CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 02:39 PM
Ini la kes yang paling menggelikan hati pegawai penyiasat sepanjang PDRM ditubohkan..

Berlapis2 sticker nak tutup info. Private and confidential sangattttttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 09:03 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 09:11 AM
@mamaneesa : I share posting U ye..

mesti malam ni datin jerry mengamuk xdpt  geli2 OTP sampai kul 5 pagi sbb datok tgh huru hara

kol kol xangkat
esok datok meninggal dunia je lah kne kanser skrip biasa catfsih utk tamatkan drama

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah pape ar acik pija ni buat report mewakili staf beliau yg tiga tu - azra diera, VH & sis laila. 3 individu tu takde IC ke nak buat report sendiri? Masa netizen teka VH tu acik tudung tu eh ko senyap pulak. Ntah2 acik tudung tu yg pinjam kan resume dia bukannya acik pija. Acik tuttyfruity ni I rasa cam dah xde je sbb sampai skrg takde munculkan diri, padahal dia yg beria nak cari acik fiza ni. Acik fiza pon takde buat report polis pasal acik tuttyfruity tengkujuh tu yg haplod gambar2 muka dia padahal acik tuttyfruity la punca.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 3-7-2022 09:17 PM
Ntah pape ar acik pija ni buat report mewakili staf beliau yg tiga tu - azra diera, VH & sis laila.  ...

Acik tuttifrutti tu bukan zantan ke weh?  Katenye bini dia dulu namenye Azean kawen 6 taon tarak anak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 08:02 PM
Memang heartless dia buad kat Kaka F..  Elok pon Melodi haplod audio tu.

khuenzzzzzzz
hanya mampu jerit KIFARAHHHHHHH!! kat acik jeri
acik ellie susah payah minum air basuhan kaki
bewok ni berpoya2 kat belakang
sekarang acik f dah tak nak ada apa2 kaitan
acik bebi gundu pulak catfish heol
moga tobat laaa acik jeri oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bersangka baik mungkin azra diera ni dah overhaul rupa dia, dah kuruskan badan jadi selim melim. Sebab gambar kat blog tengkujoh tu pun tahun 2013... almost 10 years... mungkinlahhhh sekarang dah lawa sikit sebab tu la pak azri tergila2kan dia.
Tapi kalau dah lawa pun, kalau kaki kencing tak guna juga ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 05:31 PM
baju merah ke baju biru??

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:22 PM | Show all posts

barbie arr wei.. ada je buat meme khuueeeeeeeenszzzt


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 3-7-2022 11:41 AM
Sama tapi tak serupa

ni muda sikit
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Noks leh buat summary penuh muka depan sekali
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar ori sari pinterest dan fb orang erebbbb mungkin...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2022 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 4-7-2022 02:02 AM
borne replied at 2-7-2022 09:09 PM

Boley tak sesape tag reporter Melodi ni sekadar kasi tau that she had been validated:

Yang ni tulisan Turkiyë:
https://www.pinterest.com/pin/ab ... 251216485444254278/


https://m.facebook.com/200415119 ... ype=3&source=48

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-7-2022 01:58 AM
Boley tak sesape tag reporter Melodi ni sekadar kasi tau that she had been validated:

Yang ni tuli ...

Hilang pulak fb azra ..hahhahaaha tadi pagi kemain gigih on balik semata2 nk tunjuk repot polis

Haiii mai hari ni lesap dh...gahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-7-2022 01:58 AM
Boley tak sesape tag reporter Melodi ni sekadar kasi tau that she had been validated:

Yang ni tuli ...

Tadi yg iols perasan dp azra ni guna gambar ni 29 nov 2017... Fb turki tu tahun 2018 kan... Yg pinterest xtau bila

So makna kata ada lgi dari sumber lain gambar DP tu

Mebi tahun 2016 atau 2017 punya
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
malunya ikan keli kantoi
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-7-2022 01:58 AM
Boley tak sesape tag reporter Melodi ni sekadar kasi tau that she had been validated:

Yang ni tuli ...

Waa dah dpt pic gugel tu. Trbaik la sista. Mana nk konar baring lg acik azra laila fidza
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-7-2022 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 4-7-2022 02:40 AM
suterabiru123 replied at 4-7-2022 02:10 AM
Hilang pulak fb azra ..hahhahaaha tadi pagi kemain gigih on balik semata2 nk tunjuk repot polis

H ...

Nah:


https://www.facebook.com/people/Azra-Diera/100007791797657

Dah poof!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kaka Ellie cari nafkah pun kau tarak bersyukur lagi kau flirting macamlahhh kau yittew hensemm namatey hakekatnya kau memang manusia kufur nikmat ye bewak komodo...suruh le kaka Ellie halalkan segala makan minum ngko Dan maafkan segala perbuatan kau tu yg bg kaka Ellie jadi hulk selamanni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2022 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
suterabiru123 replied at 4-7-2022 02:13 AM
Tadi yg iols perasan dp azra ni guna gambar ni 29 nov 2017... Fb turki tu tahun 2018 kan... Yg pin ...

Ye sis.  Banyak sangat photo sharing websites yang dah bungkos.  Aku ingat lagi Multiply.  Before that Yahoo Photos tapi members diberi tempoh migrate ke Flickr.  Mase Multiply kene tu aku pon tepok dahi.  Aku ade berbelas pages situ.  Hampegas betol..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 3-7-2022 08:19 AM
Jadi x nikah????

Semoga nikah ler. Nanti malu pulak derang berdua sebab kantoi menipu dan tertipu.

Abg Jeri pon tak pilih paras wajah dan body. Yang penting boleh tampung kehidupan berdua.

Semoga berbahagia lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 07:12 AM GMT+8 , Processed in 0.089938 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list