terbongkar profil acik gundu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.090649 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list