CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 09:08 AM | Show all posts
not bad....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-7-2022 09:11 AM | Show all posts
awex^returns replied at 2-7-2022 05:39 PM
Tolong buat sinopsis penemuan identiti babi ara eh.. bebi ara kat first page untuk reference yach

...
@mamaneesa : I share posting U ye..
aduhai...lawaklah. apa2 pun acik porem bab csi mmg hebat! hahaha

hasil skodeng fb azra diera, terjmpa komen dia sbg VH (stands for Vidrio Herrisa). then hasil google terjumpa wiki VH ni ada list novel2 yg dikarang. salah satu novel tu membawak ke penemuan blog sis laila dan dlm blog tu ada gambar sis laila bersama dgn rozie rashid. kat ctu jugak terjumpa nama company sis laila ni iaitu maxima concept management. lalu porumer pitera beli ssm company ni, keluar la nama hafidza hanim abdul hamid, ic 09 (perlis). hasil carian nama hafidza ni terus jumpa gambar2 beliau yg sebenar...orgnya persis seperti yg dlm gmbr dgn rozie rashid tu. hafidza juga penah catfish seorg duda selama dua tahun, lalu mengesahkan lagi hafidza adalah org yg sama dgn Datuk Seri Dr Azra Diera Abdul Hamid...sekian sinopsis dari saya, kalau salah sila betulkan

kini, fb azra, wiki VH, dan blog sislaila telah ghaib, hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:54 AM | Show all posts

tahniah datin jerry
chubby is awesome
byk ayaq.. kochak kochak kochak chak chak


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:11 AM | Show all posts

dimaklumkan datin seri ezra telah kembali kerahmatullah akibat kanser otak
jenayahnya akan dikebumikan di alice springs ostololia



Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Desanya muka tok seri azra diera
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 2-7-2022 05:17 PM
Kaka sarah kah?

Ahhhh sudahhhh..takkan sarah82 penulis nobel
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 3-7-2022 08:19 AM
Jadi x nikah????

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
borne replied at 3-7-2022 10:20 AM

BIAWOOOOOKKKK TUA TAK SEDAR DIRI...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 11:20 AM | Show all posts
wowwww... tak sangka

dubuk masih menanti untuk dibela...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:24 AM | Show all posts
korang cakap ni Sarah yang jaga orang sakit tu ke? takkan la dia gemuk, dubuk pernah tengok jari dia panjang runcing cantik.. di mana dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn lupa p minang....dato seri jeri....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah...Jabatan Netizen Cari....siasatan hingga ke akar umbi....terbaeekk....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:34 AM | Show all posts
iyelah kawin jelah pak jeri... moga aman bahagia..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 12:56 PM | Show all posts

Beautiful Nara Sebut CARI

Edited by tumpanglalu74 at 3-7-2022 01:26 PM
makadek replied at 2-7-2022 07:57 PM
Baru la aku fahammmmm entah2 dia kannnn
Bagi noobs macam aku, di Twitter tu yang konfem kene dengan Maya Darina tu adelah Bam Peja T, Bam Pierre & Bam Pekin.  Main tu, dia boley mainkan orang2 bijak macam dorang..  Kalo takat Pak Jeri generasi tuwe bute smartfon ni ape le sangat bagi dia.

Okay, thanx Beautiful Nara:

Sekumpulan Netizen di Forum Cari telah membuat penyiasatan mengenai Isabelle Iman. Bukan saja tidak pernah menunjukkan gambarnya, Iman dipercayai menggunakan perisian atau aplikasi untuk menukar gambar sebenar selebriti menjadi seperti lukisan. Dia juga didapati menggunakan gambar-gambar dari Instagram seorang model Czech, Sebina Plestilova di Instagramnya.

Malah gambar jari Iman Isabelle juga kelihatan gempal dan tidak seperti jari seorang model.

Setelah dikantoikan di Forum tersebut Isabelle Iman telah hilang dari Instagram. Baru-baru ini wartawan Raja Mawar dari Berita Harian juga mencabar Pekin Ibrahim membuktikan kewujudan Iman melalui satu kolum tulisannya, bagaimanapun cabaran itu masih belum disahut. Mengapa Isabelle Iman menghilang? Anda rasa? –amazingnara.com

Sumber: Sophie Al-Yahya, Forum Cari

https://beautifulnara.com/lima-cerita-cerita-catfish-yang-menggemparkan-malaysia/

Mohon tambah list buboh Datuk Seri Dr Bebi My Everything pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
borne replied at 3-7-2022 10:20 AM

wow janji sehidup semati ke bang
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 2-7-2022 04:45 PM
copy dr forumer annadonna

Ni ayat sheols diikuti ss police report

Ceh! Yg dia tu tipu darjah kebesaran, phd, nama tak pulak dikesahkan? Mohin tengkujuh tutty fruitti bangkit drp kuburan & smash bebi ara.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 3-7-2022 04:59 AM
wow janji sehidup semati ke bang

Dengar suara jeri ni pun macam lalok je. Yg dikendong berciciran (F), yg dikejar tak dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 3-7-2022 12:45 AM
copy dr forumer annadonna

Ni ayat sheols diikuti ss police report

Kenapa iols xtakut pon..hahahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 3-7-2022 01:31 PM
Ceh! Yg dia tu tipu darjah kebesaran, phd, nama tak pulak dikesahkan? Mohin tengkujuh tutty fruitt ...


Yg pasti ,dia dah kecut. Buat apa report kalau gambar tu bukan dia? 1st time yg achik forum Salah teka gambar,dia boleh senyap aje tak report cuma kelam kabut delete segala bukti.
Tpi bila Kali ni gambar gundu yg achik forum dapat terus dia buat report.
Maklumla bukan takat gambar,kisah dia dgn tengkujuh tu secara tak sengaja kita dapat.  Ks tipu nama guna tengku la kerabat kedah lah. Nak delete tak boleh sebab blog org
Ai harap polis csi dia pulak.. jenggg..siapa yg kena
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 3-7-2022 05:39 AM
Yg pasti ,dia dah kecut. Buat apa report kalau gambar tu bukan dia? 1st time yg achik forum Salah  ...


Sebenarnya masa tunjuk gambar bertiga dgn rozi rashid tu, iols dah terdetik yg gundu tu jera (iols nak claim jugakkk). Tapi sebab ada gambar perempuan berhijab depan superbike tu yg buatkan kita semua percaya itulah jera nya. Yg herannya, ada juga website hiburan picisan yg pick up tred ni lepas tatod bukan tred. Apa akak berhijab tu tak kisah ke gambar dia dipergunakan? Sorang family atau kawan akak hijab tu pun tak muncul nafikan. Pelik di situ. Jera & jerry ni sama2 je bullshit. Macam ass ass sohai, nak saman orang tapi nak lawyer pro bono. Berangan is cheap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 09:11 AM GMT+8 , Processed in 0.080731 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list