CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 3-7-2022 01:31 PM
Ceh! Yg dia tu tipu darjah kebesaran, phd, nama tak pulak dikesahkan? Mohin tengkujuh tutty fruitt ...


Yg pasti ,dia dah kecut. Buat apa report kalau gambar tu bukan dia? 1st time yg achik forum Salah teka gambar,dia boleh senyap aje tak report cuma kelam kabut delete segala bukti.
Tpi bila Kali ni gambar gundu yg achik forum dapat terus dia buat report.
Maklumla bukan takat gambar,kisah dia dgn tengkujuh tu secara tak sengaja kita dapat.  Ks tipu nama guna tengku la kerabat kedah lah. Nak delete tak boleh sebab blog org
Ai harap polis csi dia pulak.. jenggg..siapa yg kena
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 3-7-2022 05:39 AM
Yg pasti ,dia dah kecut. Buat apa report kalau gambar tu bukan dia? 1st time yg achik forum Salah  ...


Sebenarnya masa tunjuk gambar bertiga dgn rozi rashid tu, iols dah terdetik yg gundu tu jera (iols nak claim jugakkk). Tapi sebab ada gambar perempuan berhijab depan superbike tu yg buatkan kita semua percaya itulah jera nya. Yg herannya, ada juga website hiburan picisan yg pick up tred ni lepas tatod bukan tred. Apa akak berhijab tu tak kisah ke gambar dia dipergunakan? Sorang family atau kawan akak hijab tu pun tak muncul nafikan. Pelik di situ. Jera & jerry ni sama2 je bullshit. Macam ass ass sohai, nak saman orang tapi nak lawyer pro bono. Berangan is cheap.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 02:39 PM | Show all posts

Yang Pasti

Ini la kes yang paling menggelikan hati pegawai penyiasat sepanjang PDRM ditubohkan..



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 3-7-2022 12:58 AM
Amboiii ko sis alex, ni kira an attempt menghasut aku utk bikin panas kat sini ke  tp heran j ...

Kau tu bukan boleh org cari pasal dgn ko.ada je gamba kantoi ntah celah mana ko dapat.tapi aku pasan sejak ko claimed  jumpa pic sarah tu gundu .hilang terus la minah tu  di porem ini
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 02:39 PM
Ini la kes yang paling menggelikan hati pegawai penyiasat sepanjang PDRM ditubohkan..

Patutnya dia report ssm sebab jual info kampeni dia .. bayar online, boleh download terus.
Sekarang benarlah bagai di kata, azra ni gunduu hahaha bloody catfish
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:27 PM | Show all posts
Edited by chinta89 at 3-7-2022 04:30 PM
KarinaKapur replied at 2-7-2022 10:03 PM
Ingat tak dulu forummer londehkan gf pemain bola asrarudin..apa dia ckp lepas tu, jgn ganggu dia,nnt ...

yes btl.. kes catfish ni hangat jgk kan. pahtu kes si pekin dgn model internasional dia tuh pun bertahun ganti disember x nikah2 last2 berjodoh dgn Mona Allen.

dan skg turn Azri plk....... ingatkan zmn moden ni dah xde la kena tipu bodo2 gtu tp hermmmm
ex laki erra engku emran pun pernah kena catfish kan tp mcm x lama kejap je pahtu senyap.



Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 08:59 PM
apa ilmu dia pakai agaknya ye as??

Ilmu madu tiga abang jamil lerr..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 02:39 PM
Ini la kes yang paling menggelikan hati pegawai penyiasat sepanjang PDRM ditubohkan..

Abis laaaa..semua pc dan hp warga porum akan kena usung ke bukit aman...tak tauuu..hey hey tak tau...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-7-2022 04:46 PM | Show all posts

Sis

Edited by tumpanglalu74 at 3-7-2022 04:48 PM
orkidorkido replied at 3-7-2022 03:54 PM
Patutnya dia report ssm sebab jual info kampeni dia .. bayar online, boleh download terus.
Sekara ...

Memang Pak Jeri ade jumpe 'Azra' tu.  Tapi entah sape la yang memuncolkan diri kat rumah dia tu..  

Dah heboh kata ade PhD, dapat Datuk Seri pastu bila netizen nak pastikan kesahihannye, netizen pulak yang salah?  Kitorang ni buad public servis je.  Kalo tekaan kitorang betol, maka betol la.  Kalo tekaan kitorang salah, maka ko perbetolkan la dengan MENUNJOKKAN MUKE KO.  Yang pastinye Pak Jeri takkan jatoh hati kat acik gundu yang ade nama syarikat kat SSM tu.  Bila orang dah dapat nama, hanye perlu Google aje pon boley terjumpe blog bekas kekasih dia akudantengku.blogspot.com yang pegi pampangkan nama penoh dia tu.  Then crosscheck kat Facebook, orang yang sama ade dalam gambar2 event yang melibatkan nama syarikat tu.  Bingo..

Tapi sape yang Pak Jeri cintan-cintun asyik-masyhuk tu hanye Pak Jeri saje yang tau..

Tapi pulak bunyi sora dalam fon tu sah je ke orang yang sama?  Duhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap nak tanya, pak jeri pernah bagitahu media yang gf tok seri baby dy tu anak dara/xpernah kahwin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
So....kiranya sequel dari catfish dulu2 jugak ehhh?? Heroin sama..?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetyroses replied at 3-7-2022 04:47 PM
Jap nak tanya, pak jeri pernah bagitahu media yang gf tok seri baby dy tu anak dara/xpernah kahwin k ...

https://fb.watch/e157O2rRoW/

Min 4:49
Umur 43 tahun, dia tak pernah kawen.
-Azri Roadtax-
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Adan uke azra & azri. Kawen jela betul2 sekufu dah tu catfish dan bewok jangan musnahkan hidup org lain. Loser sangat real life sampai fake utk tipu org lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 3-7-2022 05:03 PM
https://fb.watch/e157O2rRoW/

Min 4:49

Waa tq2.. Kira dy menipu status jugak la. Sebab dalam blog tengkujuh tu cakap ada anak perempuan.

Banyak betul persoalan yang tok seri baby ni kena jawab. Yang paling penting persoalan kenapa HH yang buat polis repot. Ni kira polis repot berkumpulan ke apa.

Lagi satu memang hujung ayat repot tu kena ada sekian terima kasih ke. Macam baca ucapan pulak rasa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 02:39 PM
Ini la kes yang paling menggelikan hati pegawai penyiasat sepanjang PDRM ditubohkan..

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 02:39 PM
Ini la kes yang paling menggelikan hati pegawai penyiasat sepanjang PDRM ditubohkan..

Kaka tompang ko mmg bikin line panas nambah ngajingkan tok barbi hangin lintang pokang kawan tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
seiras ZuraLoveAmir yg popular kat TikTok ????
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tsui87 replied at 3-7-2022 07:11 PM
seiras ZuraLoveAmir yg popular kat TikTok ????



Sama tapi tak serupa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
keciannnn acik jeri
dikocok2 cintanyaaaaaaa
acik f ko nak terajang, acik bebi pulak catfish
demnnnnn
patut laaa orang tua senang kena scam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 3-7-2022 07:48 PM
keciannnn acik jeri
dikocok2 cintanyaaaaaaa
acik f ko nak terajang, acik bebi pulak catfish

Memang heartless dia buad kat Kaka F..  Elok pon Melodi haplod audio tu.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 07:05 AM GMT+8 , Processed in 0.080519 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list