CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tumpanglalu74

Inikah Datuk Seri Dr Azra Diera Binti Abdul Hamid? ~ Profail Fake! Melodi - 1, Azra - 0 ~ Facebook Ade Balek!

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 12:45 AM | Show all posts

alaaaa xde efbie..sho shadddd
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-7-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 10:46 PM
bole la F pulangkan pakoo buah keras sambil nyanyi lagu PULANGKAN kohkohkoh

Eh, memang Pak Jeri berlakon pilem ponti sundal tu la..


https://youtu.be/fPvwrjUU8sA
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-7-2022 12:24 AM
report polis utk ape tu...motor heshe masuk longkang?pangkat datok seri heshe kena curi? hahahah ...

copy dr forumer annadonna

Ni ayat sheols diikuti ss police report

Take note kepada kalian yg berusaha keras nak huru harakan kehidupan org lain.. Kami dah byk sabar dgn caci maki dan fitnah kalian.. Pihak berkuasa telah menjejaki semua yg post, komen dan menyebar fitnah ni.. Yg memulakan forum, YouTube dan apa sahaja fitnah yg berkaitan pun telah dijejaki.. Mana2 screenshot dlm kelas penulisan skrip juga akan diambil tindakan undang2... Kalian sedang membunuh hidup org lain.. Mengaibkan dan mengainaya org yg langsung tak ada kena mengena dgn hidup kalian.. Tak padam dan mintak maaf, terima tindakan undang2 dr kami..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 3-7-2022 12:54 AM
Normabaru replied at 3-7-2022 12:27 AM
dik Tumpang..awat link kat page depan tu xblh tgk..dia tulih dh expired..smallpdf tu


Nah sisturr:

http://akudantengku.blogspot.com ... ruari-2013.html?m=1

Then tetibe that guy macam marah pulak:
http://akudantengku.blogspot.com ... mid-tengku.html?m=1

Mana la tak marah kalo dia mengaku bapak dia anak sotan Kedah:
https://ms.m.wikipedia.org/wiki/ ... um_Sultan_Badlishah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 3-7-2022 12:45 AM
copy dr forumer annadonna

Ni ayat sheols diikuti ss police report

Huru-hara kan ape, orang kata tinjeri kena catfish jer
Adan uke
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:58 AM | Show all posts
alesandra replied at 2-7-2022 10:10 PM
calling...calling @Orenn1

Amboiii ko sis alex, ni kira an attempt menghasut aku utk bikin panas kat sini ke tp heran jugak mana menghilang acik sarah82 gems kita yg super havocc tu, hilang teruss yach, ke dah hanyut masa banjir ritu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 12:48 AM
Nah sisturr:

http://akudantengku.blogspot.com/2013/02/hari-terakhir-4-februari-2013.html?m=1

Yg bgus nya acik zera ni sayang beno ayahnya khensss...

Tak pernah tukar nama ayahnya abdul hamid tu .

Cuma masa dia scam si duda 1.0 tu dia tambah tengku n thani je kat blkg...

Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 12:48 AM
Nah sisturr:

http://akudantengku.blogspot.com/2013/02/hari-terakhir-4-februari-2013.html?m=1

Pearljam ni suka makan tutti fruti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 01:05 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 02:45 AM
Eh, memang Pak Jeri berlakon pilem ponti sundal tu la..

yeeeee...sebab itulerrr kaka sebut kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:07 AM | Show all posts
pocongkiutss replied at 3-7-2022 02:45 AM
copy dr forumer annadonna

Ni ayat sheols diikuti ss police report

hahahahaaaaaaaaaaaa gelak guling2 kaka norm baca mcm budak dajah 5 tgh bg amaran kt budak dajah tiga...


ko ingat sikittttt...aku dajah lima..ko baru dajah tiga...respect sikiiitttttt...kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:08 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 02:48 AM
Nah sisturr:

http://akudantengku.blogspot.com/2013/02/hari-terakhir-4-februari-2013.html?m=1

oooo gitu....

heheeee


masheh ampaaaa...sudi tepekkn..muah ciked!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-7-2022 01:07 AM
hahahahaaaaaaaaaaaa gelak guling2 kaka norm baca mcm budak dajah 5 tgh bg amaran kt budak dajah ti ...

Dia nak saman based on apa

Fitnah? Celah mana fitnahnya

Ke nak saman sbb menganggu kebahagiaan dia?

Camtu acik Ellie & acik F pun boleh saman ngko ganggu kebahagiaan diorg
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
jepp replied at 2-7-2022 10:01 PM
Out of Topic:
Sarah82 forummer tu catfish ka?
Kat thread mana tah ada yang

Eh ni sarah yang kaya tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 12:04 AM
Yes dear, kat LinkedIn boley save as PDF.  Klik 3 dots tu.  Dots tu kalo mobile version dia tak mu ...

Thanks kaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
borne replied at 2-7-2022 09:09 PM

Akak F ni lg lawa dari real identiti azra tu berlagak betul jawapan heols. X sedar diri menumpang kereta org tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-7-2022 12:48 AM
Nah sisturr:

http://akudantengku.blogspot.com/2013/02/hari-terakhir-4-februari-2013.html?m=1

Wah sheol ni mesti pndai mengayat. Smpaikn duda ni sggup mengalirkan air mata hanya utk sheol

I suggest jera ni buka kelas mengayata utk andartu & bini2 org tackle suami sendiri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-7-2022 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 3-7-2022 01:41 AM
Wah sheol ni mesti pndai mengayat. Smpaikn duda ni sggup mengalirkan air mata hanya utk sheol

...

@ifanonline : Bace posting ateh ni.  Setuju?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bju merah xpela..sekufu dh tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik fiza tu nak saman sapa? Abis tu yg guna nama samaran tengku lailer bagai tu bukan kesalahan ke? Acik tuttyfruity tu ada lagi ke ke dah takde? Mcm tak aktif je blog beliau. Btw, acik sarah82 tu pi mana? Dah lama nak muncul. Dok jaga tok lagi ka dgn dia sekali dah takdak? Kalo ikut logik id, maybe umo sheol 40 tahun kan. Ke dah menikah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:19 AM | Show all posts
Jadi x nikah????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:50 AM GMT+8 , Processed in 0.085555 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list